TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


Idézetet írta: BvB_09 Dátum november 02, 2021, 11:49:31
Pár hete kaptam egy sms-t, hogy aktualizálljam az adataimat, különben a jövőben nem fogom tudni használni az oldalt. Elfelejtettem az sms-t, és ma be akartam lépni a számlámra, de törölték. Kiderült, hogy 7 napom lett volna az üzenet után...

Igen . Én is kaptam emailt. Új igazolványnak új száma lett, és nem változtattam meg. Már a SzZrt is félig - meddig hatóság, mivel lekéri a belügytől az igazolványok adatait , és ellenörzi.

Én is kaptam egy éve lejárt a személyim a járványhelyzet miatt nem volt muszáj meghosszabbítani.Igen a freemailban írták 1 hetem van rendezni de ennyi idő alatt nem tudtam volna míg ráérek elmenni időpontot kapok megjön az új...Felhívtam az ügyfélszolgálatot hát finoman szólva sem volt túl segítőkész... Annyira azért jutottunk hogy az adataim a szerencsejatek.hun módosítsam mert mondtam neki hogy a jogosítványom érvényes megadom azt így is tettem.Jelenleg nincs rajt pénz így nem tudom kipróbálni működik-e de belépni betudok.

szevasztok

mennyi idő mostanság a kifizetés ? (OTP)
régebben tudom,hogy kb 1 nap volt, de nagyon régen játszottam itt :cya:

Ha ejjel, reggel, kora delelott kikered akkor meg aznap dun megjon.

Jött e-mail 100%-os feltöltési bónuszról. Holnapra és holnaputánra érvényes. Nézzetek rá!

A hét elején reggel 8-ig lesz üzemszünet.
Tudjuk miért?
Lecserélik a szlovák oldalra, hogy ne kelljen lefejleszteni a mobilalkalmazást külön? :)

Nagyon remelem a Knicks Kings meccsen nem lesz 230pont mert 5kt akartam szetdobni a 231-240,241-250 es 251nel tobbre  9, 24 es 60as oddson de karbantartas van.

Hogy ezen a kva oldalon allandoan van vmi.

Nyerj autót februári fogadásaiddal

Fogadj Tippmix szelvényen vagy online a Tippmixpro oldalon és akár egy Cupra Formentort is nyerhetsz! Olvasd tovább

Itt van vmi tetkorlat amugy, vagy ilyen 250-300k siman benyel egy-egy tippre?

Nincs korlát.

Idézetet írta: hubika88 Dátum március 28, 2022, 13:14:31Itt van vmi tetkorlat amugy, vagy ilyen 250-300k siman benyel egy-egy tippre?

A részvételi szabályzat 6 §-a szerint egységnyi fogadásonként a legnagyobb tét 100.000 Ft. Igaz, hogy ennyit többször is enged feltenni 1-1 tippre. Illetve egységnyi fogadásonként is 1-1 millió nyerhető 1 szelvényen (pl. 3/2-es kombiban 3 nyerő szelvény lehet, 1-1 M nyereménnyel stb.)

Elérhetetlen az oldal. Csak nekem?

Ilyet sem láttam még. A fogadás nyertes, a nyeremény jóváírás alatt. Már vagy egy órája....

Sokszor van pedig ilyen. Általában én ezt 0:30 és hajnal 2 óra között tapasztalom. Délután eddig talán egyszer volt nekem is csak.

Most hétvégén ha feltöltesz 5 ezret, 5 napon belül megdobnak egy újabb ötössel.