Ausztrál futball gyűjtő bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 19, 2017, 09:51:03, SPF Admin
Ausztrál futball gyűjtő bónusz

Nyerjél a Bet365-nél akár 65%-kal többet a legjobb férfi ausztrál futball-ligákra tett mérkőzés előtti gyűjtő fogadásaiddal.

Tegyél egy 3 vagy több választást tartalmazó mérkőzés előtti fogadást az alábbi piacok és bajnokságok bármelyikén és, ha fogadásod nyertes lesz, az alábbi táblázatban látható értékeket adják hozzá a nyereségedhez.

A maximális bónusz 100.000£ vagy annak megfelelő valuta. A bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvetted. Amennyiben a tét egy részét vetted fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számolják ki. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítasz, a bónuszt az új tét alapján számítják ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adsz hozzá a szelvényhez vagy módosítasz, a bónusz már nem lesz érvényes. Az olyan bónuszokat tartalmazó kombinált fogadások, mint a Lucky 15 vagy Lucky 31, nem érvényesek erre az ajánlatra.

Ez az ajánlat a következő piacoknál érvényes:

AFL
Hendikep - 2 esélyes, Összesített - 2 esélyes, Nyer - 2 esélyes, Pontkülönbség - 5 esélyes, Szerezett előny 5 esélyes, Pontkülönbség - 5 esélyes - további piacok 2 és Első gólszerző piacok.

NRL
Hendikep - 2 esélyes, Összesített - 2 esélyes, Nyer - 2 esélyes, Szerzett előny - 5 esélyes és Első célszerző piacok.

Super Rugby
Hendikep - 2 esélyes, Összesített - 2 esélyes, Nyer - 2 esélyes, Szerzett előny - 5 esélyes és Első célszerző piacok.

Fogadás típusa                                    Bónusz
3-as gyűjtő                                            10% bónusz
4-es gyűjtő                                            15% bónusz
5-ös gyűjtő                                            20% bónusz
6-os gyűjtő                                            25% bónusz
7-es gyűjtő                                            30% bónusz
8-as gyűjtő                                            35% bónusz
9-es gyűjtő                                            40% bónusz
10-es gyűjtő                                          45% bónusz
11-es gyűjtő                                          50% bónusz
12-es gyűjtő                                          55% bónusz
13-es gyűjtő                                          60% bónusz
14-es gyűjtő vagy nagyobb                   65% bónusz


Részvételi feltételek

1. Az ajánlat a 3 vagy több választást tartalmazó gyűjtő fogadások nyereségére vonatkozik a Hendikep - 2 esélyes, Összesített - 2 esélyes, Nyer - 2 esélyes, Szerzett előny - 5 esélyes és Első gólszerző/célszerző piacoknál a férfi AFL, NRL és Super Rugby ligák esetén. A Pontkülönbség - 5 esélyes - további piacok 1 és Pontkülönbség - 5 esélyes - további piacok 2 piacok kizárólag az AFL fogadásoknál érvényesek.

2. A bónusz bármelyik elhalasztott/törölt választás esetén is érvényes, de annak százaléka függ a tényleges győztes választások számától. Például, ha egy 8 választásból álló gyűjtő fogadásból 7 győztes és 1 elhalasztott, a bónusz értéke a nyereség 30%-a lesz.

3. A bónusz maximális összege 100.000£ vagy ennek megfelelő valuta. A bónusz nem érvényes az olyan kombinációs fogadásokra, amelyekhez bónuszok tartoznak, például a Lucky 15, Lucky 31, stb.

4. Ez a bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számoljuk ki.

5. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak, a bónuszt az új tét alapján számítjuk ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adnak hozzá a szelvényhez vagy módosítanak, a bónusz már nem lesz érvényes.

6. A nyeremény bónuszrészét az utolsó választás kimenetelének végét követő 24 órán belül írjuk jóvá a számláján.

7. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

8. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

9. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

Részvételi feltételek érvényesek/Játssz felelősségteljesen (18+)!