Exkluzív ajánlat a Super Bowlra!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Exkluzív ajánlat a Super Bowlra!

Helyezz el az Unibeten 3 mérkőzés előtti vagy élő fogadást és a harmadik lezárult fogadásod után egy 1500 forint értékű ingyenes fogadásban részesülsz, amit a Super Bowl mérkőzésre használhatsz fel.

Az ajánlat csak azon játékosokra érvényes akik a Sportfogadas.org által regisztráltak az Unibetre!

A bónuszokat már jóváírták, így érdemes egy pillantást vetned számládra, hogy lásd ha te részesülsz-e az ajánlatban vagy sem.

Az ajánlat feltételei:

- A promócióban való részvételhez feliratkozás nem szükséges, a promóció feltételeinek megfelelő fogadásokat automatikusan figyelembe vesszük.
- Ez az ajánlat 2021 február 5. és 2021 február 8. között érhető el.
- Az 1500Ft-os (5 EUR, 5 USD, 25RON) ingyenes fogadás megszerzéséhez három élő vagy mérkőzés előtti single fogadást kell elhelyezned, egyenként legalább 1500Ft téttel (5EUR, 5USD, 25RON) bármely sporteseményre.
- A feljogosító fogadások minimum oddsa 1.40!
- Az ingyenes fogadás akkor íródik jóvá a számládon, amikor a három feljogosító fogadásod lezárásra kerül.
- A cash-out fogadások nem számítanak.
- Az ingyenes fogadás megszerzéséhez minden feljogosító fogadásnak le kell zárulnia a promóció lejárati határideje előtt.
- Az ingyenes fogadásból származó nyereményeknél a kifizetés a következőképpen alakul: jóváírt nyeremény = nyeremény – az ingyenes fogadás értéke.
- Egy játékos csak egyszer vehet részt az ajánlatban.
- A megszerzett ingyenes fogadást 7 napon belül lehet felhasználni.
- A feljogosító fogadásokhoz nem használhatsz ingyenes fogadást vagy nyereménynövelőt.
- Az Unibet általános részvételi feltételei érvényesek.
- Az Unibet fenntartja a jogot az ajánlat bármikori módosítására vagy felfüggesztésére. A bónusszal kapcsolatos esetleges módosítások a bónuszt már aktiváló játékosokat nem érinti, kivéve ha a promóció feltételeinek megszegésére bizonyítékot találunk.
- Az ajánlat csak és kizárólag azon játékosok számára elérhető, akik a Sportfogadas.org linkjein keresztül hozták létre Unibet számláikat.
- Amennyiben nem találod a bónuszajánlatok (ingyenes fogadások részlegen) között az ingyenes fogadást, akkor azt jelenti, hogy nem a Sportfogadas.org által regisztráltál az Unibethez. Minden egyes játékosnak jóváírjuk a bónuszt (február 5-én), aki valaha a Sportfogadas.org által regisztrált. A reklamáció ilyen téren nem lehetséges.

Még nem rendelkezel Unibetes számlával?

Regisztrálj általunk az Unibetre, s a 10 000 forint értékű befizetési bónusz mellett egy 5000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülsz! További részletek