Vegas Sports

Indította Admin, június 30, 2023, 13:03:06

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Latzka

****** Veterán
november 10, 2023, 17:57:22 #225 november 10, 2023, 19:50:04, Latzka
Eredmény ---> Csalódás

1. kifizetés

kedd reggel 25 000 Ft
Bankszámlán 25 000 Ft csütörtök késő délután

2. kifizetés

szerda reggel 20 000 Ft
Bankszámlán 19 800 Ft :laugh:  péntek késő délután

A kifizetés ideje ~58 óra, de figyeltem; még 48 óra eltelte után is visszavonhattam volna a kifizetést... :bash:

Ez nagyon gyenge.. vagy tényleg a visszabukásra játszanak a lassúsággal vagy pedig nincs bent elég cash :D

Idézetet írta: Latzka Dátum november 07, 2023, 08:24:52Kifizetési teszt

Ma pontban 8:00-kor indítottam egy kifizetést; ezt holnap ugyanebben az időpontban megismétlem (ha el nem felejtem :) ). Nekem kifizetési opciónak csak a bank opció jelenik meg, mellette pedig ez szerepel: 0% díj. Számlavezető bankom az OTP.

Megnézzük a kifizetés gyorsaságát; illetve, hogy a második kifizetésnél vonnak-e le valamennyit; egy héten még nem volt több kifizetésem, így erről eddig nincs saját tapasztalatom.

Nekem is a bet365 az etalon és én is szabad piacot szeretnék! Viszont szeretek fogadni és nekem most ez van vagy a tippmix vagy valami másodvonalas buki, ahol kétségként azért ott lehetne bennem, hogy kifizetnek-e..

Wonder68

**** Tősgyökeres
Régen a háziorvos írta fel, vegacilin  ;D  :D
Lehet most is használna az iroda ellen...

lazanyja

**** Tősgyökeres
Baromi érdekes, nálam nem kértek szir-sz@rt kifizetéshez.
A legkomolyabb a cash out náluk, az a szöveg, nem mindennapi.  ;D

lacii

** Kezdő
   Csenge    Sun, 11/19/23 11:53:18 am Europe/Budapest    

Szia! Miben segíthetek?

Lászlóné Szabó    11:53:39 am    

szia,nem tudok fogadást kötni

Csenge    11:53:54 am    

Szia Beáta!

Lászlóné Szabó    11:53:57 am    

"megismételt fogadási hiba" üzenetet kapok

Csenge    11:54:09 am    

Tudnál erről küldeni egy képernyőképet?

Lászlóné Szabó    11:54:16 am    

van valami ötleted?
tudnék...

Csenge    11:55:43 am    

Rendben, ez esetben kérlek küldj egy képernyőképet.

Lászlóné Szabó    11:56:09 am    

anélkül nem megy a segítségnyújtás?

Csenge    11:56:49 am    

Azzal egyszerűbb lenne utánanézni, mert ha látom, hogy milyen eseményre szeretnél fogadni, akkor ez alapján el tudunk indulni.

Lászlóné Szabó    11:57:00 am    

foci
pl most kaptam selejtező bónuszt....

Csenge    11:58:39 am    

Értem, kis türelmed kérem.

Lászlóné Szabó    11:58:44 am    

köszi

Csenge    12:01:42 pm    

Úgy látom, hogy a mai napon több fogadást is kötöttél. A Szervező fenntartja a jogot, hogy – különösen pénzügyi kockázatkezelés miatt, csalás vagy pénzmosás gyanúja miatt 6.3.1 es szabályzatunkban foglaltak alapján – korlátozza a Fogadó napi, heti és havi összes költését, továbbá időszakonként vagy fogadásonként korlátozza az elérhető nyeremény összegét. Tehát ebből adódóan előfordulhat, hogy egy mérkőzésre egy adott mérték felett többet nincs lehetősége a játékosnak fogadni.

Lászlóné Szabó    12:02:43 pm    

komolyan van ilyen ???
ma már 700 ft-ért fogadtam...
és meddig tart ez a tilalom ?

Csenge    12:03:17 pm    

Igen, erre sajnos nincs ráhatásunk, a rendszer valamiért gyanúsnak ítélhette a fogadásaidat.
Lehetséges, hogy másik eseményre akár már most is tudsz fogadni.

Lászlóné Szabó    12:04:30 pm    

...akkor úgy látom más irodát kell keresnem...
minden jót

Csenge    12:05:31 pm    

Sajnálom a kellemetlenséget.
További szép napot Neked!

You archived the chat
   12:05:42 pm    

Duration: 12m 23s

Wonder68

**** Tősgyökeres
Ejnye, 700ft-ért fogadtál?  :o
Még jó, hogy nem nyócszázé.. :D

lacii

** Kezdő
...akkor már  le is csuktak volna...

Wonder68

**** Tősgyökeres
300ft- itt a menő.. :beerchug:

Wonder68

**** Tősgyökeres
De még véletlenül sincs casout :o

Knapp

***** Régi motoros
Érdekes, eltűntek az odds+ felirattal jelzett emelt szorzós események a kínálatból...
Kivonult a bet365, így már nem kell versenyezni a szorzókban a játékosokért?!
Vagy csak simán rájöttek, hogy 99,9%-os payout nekik tuti bukó lesz.

riverside

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Knapp Dátum november 24, 2023, 16:23:49Érdekes, eltűntek az odds+ felirattal jelzett emelt szorzós események a kínálatból...
Kivonult a bet365, így már nem kell versenyezni a szorzókban a játékosokért?!
Vagy csak simán rájöttek, hogy 99,9%-os payout nekik tuti bukó lesz.

