Martingale módszer ahogy csinálnám

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Jó régen nem voltam már itt, még 2017-ben volt egy sikertelen félidő gól over próbálkozásom, azt vezettem is a fórumban. Most a duplázós módszerrel próbálkoznék, 2-es szorzón félidő gólokra fogadnék.
Viszont a tapasztalataitokat, véleményeteket szeretném kérni, hogy melyek azok az irodák, amik nem korlátoznak ilyen módszernél? Bet365 gondolom sajnos igen. Úgy gondoltam, hogy mivel kis téttel fogadnék, hogy a pénz akár egy 10-es bukószériát is kibírjon, (500-1.000ft lenne az alap) ezért egyszerre több vonalat is futtatnék ha van több jó meccs. Tehát annyi pénz lenne a bankom, amennyi elég arra, hogy 2-3 szálon kibírjon akár 8-9 vesztes tippet is - persze a 10.re már mindenképp jönnie kell legkésőbb :) Erre azért van szükség, mert így lehetne vele keresni viszonylag több pénzt, tekintve ha csak 1 szálon fut, akkor órákig is eltarthat mire találok olyan meccset ami jó lehet, ott is várni kell a gólra, sőt lehet gól se lesz, tehát görgetem magam előtt a dolgot, eközben lemaradhatok olyanokról, amik jók lehetnek. Ahogy visszanéztem az előbb azt a "csekély" 101 oldalt, amit teleírtam itt a tippekkel, 1 olyan széria volt, ahol csak a 9.-re jött az over, viszont 5 egymás utáni bukó se volt túl sok. És itt nem csak az 1 egység a nyerő a sokadik duplázás után, hanem simán bejöhet egymás után több tipp is már elsőre.

Mit gondoltok, működhet? Persze sajnos itt a nagy számok törvénye, mint mindig, simán lehet hogy lenne olyan, hogy 11.re jönne csak, vagy addigra se, ott pedig már annyi pénzt kéne feltenni, amennyit nagyon nem szeretnék, sőt lehet fel sem engednék tenni egy egy kisebb ligában játszó csapatra.

Szia :)

Szerintem több szempontból sem szerencsès a dolog:
500forint legyen az első tèted. A 8.tèted 64000forintnak kell lenni ha duplázod mindig, ès akkor az összes feltett tèted 127.500forint. Mèg a 100k bankroll is kevès lenne, ès mèg mindig csak a 8.tètről beszèlünk 500forint alap tèttel. Szerintem a martingale halálra van ítèlve.

Én mindig azt mondom, hogy a martingale az számítógépnek való stratégia egy bizonyos mértékű hibahatár kiküszöbölésére, mivel a számítógép csakis racionális alapon, előre beállított szabályokkal képes dönteni. Én 3, maximum 4 lépcsőt használok erre a robotokhoz.

Elég megnézni az előttem szóló példáját. 128000 forint tét. És ne azt nézd, hogy nyersz vele 500 forintot, mert azt már mindenki tudja a 8. lépcsőnél. Hanem azt nézd, hogyha bukod, akkor 128000/500=256 darab sikeres széria fog utána kelleni, hogy ezt a veszteséget egyáltalán visszahozd. Ilyenkor jön az isteni szikra, hogy akkor duplázod az alaptétet, hogy elég legyen csak 128 fogadás, hogy 0-ba legyél. De ha ebben a szériában is buksz, akkor ismét kell majd 256 fogadás (és itt már az 1000-es téttel), hogy visszatermeld a bukást.
Számítógépeknél ez annyira nem gond, mert az naponta tud 30-40 fogadást is megkötni, de gondolj bele, hogy neked mennyi idődbe fog telni, mire 256 szériát lejátszol.

Sziasztok. Én már nagyon régóta Martingale-lel nyomom és profitos vagyok vele még tippmixen is.
Általában max 5 ször kell emelnem, szóval az nem ígér nagy bankot. 3 év alatt 1szer buktam a női tenisz miatt (mi más miatt? ), de általában mindig nyerek. Persze van benne kis csavar, de azt én találtam ki szóval önmagában még a Martingale nem működne. De szerintem a legjobb stratégia, nekem mindig bizonyít!

Üdv!

Szabad megkérdeznem,hogy mi az a csavar?

...ha már szóba hoztad...


...AZÉRT VAN BELŐLE  SVÉDCSAVAR IS  :)))

...Istenem..

voltam olyan szerencsés,hogy láthattam Varga Istvánt  élőben játszani..


Idézetet írta: LuckyLuciano Dátum május 09, 2022, 19:17:14Sziasztok. Én már nagyon régóta Martingale-lel nyomom és profitos vagyok vele még tippmixen is.
Általában max 5 ször kell emelnem, szóval az nem ígér nagy bankot. 3 év alatt 1szer buktam a női tenisz miatt (mi más miatt? ), de általában mindig nyerek. Persze van benne kis csavar, de azt én találtam ki szóval önmagában még a Martingale nem működne. De szerintem a legjobb stratégia, nekem mindig bizonyít!

Milyen sportágban kell elképzelni?