Esély a hosszabbításban

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 19, 2017, 09:50:43, SPF Admin
Esély a hosszabbításban

A Bet365 Esély a hosszabbításban ajánlatával egy újabb lehetőséget kapsz a nyerésre, ha rögbi mérkőzésen hosszabbításra kerül sor.

Amennyiben egy Rögbi liga vagy Rögbi unió mérkőzésen hosszabbításra kerül sor és a fogadásod a rendes játékidő végén nem lett nyertesként kiértékelve, az továbbra is játékban marad a hosszabbítás ideje alatt és azt a végső eredmény szerint értékelik majd ki.

Amennyiben egy mérkőzés a hosszabbítást/hirtelen halált követően is döntetlen és egy rúgó versenyre van szükség az eredmény eldöntéséhez, a Nyer piacot a végső eredmény alapján rendezik.

Ez az ajánlat azoknál a mérkőzés előtti fogadásoknál érvényes, ahol a találkozón hosszabbításra kerül sor bármilyen kieséses rögbinél, valamint alapszakaszbeli ausztrál NRL mérkőzésnél, ahol aranypontra játszanak a hosszabbításban. Az élő fogadások vagy a félidőben kiértékelt piacok nem érvényesek ennél az ajánlatnál.

Tehát, ha eredeti fogadásod vesztesként vagy push-ként rendezték volna a rendes játékidő végén - Te egy újabb esélyt kapsz a nyerésre!


Részvételi feltételek

1. Minden Rögbi liga és Rögbi unió meccsre tett mérkőzés előtti fogadásra érvényes, ahol a mérkőzésen hosszabbításra kerül sor. Ha a mérkőzés döntetlennel zárul és azután nincs hosszabbítás, az ajánlat nem érvényes.

2. Minden mérkőzés előtti rendes játékidős és második félidős piacra érvényes.

3. Minden piacra érvényes, amelyet a hosszabbítás befolyásolna. Amennyiben egy mérkőzés a hosszabbítást/hirtelen halált követően is döntetlen és egy rúgó versenyre van szükség az eredmény eldöntéséhez, a Nyer piacot a végső eredmény alapján rendezzük.

4. A gyűjtő fogadás választásaira érvényes.

5. Nem érvényes Élő fogadásra vagy első félidőre vonatkozó piacokra.

6. A fogadások rendezése szempontjából, a mérkőzés hosszabbítását a második félidő folytatásának tekintjük.

7. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

8. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

9. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

Részvételi feltételek érvényesek/Játssz felelősségteljesen (18+)!