Courtsiding, avagy hogyan verjük át a fogadóirodát

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: MessiÁs Dátum augusztus 28, 2020, 12:46:03
Az a baj ezzel, hogy siman visszavonhatjak a nyertes tippeket, minuszba teve a számlát. Lehet nem teszik meg, de ha mégis akkor ha nem nullazza le a support akkor ugyanott vagy. Multkor bwinen hasznaltam ki hibat, de szepen törölték a fogadasokat, minuszba teve a szamlat, a fuggo kifizetés mellé. Eszukben sem  olt nullazni a számlát, igy en meg kenytelen voltam visszavonni a kifizetest.

Nekem is volt már mínuszos bwin számlám, de igazából semmit nem jelentett mert úgy kezelte mintha 0 forint lett volna rajta. Befizettem aztán annyi pénz volt rajta mint amit feltöltöttem.

Idézetet írta: Carpeks Dátum augusztus 28, 2020, 12:39:15
Én erősen kétlem, hogy bárkiben lelki válságot okozna az iroda lenyúlása. Maximum a kizárástól való félelem lehet a gát.

Hadd menjek ezúttal kicsit szembe az általános vélekedéssel. Szerintem csalni sosem szép dolog, még akkor sem, amikor éppen egy - a szerencsejátékfüggőkből élő, gátlástalanul harácsoló - fogadóirodával szemben követi el azt az ember.

Hiszen pl. itt, ezen a fórumon is, a legtöbb játék szabályzatában külön pont foglalkozik azokkal, akik ügyeskedéssel próbálnának némi előnyre szert tenni másokkal szemben. Általában meglehetősen szigorú ítélet von maga után az effajta tevékenység, és ahogyan én látom, ez a hozzáállás nagyrészt megfelel a többség elvárásának.

Akkor viszont érdemes lenne következetesnek lenni. Miért is válna egyszeriben bocsánatossá (vagy akár egyenesen kívánatossá) a csalás, ha az áldozat történetesen a buki? Egy gazdag, fösvény uzsorást kirabolni nem bűn, csak az, ha szegényektől veszem el a pénzt? Ezt, mondjuk, Raszkolnyikov is így gondolta, de ha jól emlékszem, a regény végére némiképp korrigálta az álláspontját.

Nem is szólva arról, hogy van egy mondás: úriember biztosra nem fogad...

Ahh ,soha el nem felejtem milyen jo volt mikor a Betway felhivott telefonon es 100% bonuszt kinalt 300 fontig , ha feltoltom az egyenlegem 24 oran belul, akkoriban kb 500 font mar volt a szamlan , bonuszal feltoltessel  lett 1100 font  es elso dolguk az volt hogy lekorlatoztak 1 eurora ja es 30szoros forgatast kertek es a penzt kivenni nem lehet. Bonusz vissza vonas  nem el, de ajanlottak hogy casino reszlegen nincs limit . Majd miutan rengeteg ido es  kockaztatassal es a bank egy resze oda vesztett , elujsagoltak hogy a rulett csak 50% ban szamit bele .... vagy a Canbet is  bonuszt adott egy nappal a csod elott,   :D  uri muri volt.  :D

Mindkét oldalon vannak szemetek. Ezzel szerintem minden el lett mondva.  :cya:


Első teniszező akit megbüntettek courtsiding miatt

Gerard Joseph Platero Rodriguez nem a teniszben nyújtott teljesítménye miatt került rivaldafénybe. Olvasd tovább

Mennyi a késleltetési idő? 1 perc mondjuk? A biztos az , ha ott ülsz a pályán, és ott fogadsz.

Idézetet írta: chabialonso Dátum október 06, 2020, 19:44:37
Mennyi a késleltetési idő? 1 perc mondjuk? A biztos az , ha ott ülsz a pályán, és ott fogadsz.
Általában 2-3 perc. Néha, ritkán, 4 perc.

Idézetet írta: chabialonso Dátum október 06, 2020, 19:44:37
Mennyi a késleltetési idő? 1 perc mondjuk? A biztos az , ha ott ülsz a pályán, és ott fogadsz.
Teljesen mindegy, hogy mennyi a tv közvetítés késleltetési ideje. A fogadóirodák nem a tv közvetítés alapján dolgoznak.

Idézetet írta: zbking Dátum október 06, 2020, 20:19:46
Teljesen mindegy, hogy mennyi a tv közvetítés késleltetési ideje. A fogadóirodák nem a tv közvetítés alapján dolgoznak.

Így van. A mérkőzés vezetője (bíró) táblagépén bepötyögi az eredményt, az infó pedig megy tovább a eredményszolgáltatókhoz, és egyben az irodákhoz is.

Itt az eltérés lehet bármennyi. Mondja is a srác a videóban, hogy Romániában történt egy olyan eset, hogy ahányszor a bíró kinyitotta a táblagépét, annyiszor kellett feloldania azt egy kóddal. Abból pedig meg már eléggé nagy előny származik.