Női Kézilabda BL 2023/24

Indította SPF Infó, július 16, 2023, 05:33:04

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Mindig elborzaszt milyen ostobák a nők a kézilabdában. Vezet 3mal a fradi van vissza kettő perc és az Ikast beáll a vonalra védekezni. Eszébe sincs feljönni letámadni, ami nagyon gyakran labdaeladáshoz vezet, főleg a fogalmatlan nőknél. Ráadásul ha nem mennek a kapu felé a támadók akkor kb azonnal passzív lesz. Így a fradi támadt vagy 1percig és elment a meccs.  :bash:

Most mindenki piedesztálra emeli a fradit miközben hulla gyenge védekezése volt az Ikastnak. Mint valami rossz nb1es csapat. Azoknak lő 40et a fradi.
Ettől Klujber és a többi milliós fizetésű kókler nem lett jobb. Csak arról van szó hogy ha nincs előttük védelem akkor tudnak gólt lőni. Ha szembejön egy betonkmeény hatosfal, akkor 25ig nem jutnak.

oakland23

****** Veterán
Idézetet írta: csak1tomi Dátum október 28, 2023, 17:29:49Debrecen nagyot ment  :o  :great:  :ok:  :redchug:
Persze, ha hagyják  ;D

Tudtam, hogy nyerni fog ma a Fradi, erre 10 Ft-ot nem tettem rá, még tippjátékba sem. Ez az igazi lúzerség  :redchug:

bitang

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: oakland23 Dátum október 28, 2023, 19:57:32Persze, ha hagyják  ;D

Tudtam, hogy nyerni fog ma a Fradi, erre 10 Ft-ot nem tettem rá, még tippjátékba sem. Ez az igazi lúzerség  :redchug:

Ha rátettél volna, nem nyernek..  :drak:

csak1tomi

**** Tősgyökeres

oakland23

****** Veterán
Idézetet írta: csak1tomi Dátum november 11, 2023, 12:28:18nah mai tutik?  ::)

Így utólag azt mondom, a Loki jó lehet ikszre :D

(páran biztos jól kerestek vele, sajnos nem voltam köztük)

oakland23

****** Veterán
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 11, 2023, 19:31:46Így utólag azt mondom, a Loki jó lehet ikszre :D

(páran biztos jól kerestek vele, sajnos nem voltam köztük)

viccet félretéve a Lubin elsőfélidős szar játéka evette a kézitől a kedvem mára. Azt viszont megerősítette bennem, hogy a jövő heti meccsen a Fradit jól elpicsáztatom a GYőrrel. Kíváncsi leszek mondjuk a szorzókra, attól tartok, 1.40-et sem kapunk majd az ETO-ra...

csak1tomi

**** Tősgyökeres
november 11, 2023, 19:34:55 #21 november 11, 2023, 19:39:52, csak1tomi
simán nyerhettek volna ha a végén akarnak támadni nem csak mutyizzák a labdát

ha a Győr mindjárt kikap akkor lehet nagy ods főleg idegenben :great:

mondjuk remélem nyernek most mert rajtuk a minden is

csak1tomi

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 11, 2023, 19:34:35viccet félretéve a Lubin elsőfélidős szar játéka evette a kézitől a kedvem mára. Azt viszont megerősítette bennem, hogy a jövő heti meccsen a Fradit jól elpicsáztatom a GYőrrel. Kíváncsi leszek mondjuk a szorzókra, attól tartok, 1.40-et sem kapunk majd az ETO-ra...

hát így első félidő után sima Fradi win lesz szerdán, irtó fos a Győr, ennyi kihagyott helyzet, már álmosak tutira,
de hogy átlövők nincsennek sehol az komoly, Brattset 2 labdát kapott 30 perc alatt  ;D

oakland23

****** Veterán
15. percben behúzom a Vipers-t hogy eljut 30-ig. Ekkor volt 11 gólja. Ahogy behúzom, gólcsap elzárva. A félidő 2. felében sikerült dobni két gólt, úgy, hogy közben 4 perc emberelőny volt.

Mindent elárul a 'formámról'.  ;D

oakland23

****** Veterán
Neagu nem jön Debrecenbe, így egy Arntzen 4,5 over 1,72-ért (bet365) jónak tűnik, hisz 2. számú heteslövő, meg ugye Neagu poszttársa.

oakland23

****** Veterán
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 18, 2023, 11:34:07Neagu nem jön Debrecenbe, így egy Arntzen 4,5 over 1,72-ért (bet365) jónak tűnik, hisz 2. számú heteslövő, meg ugye Neagu poszttársa.
tippmixpró jobb, ott a 3,5 overre van 1.64!!! Szopassuk meg Orbánt jelszóval ott rakjuk

csak1tomi

**** Tősgyökeres
november 18, 2023, 19:01:20 #26 november 18, 2023, 19:13:31, csak1tomi
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 18, 2023, 11:37:37tippmixpró jobb, ott a 3,5 overre van 1.64!!! Szopassuk meg Orbánt jelszóval ott rakjuk

elég sima volt, nyilván aludtam és mikor ránéztem már 7.5 over volt  ;D  :D  :laugh:

Győr meg elfelejtett védekezni meg gólt dobni...  :-\  ::)  :laugh:  :angel: