Kripto arb?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok,

Azt se tudom jó helyre nyitottam e ezt a topicot de arbitrage olvasgattam és szembejött velem. Próbálkozott már valaki ehez hasonlóval?
https://bitsgap.com/pricing/

Ez az oldal amely foglalkozik ilyen programmal. Kiváncsi lennék a véleményetekre ugyanis nekem ez teljesen új. Hátha valaki próbálkozott már vele.

#1 augusztus 09, 2020, 12:23:40, Alk
Szia!

Sajnos ez is évekkel ezelőtt volt nagy business, persze én is lemaradtam róla. Most már csak kis különbségek vannak árazásban, egy BTC-n maximum néhány 10 dollár (azon exchangeknél, melyek elérhetők egy! adott személynek). Bitfinexen most 11.635 dollár egy BTC, míg Binancen 11.687. Ez kevesebb mint fél százalék, és még ott vannak a kiutalási költségek. Ha esetleg mindkét helyen lenne tőkéd, s történetesen Bitfinexnél dollár és Binancen BTC, ezt el lehetne tradelni 1 BTC-re és 52 dollárra. Ez az 52 dollár ebben a formában 11,635+11.687=23.322 dollárt igényel, ami 0,22%-os nyereség. És ebből országtól függően még adózni is kell (vannak kivételek). Persze működőképes, sokan csinálják (pont ez a gond), de 5 számjegyű tőke alatt (dollár, euró), aligha nyereséges. A témában egyébként inkább laikus vagyok, így a leírtaknak sincs tapasztalati háttere, szóval ez ne szegje kedved. A belinkelt szoftvert sem ismerem, csak általánosságban írtam. Én most azon gondolkodom, hogy mi az, amit mától 5 év múlva bánnak majd sokan, hogy nem látták előbb. Abban a csoportban már nem szeretnék benne lenni.

Hamar lefőtt ez a téma is.  ;D