Az új trénerrel vajon elkerüli a kiesést a MOL Fehérvár együttese?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Az új trénerrel vajon elkerüli a kiesést a MOL Fehérvár együttese?

Igen, a svéd edzővel feltámad a Fehérvár a bajnokság hátralévő szakaszában.
13 (65%)
Nem, a piros-kékek meglepetésre kiesnek idén az élvonalból.
7 (35%)

Összes szavazó: 19

Szavazás lezárva: március 19, 2023, 16:56:10

A hétközben történt székesfehérvári edzőváltás kapcsán merült fel bennünk a kérdés, hogy vajon az új trénerrel, a svéd Bartosz Grzelakkal feltámad a Videoton gárdája, avagy az év végén óriási meglepetésre kiesnek az NB1-ből?

Szavazz, és oszd meg velünk véleményed!

Úgy gondolom nem fognak kiesni. Nem ártott volna már hamarabb edzőt cserélni, de azért még van meccs bőven és nagyon sűrű a hátső régió. Korábban azt mondtam, hogy a Vasas, Honvéd, Újpest, Vidi négyesből fog 2 csapat távozni, de most már hajlok arra, hogy Vasas mellett a ZTE vagy a Kövesd lesz a végén a másik kieső.

Idézetet írta: Latzka Dátum március 16, 2023, 18:29:26Úgy gondolom nem fognak kiesni. Nem ártott volna már hamarabb edzőt cserélni, de azért még van meccs bőven és nagyon sűrű a hátső régió. Korábban azt mondtam, hogy a Vasas, Honvéd, Újpest, Vidi négyesből fog 2 csapat távozni, de most már hajlok arra, hogy Vasas mellett a ZTE vagy a Kövesd lesz a végén a másik kieső.

Kövesd? Az utolsó 10 meccs alapján a 3.legjobb formában van, még úgyis, hogy 4 meccsen nem nyert. Szombaton veri a Kisvárdát, azt onnantól elég neki 5-6 pont, hogy bentmaradjon. Annyi eddig mindig elég volt a 12 csapatos első osztályban.

Idézetet írta: curpy82 Dátum március 16, 2023, 20:58:31Kövesd? Az utolsó 10 meccs alapján a 3.legjobb formában van, még úgyis, hogy 4 meccsen nem nyert. Szombaton veri a Kisvárdát, azt onnantól elég neki 5-6 pont, hogy bentmaradjon. Annyi eddig mindig elég volt a 12 csapatos első osztályban.

Azért említettem őket, mert szerintem ott a határ a Kisvárda alatt, akik még bajban lehetnek. És 'innen' a 10. meccse még novemberben volt :) Mondjuk a Fradi ellen idegenben tényleg jók voltak, ellenben a Honvéd ellen otthon elég gyengék. Ha verik a Kisvárdát adom, hogy nagyok sokat javítanak az esélyükön, hogy jövőre is NB1 legyen Kövesden :ok:

Szerintem pont jókor váltottak edzőt a Vidinél. A mai meccsen még a hirtelen jött új impulzusok miatt kaphatnak extra löketet, és utána a válogatott szünet miatti 2 hétben pedig az uj edző már a saját elképzeléseit le tudja oktatni. Nem tudom hányan lesznek akkor távol, de ha utána a Fradi ellen majd jó játékot mutatnának, akkor nem lehet itt baj. Ha viszont nem jönnek vissza, és úgy áll a tabella, akkor az utolsó fordulóban a Vasas - Vidi érdekes lehet.

Idézetet írta: MarkoPolo Dátum március 18, 2023, 13:23:37Ha viszont nem jönnek vissza, és úgy áll a tabella, akkor az utolsó fordulóban a Vasas - Vidi érdekes lehet.

Igen, az utolsó forduló(k) kiemelten fontosak lesznek. Rögtön beugrik a Balmaz kiesése 2017/18-ból egy legendás Horváth Feri interjú a sok közül, de volt igaza. A Fradi ellenük felrakott az utolsó fordulóban egy nagyon erős kezdőt (3-3 lett a meccs), míg a Vidi idegenben több 17-18 évest is a kezdőbe nevezett a DVTK ellen és a borsodiak a 2-1-gyel bent is maradtak. Szóval az ellenfelek hozzáállása is komoly jelentőséggel bírhat a végjátékban.