A szerencsejáték maradjon szórakozás!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szeretjük a sportot, szeretünk fogadni, keressük az izgalmakat, s természetesen annak is örvendünk ha zöldül a szelvényünk, DE imádjuk a családunkat, gyerekeinket, szüleinket, és magunkra is figyelünk!


Soha nem tudjuk elegendőször hangsúlyozni, hogy a sportfogadás az egy szórakozási lehetőség! Nem több, nem kevesebb.

A haverokkal nem azért mész el focizni, mert te abból fogsz majd megélni, ugyanúgy az edzőterem ajtaját sem úgy nyitnod ki, hogy irány a Mr. Olympia!

Tudnod kell, hogy hol a határ!

Ha bármikor segítségre szórulsz:
https://www.gamblingtherapy.org/hu
http://gamblersanonymous.hu/
https://pszi.ppk.elte.hu/content/elte-szerencsejatekos-segelytelefon.t.13328?m=4578

Közben meg zárd ki a befolyásoló tényezőket:
https://gamban.com/signup/promo/kindred

Az első lépést akár már most megteheted. Mi is tudunk segíteni! Igényelheted fórumtagságod törlését itt: https://www.sportfogadas.org/profil/delete

A szerencsejáték maradjon szórakozás!

Furcsa logót láthatsz a Middlesbrough és Rangers mezein ezen a héten

A Kindred Group, mely csoporthoz az Unibet fogadóiroda is tartozik, a Middlesbrough és a Rangers FC mezszponzorációját eladományozza az október 17-23. között megrendezésre kerülő "Biztonságosabb szerencsejáték hét/Safer Gambling Week" (#SGWeek2022) népszerűsítése céljából. Olvasd tovább

A Safer Gambling Week/Biztonságosabb szerencsejáték hét keretén belül arra buzdítunk benneteket, hogy amennyiben lehetőségetek van ezen a héten szánjatok egy kis időt erre.

Álljatok meg egy pillanatra, gondolkodjatok el, nézzétek meg ha minden amit tesztek ilyen téren helyes, vagy sem.

Szórakozásból fogadsz? Esetleg anyagi károd származik ebből? Utóbbi esetén nagyon is javasoljuk, hogy ÁLLJ le, s ha neked nem sikerül, akkor még mindig van egy esélyed: kérj segítséget!

Tesztelheted önmagad az alábbi linkre kattintván:
https://www.maradjonjatek.hu/onteszt

Szerencsejátékos Segélytelefon
forrás: szerencsejatek.hu

Az ELTE PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékével és a Pro Psychologia Alapítvánnyal együttműködve Segélytelefon szolgáltatást működtetünk. Szerencsejátékkal összefüggő problémák, kritikus helyzetek kezelése esetén ingyenesen, anonim módon hívható hétköznapokon 15.00- 19.00 között a 06-21-262-0603 telefonszámon.

A szolgáltatás igénybe vehető és elérhető a [email protected] e-mail címen, valamint az ,,ELTE Szerencsejátékos Segélyszolgálat" Skype azonosító segítségével is.
A Segélytelefon információs vonala: 06-1-411-6778

A függőségekkel foglalkozó ellátóhelyek listáját megtalálja a https://rolunk.szerencsejatek.hu/uploads/files/original/static_page/20180801093422/ellatohelyek-listaja.pdf dokumentumban.
Játékfüggőséggel foglalkozó civil szervezetek listáját megtalálja a https://bet.szerencsejatek.hu/cmsfiles/7a/5e/jatekfuggoseggel-foglalkozo-szervezetek.pdf dokumentumban.

Az első lépést akár már most megteheted. Mi is tudunk segíteni! Igényelheted fórumtagságod törlését itt: https://www.sportfogadas.org/profil/delete

Ha túlzásba viszed a fogadást, keresd fel a Szerencsejátékos Segélyszolgálatot!

Veszélyes terület a szerencsejáték, mert könnyen addikcióvá, tehát függőséggé válik. Amikor észleljük önmagunkon a jeleket, akkor érdemes segítséget kérni. Olvasd tovább