Cashout is csak akkor aktív, amikor kevesebbet vehetnék ki mint a feltett tét

HT

**** Tősgyökeres
november 28, 2023, 01:58:22 #235 november 28, 2023, 02:14:46, HT
Sziasztok!
Vettem a fáradságot, és végigolvastam az eddigi 16 oldalt. El kell mondanom, hogy nagyon érdekes történeteket láttam, és ha csak a fele igaz ezeknek (ami persze hülyeség, mert biztos vagyok benne, hogy minden így történt, ahogy írtátok), már akkor is azt kell mondanom, hogy hiába a csilivili felület, szégyen és gyalázat ez az oldal. Vagy hogy egy klasszikust idézzek: "Kívül még jó a máz, de belül rohad rég."

Teljesen abszurd, hogy pár nap vagy pár hét után azonnal korlátozzák az embereket. Annak idején engem a Bet365 korlátozott le (igaz, csak egy adott sportágra, és azt is jogosan, hiszen elég amatőr módon viselkedtem), mert 2000 Ft-ról 760 ezer forintra mentem fel 3-4 hónap alatt úgy, hogy kizárólag kézilabdára fogadtam, és ez alatt az idő alatt minden szelvényem nyert (köszönhetően egy hibának, amit az oddsmesterek sokáig nem vettek észre). De még egyszer mondom, hónapok teltek el, kizárólag egy sportágról volt szó, és minden szelvényem nyertes volt. Itt pedig azt látom, hogy teljesen mindegy, hogy nyersz-e vagy veszítesz, ha csak egy sportágra koncentrálsz, akkor rövid életű leszel. Pedig szerintem sokkal életszerűbb, hogy egy játékos nem mindenben mozog otthonosan, hanem pl. csak a teniszben, vagy csak a kosárlabdában.

Ennek ellenére (mivel a kedvenc irodám lehúzta a magyarországi rolóját az elmúlt napokban) ma úgy döntöttem, hogy regisztrálok én is a vegas-ra. Sajnos én is azok közé tartozom, akik nem értenek minden sporthoz, sőt, igazából max. kettő vagy három sportágra kívánok csak fogadni (és nem 100 Ft-os alapon), úgyhogy már csak azért is jó volt látni az eddigi hozzászólásokat, mert így legalább fel vagyok készülve rá, hogy rövid életű leszek itt az oldalon (magyarul: csak idő kérdése lesz, hogy mikor kapom meg Flórától a levelet, hogy pénzügyi kockázatot jelentek a cégnek és talán az egész társadalomra is).  :D

Szóval visszatérve erre a gyors lekorlátozásra, ezt azért is tartom butaságnak a részükről, mert az amúgy sem túl nagy magyar játékospiacot – saját maguk számára – ezzel fokozatosan tovább szűkítik. Arról nem is beszélve, hogy minek kellett elüldözni a konkurenciát, ha utána ők maguk nem engedik fogadni a saját oldalukon a játékosokat. Agyrém.

Na mindegy, ameddig lehet, addig játszogatok náluk, aztán legrosszabb esetben majd érzékeny búcsút veszünk egymástól.

Latzka

****** Veterán
@HT várjuk majd a fejleményeket! :)

Illetve erről igazán írhatnál valamit még, bár gondolom nem szívesen osztod meg ezt a kiskaput, mert talán más bukit is fosztogathatsz még így a jövőben. Bármi is ez; le a kalappal a leleményességed előtt :great:

"2000 Ft-ról 760 ezer forintra mentem fel 3-4 hónap alatt úgy, hogy kizárólag kézilabdára fogadtam, és ez alatt az idő alatt minden szelvényem nyert"

curpy82

***** Régi motoros
Idézetet írta: Latzka Dátum november 28, 2023, 07:43:58@HT várjuk majd a fejleményeket! :)

Illetve erről igazán írhatnál valamit még, bár gondolom nem szívesen osztod meg ezt a kiskaput, mert talán más bukit is fosztogathatsz még így a jövőben. Bármi is ez; le a kalappal a leleményességed előtt :great:

"2000 Ft-ról 760 ezer forintra mentem fel 3-4 hónap alatt úgy, hogy kizárólag kézilabdára fogadtam, és ez alatt az idő alatt minden szelvényem nyert"

Privátban biztosan leírja, ha szépen megkéred. Amúgy meg az a kiskapu lehet nem húzható rá másik iroda kínálatára.

Carpeks

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: HT Dátum november 28, 2023, 01:58:22Szóval visszatérve erre a gyors lekorlátozásra, ezt azért is tartom butaságnak a részükről, mert az amúgy sem túl nagy magyar játékospiacot – saját maguk számára – ezzel fokozatosan tovább szűkítik. Arról nem is beszélve, hogy minek kellett elüldözni a konkurenciát, ha utána ők maguk nem engedik fogadni a saját oldalukon a játékosokat. Agyrém.

Sajnos ez a része egyre világosabban látszik, elkergetik a külföldi irodákat, megszerzik az ügyfeleiket, majd rövid úton megszabadulnak azoktól, akik hosszú távon nyereségesek, így már az övék az addig nem náluk játszó hobbi fogadókon szerezhető profit is.

Admin

***** Veterán senki
Kérdés:

Valakinek sikerült Revolut kártyával feltöltenie számláját a Vegason? De érdekel az AstroPay és a Wise is.

Ha van tapasztalat, akkor osszátok meg, kérlek.