Férfi kosárlabda VB 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Egy hír, ami után hirtelenjében nem is tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.

"LeBron James szeretne ott lenni a Team USA-ben a 2024-es olimpián, és elkezdett több sztárjátékossal is egyeztetni arról, hogy legyenek ott a keretben együtt. James állítólag Steph Curryt, Kevin Durantet, Jayson Tatumot, Draymond Greent és csapattársát, Anthony Davist is megkereste ezzel, akik mind hajlanának is erre az ötletre, de Devin Booker, Damian Lillard, De'Aaron Fox és Kyrie Irving is érdeklődik, sőt közben úgy tűnik, hogy Chris Paulnak is tetszik ez a gondolat."

Mi van???!!! Addig értem, hogy James szeretne ott lenni az olimpián (ezt már én is írtam korábban, hogy valószínűleg 90 évesen is megpróbál majd helyet szorítani magának a keretben), de hogy ő kezdi el kiválogatni az embereket... Ez kb. olyan, mintha én itt a fórumon elkezdenék egyeztetni egy-két fórumtársammal, hogy a magyar válogatott következő meccsén mi alkossuk majd a csapatot. Ja, hogy nem én vagyok a szövetségi kapitány és nem én döntök erről? Az kit érdekel. Komolyan mondom, néha kezdem azt hinni, hogy James valami párhuzamos univerzumban bolyong, és fingja nincs a valóságról.

Természetesen én is örülnék, ha a következő évi olimpiai csapatban ott látnám Durantet, Tatumot, Bookert, Lillardot, Fox-ot, Mitchellt, Brownt, talán még Davist és Curryt is, de azért ne csináljunk már ebből a válogatottból "életmű-díjas" csapatot. Ennél már csak az lenne a mókásabb, ha további (hasonló egóval rendelkező) játékosok is elkezdenének gyűjteni maguk mellé emberkéket, és úgy jutnánk el 2024-re, hogy egymással versengenének ezek az önjelölt "félistenek".

Ez a mostani Team USA valóban leszerepelt a vb-n, de határozottan állíthatom, hogy nem azért, mert hiányzott a csapatból akár egy James, akár egy Chris Paul.

Szerintem ez vicces, én tudok rajta nevetni.  ;D LeBron esetében az sem biztos, hogy beférne a Team USA keretébe, ha mindenki vállalná a játékot, de ő már több szimpla játékosnál: NBA komisszár, GM, Scout, edző és természetesen legenda egyszemélyben. Az ugye evidens, ha nincs a fiának a súlyos esete, akkor elvileg kinézett egy közös játék LA-ben, de még is van rá esély, hogy a James-család majd egy NBA-csapatban játszik.  :)

Jövőre ő állítja össze a Team USA keretét, nem is értem, minek oda edző? James vezetné a csapatot, mondjuk szerintem ez a keret nemhogy nem nyerne, de még lehet az érem is kétséges lenne. Rengeteg az öreg, sérüléssel bajlódó játékos, védekezni a többségük már nem tud (és nem is akar), az pedig egy szívós európai csapat ellen nem árt. LeBron minden labdavezetésére kapna egy lépést, szóval esküszöm, én ezt megnézném. Talán minden idők legnagyobb blamája lenne.

Majd elképzelem, ahogyan egy LeBron, AD, CP3, KD és Booker, akik mind porcelánból vannak, szezon felét kiülik sérülés miatt, hulla fáradtak már 10-12 PO-meccs után is, na majd ők frissek lesznek nyáron az olimpián. Azért azt tegyük hozzá, LeBron imád hazudni, nagy lózungokat mondani, ez szinte kész tény az NBA berkein belül, sok-sok videó született már erről, ahogyan hazudozik feszt. Azt is megkockáztatom, nevek jelentős részét kitalálta. Ha pedig tényleg igaz és komolyan is gondolja, akkor én továbbra is várom ezt, finom lesz.  ;D

Akinek tetszett a múltkori NBA-s hoop cities belgrádi doku, azoknak itt elérhető egyben az összes rész, ez egy 6 órás mű, kiemelkedő. Remélem az NBA-nél nem hagyják abba az ilyen munkát, mert ez simán mehetne akár Netflixre is. Belgrád, Kaunas, Sevilla, Bologna, Isztambul stb., 10/10!


Idézetet írta: Pozzato Dátum szeptember 14, 2023, 11:50:38Akinek tetszett a múltkori NBA-s hoop cities belgrádi doku, azoknak itt elérhető egyben az összes rész, ez egy 6 órás mű, kiemelkedő. Remélem az NBA-nél nem hagyják abba az ilyen munkát, mert ez simán mehetne akár Netflixre is. Belgrád, Kaunas, Sevilla, Bologna, Isztambul stb., 10/10!

Nagyon érdekes volt a belgrádi rész és szuper volt látni az archív felvételeket is, de ezt a 6 órás videót valószínűleg csak heti részletekben fogom megnézni.  ;D