Női kosárlabda EB 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Női kosárlabda EB 2023

Rendező: Izrael és Szlovénia
Időpont: 2023 június 15-25.
Címvédő: Szerbia

Csoportok:

A-csoport

Montenegró
Lettország
Spanyolország
Görögország

B-csoport

Belgium
Olaszország
Csehország
Izrael

C-csoport

Németország
Egyesült Királyság
Szlovénia
Franciaország

D-csoport

Törökország
Szlovákia
MAGYARORSZÁG
Szerbia

A csoportgyőztesek a negyeddöntőben folytatják, a csoport második valamint harmadik helyezettje harcba száll a fennmaradó négy negyeddöntős helyért.

A magyar válogatott mérkőzései a csoportkörben:

- június 15.: Szlovákia - Magyarország 12:15
- június 16.: Magyarország - Törökország 12:15
- június 18.: Magyarország - Szerbia 15:00

Néhány szorzó a végső győztesre:

Spanyolország - 3.25
Franciaország - 3.50
Belgium - 4.50
Szerbia - 5.00
MAGYARORSZÁG - 21.00
Olaszország - 21.00
Szlovénia - 51.00
Törökország - 51.00

Várjuk tippjeiteket, véleményeiteket.  :beerchug:

Elődöntőt játszik a magyar csapat; hát nem lett túl szemetelve a topik ;D

Miért emelkedik a spanyolok szorzója? Nem hozzáértőként úgy gondolom, hogy a magyar csapat inkább a sorsolásának köszönheti, hogy a legjobb 4-ben van. Már több, mint egy tizedet nőtt a spanyolok szorzója; igazából azt gondolom simán nyernek; történt valami a hispánoknál?

#2 június 24, 2023, 13:20:27, oakland23
Annyit történt, hogy ugyanúgy full szarok alapvetően, mint mi! Nekünk nincs veszíteni valónk, ami előny is lehet. Ők sem játszanak jobban semmivel, bár az tény, hogy jól védekeznek, mi meg nem annyira, meg a pattanózásunk is bűnrossz ránézésre, mert számok alapján nem is annyira.

Nem a sorsolásnak köszönhetjük, hanem annak, hogy a többiek is pocsékok, cseh, szlovák, szerb, egyik rosszabb, mint a másik. Egyedül Belgium játszik szemre szépen és jól, de nekik is vannak elfogadhatatlan periódusaik.

Nekünk volt két meccsünk, ami hajszálon múlott, és igazából a csehek elleni utolsó dobásnál is volt-e foult, hát jó kérdés. Nagyon gyenge színvonalú torna, iszonyat, kb egy 15-20 év alatt milyen szinten esett vissza a női kosár színvonala. Pusztító rosszak ezek a meccsek, Belgiumot kivéve.

Nem tudom, biztos a covid-oltások miatt történik mindez, vagy egyszerűen csak az történik, ami az amatőr sportban. A technika fejlődése az oka, hisz pl. 10 éve nálunk péntek-szombat, tele volt a focipálya, most nincs 2-3 kölyök, akit be tudunk állítani magunk mellé. De nagyon eltértem a tárgytól.

Szerintem is nyernek a spanyolok, de 1.40-en sem tennék rájuk, mert nem jók ők sem. Ha mondjuk Belgiumon lenne 1.40 ellenünk, na ott komoly menne fel.

(u.i. Conde és Dominguez sem játszott a németek ellen)