Európai kosárlabda bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 19, 2017, 09:51:20, SPF Admin
Európai kosárlabda bónusz

A Bet365 európai kosárlabda bónuszával akár 50%-kal is többet nyerhetsz a legjobb európai ligák mérkőzéseire tett gyűjtő fogadásaiddal.

Ez az ajánlat a 2 vagy több választásból álló gyűjtő fogadások után járó nyereségekre vonatkozik az alábbi férfi bajnokságok esetén: Euroliga, Eurocup, spanyol Liga ACB, olasz Lega 1 és német Bundesliga. Az akcióban a következő mérkőzés piacok vesznek részt: Pont hendikep - 2 esélyes és Játék összesített - 2 esélyes.

A maximális bónusz 100.000£ vagy annak megfelelő valuta. A bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvetted. Amennyiben a tét egy részét vetted fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számolják ki. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítasz, a bónuszt az új tét alapján számítják ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adsz hozzá a szelvényhez vagy módosítasz, a bónusz már nem lesz érvényes. Az olyan bónuszokat tartalmazó kombinált fogadások, mint a Lucky 15 vagy Lucky 31, nem érvényesek erre az ajánlatra.

Amennyiben a fogadása sikeres, a következő bónuszokat adjuk hozzá a nyereségeihez:

Fogadás típusa                              Bónusz
2-es gyűjtő                                       5% bónusz
3-as gyűjtő                                       7,5% bónusz
4-es gyűjtő                                       10% bónusz
5-ös gyűjtő                                       15% bónusz
6-os gyűjtő                                       20% bónusz
7-es gyűjtő                                       25% bónusz
8-as gyűjtő                                       30% bónusz
9-es gyűjtő                                       35% bónusz
10-es gyűjtő                                     40% bónusz
11-es gyűjtő                                     45% bónusz
12-es gyűjtő vagy nagyobb              50% bónusz


Részvételi feltételek

1. A bónusz a 2 vagy több választásból álló gyűjtő fogadások után járó nyereségekre vonatkozik az alábbi férfi bajnokságok esetén: Euroliga, Eurocup, spanyol Liga ACB, olasz Lega 1, német Bundesliga. Az akcióban a következő piacok vesznek részt: Pont hendikep - 2 esélyes és Játék összesített - 2 esélyes.

2. A bónusz bármelyik elhalasztott/törölt választás vagy push esetén is érvényes, de annak százaléka függ a tényleges győztes választások számától. Például, ha egy 8-as gyűjtő fogadásból 7 győztes és egy push, a bónusz értéke a nyereség 25%-a lesz.

3. A gyűjtő fogadásokon minden választásnak nyernie kell. A bónusz maximális összege 100.000£ vagy ennek megfelelő valuta. A gyűjtő bónusz nem érvényes olyan kombinációs fogadásokra, amelyekhez bónuszok tartoznak, így például a Lucky 15, Lucky 31, stb.

4. A nyereménye bónuszrészét az utolsó választás lejátszását követő 24 órán belül írjuk jóvá a számláján.

5. Ez a bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számoljuk ki.

6. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak, a bónuszt az új tét alapján számítjuk ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adnak hozzá a szelvényhez vagy módosítanak, a bónusz már nem lesz érvényes.

7. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

8. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

9. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

Részvételi feltételek érvényesek/Játssz felelősségteljesen (18+)!