Valorant fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 31, 2022, 19:05:21, Admin
Valorant fogadások

A Riot Games legújabb fejlesztésű taktikus FPS-e az elmúlt hetekben megrengette az esport világát és már fogadni is tudunk rá.

Ha van egy jó tipped, oszd meg velünk!

:beerchug:

Valorant: Valami új a láthatáron

A játék még csak zárt béta fázisban van, de már most sikerült nézettségi rekordot döntenie a Twitch platformján. Olvasd tovább

Hátha valaki tud erre fogadni olyasmire hogy esports game lesz e. Akkor fogadjon mert szerintem igen. Akik jelenleg profik CS-ben nem valószinű hogy áttérnek viszont akik ott nem vagy éppen a koruk miatt (16-18 éves) kár lenne CS-zni akkor ebbe fog időt ölni. Nagyon nyomják a RIOT-nak van tapasztalata a LOL miatt úgyhogy tudják hogyan csinálják. Megvan minden esély arra hogy már akár jövö tavasszal induljon olyan liga mint LEC vagy LCS. Azt gondolom oriási érdeklődés van és valljuk be CoD;CS;PUBG;Fornite mind lövöldőzés game és mindben rengeteg játékos van. Nagyjából mindenhonnan kivál a játékosok 10% máris akkora bázisa lesz a Valorantnak hogy senki nem mondaná meg hogy új játék. Nagyon várom hogy beinduljon a dolog magyarok közül is van jó pár játékos csapat akit azért probálok követni hátha oda érnek a top szintre.