Hosszútávú fogadás 2022 Peking Téli Olimpia

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Egy óriási value fogadást találtam a jövő évi téli olimpiára. A bwinen jelenleg 3,00oddson adják ( a németekkel holtversenyben) hogy melyik nemzet nyeri a legtöbb aranyat.

https://sports.bwin.com/en/sports/events/gold-medals-in-beijing-2022-7541121

18ban, Pjongcsangban 14-14 arannyal élen végeztek a norvégok és a németek, de míg utóbbiak szinte biztosan nem ismétlik ezt meg, addig előbbiek jócskán túlszárnyalhatják ezt.

https://en.wikipedia.org/wiki/Norway_at_the_2018_Winter_Olympics
Ezen a linken a norvég aranyak láthatóak sportágakra lebontva. Érdekesség, csak egy norvég arany volt biatlonban, kizártnak tartom hogy ezt ne szárnyalják túl, legalább 4-6ot várok,de extrém esetben több is lehet. A férfiaknál dominál Johanees Boe és Lagreid, váltóban is nagy esélyesek. Nőknél meg Olsbu de főleg Eckhoff a nagy esélyes. Összesen 11szám lesz.

Északi összetettben 18ban a németek domináltak, várhatóan jövőre ezt is viszik a norvégok. Kimagaslik a mezőnyből Riiber és váltóban is messze a norvégok a legjobbak.

Sífutásban is söpörhetnek, főleg a nőknél Johaug. A nőknél 4 aranyat vizionálok, Johaug elviszi a 10kmes klasszikot, a 15kmes siatlont és a 30kmes szabadot és persze a női váltót. De ebből a négyből legalább 3at. De talán a két sprintben is jöhet valami, bár ott a svédek dominálhatnak.
A férfiaknál Bolshunov köphet be a levesbe, de a két sprint az a norvégoké Klaeboval, plusz a váltó. A maradék 3 egyéni számból egyet még elvihet valamelyik norvég, jó csapatmunkával és mondjuk kettőt, az 50kmt és a siatlont meg Bolsu.

Ez a 3sportág legalább 14-15 arany,de ezen kívül síugrás (Granerud, norvég csapat, vegyes csapat, nők) is esélyesek. Férfi alpesi síban és gyorskorcsolyában is jöhet arany.

Simán lehet ebből akár 20 arany is.

Köszi, hogy leírtad! Nekem nagyon tetszik ez a tipp :ok:


Köszi, tetszetős tipp! Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ti mekkora téttel szoktatok ilyen hosszútávú fogadásokat tenni? Én még sosem fogadtam ilyesmire, de mondjuk egy sima átlagtétem egy évig történő parkoltatása furának tűnik. Vagy egyszerűen ezt egy sima fogadásként kell kezelni, ami nem holnap, hanem egy év múlva lesz kiértékelve?

Köszönet!
Nyomtam rá egy szemmel is jól látható összeget.
Ha jól beesik, akkor lehet szépen ki is lehet szállni belőle még az olimpia előtt.
De ha nem, akkor is nagyon szép érték van benne ilyen oddson.

Igy 10honap utan annyit pontositanek hogy bar a norvegok oddsa jocskan leesett, nem meglepo modon, a varhato aranyak is csokkentek, foleg a biatlon miatt. A ferfiaknal sem Laegreid sem Johannes Boe nem hogy nem dominal de meg csak nem is a legeselyesebbek az idei ev alapjan. Persze ettol meg nyerhetnek.A noknel ugyanez Eckhoff, mondjuk a helyere lepett a honfitársa Olsbu, de a noi mezony nagyon kiszamithatatlan, foleg az a kerdes magaslaton mi lesz. Noknel en inkabb sved dominanciat varok, a ket Oeberg lany siman nyerhet barmelyik szamban. Plusz vegyesben is jo eselyekkel indulnak.

Viszont sifutasban es eszaki osszetettben a fiuknal dominalnak majd a norvegok. Ez a ket sport plusz a noknel Johaug az kb 10 arany.


Sved aranyakra leszek kivancsi, milyen hatart lonek be ra, mert a biatlon es a noi sifutas az nalam 5-6arany minimum. Sifutasban a noi es a csapat sprint tuti, plusz a 3hosszabb egyenibol legalabb egyben megverik szerintem Johaugot. Foleg Karlsson.


 :ok:

És a legtöbb éremről mit gondolsz? Illetve továbbra is csak bwinen van ez porondon? Tippmixen csak a magyarok arany illetve érem számára lehet tipelni, bet365 semmi; máshol még nem néztem.

Mindenképp Norvégia mint legtobb erem.

Amugy en sem talaltam meg a nyarihoz hasonlo kinalatot, talan a bwinen volt valami emlekeim szerint. Ha a bet es unibet kijon akkor majd jobban atnezem. Plusz a tobbi (szamomra) jelentektelen sportagakat, ott hogy alakulnak az eselyek

Betclicen találtam még az aranyérmeket: ott a norvégok 1,46 :police:

Én még az érmek száma piac megnyitását várom a többi bukinál, úgy gondolom igaz, hogy kisebb szorzó, de még biztosabb tipp. Az benne van, hogy akár több nagy norvég favoritot lehajrázzák 1 cm-rel vagy megelőzik 1 mp-cel, de azért dobogón kívülre csak nagy betli esetén kerül ki egy arany favorit.

Bwinen már csak 1,25, és kétszeres pénzen fel lehet venni  :ok: