Yety20 pókeres naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


szeptember 11, 2010, 14:45:35, Yety20
Üdv Mindenkinek!

Úgy döntöttem én is megnyitom a saját pókeres naplómat, bár előtte még nem blogoltam sehol majd elválik mi sül ki belőle!  ;D  (meg már th3pr0j3ct0r is csezegetett vele  :D)

Kezdjük is az elejénél. Yety20 vagyok , körülbelül 2,5 éve pókerezek. Előszőr a Carbon Poker termében kezdtem el játszani freerollokat, egyszer aztán sikerült behúzi egy 1500 indulóbol álló versenyt 15$-ér aminek elmondhatatlanul örültem akkor! Ekkor kezdtem azt hinni, hogy nem is olyan nagy hülyeség ez a játék és van benne valami.  :)  Ezután jött az hogy nagelb és th3pr0j3ct0r barátommal összedugtuk a fejünket és elkezdtünk komolyabban ráfeküdni a játék tanulására.A fejlődésem nem volt azért olyan zökkenőmentes 2x is 0-áztam BR-t, dehát a határtalan pozitivizmusomnak és a kitártásomnak köszönhetően mindig sikerült kimászni a gödörből.

Jelenleg a Party és FulTilt termében játszom és a közeljövöben kitűzött céljaim  közé tartozik hogy nyár végére elérjem a 10k$-s BR-t ami szerintem nem lehetetlen.  8)
Nah elsőnek így ennyit, aztán majd jelentkezem miként sikerült felaprítani az MTT mezőnyt a kövi közös sessionünknél.  ;D

Shuffle Up and Deal ! GL

Üdvözlet!  Sokat hallottam már rólad, persze csupa jó dolgot.  :great:

Sok sikert a kitűzött céljaidhoz  :beerchug:

Már-már Columbo felesége szintjén voltál, annyit hallottunk rólad, nagyon sok jót, de megmutattad magad, nagyon sok sikert a naplódhoz és közös session-eitekhez és a 10K-s BR-hoz.

GL
:beerchug:

Csatlakozom az előttem szólokhoz, és sok sikert kívánok!  :beerchug: Fenjétek a kaszát, hulljanak a "fejek"..  ;)

#4 április 03, 2010, 22:39:59, th3PR0j3ct0r
Na, látom idetaláltál, helyes  :beerchug: GL, aztán verjünk oda a rendszernek!  :ok:

Üdvözlet itt és Sok Sikert!:)

#6 április 05, 2010, 07:29:00, Yety20
Köszönöm mindenkinek! Hát rajta leszek a témán!  :)

Épp most fejeztem be a délelötti kis sessionömet, ugye vasárnap nagy tournament nap ennek eleget téve toltam pár Sub Satellitet a Monthly Millon nevezetű versenyre Partyn (már bevoltam rá jutva csak T$-okat akartam szerezni).
2 Sub jött is meg egy 3. is majdnem aztán végül 3 Satot toltam Monthly Millionra és elég csunyán estem ki mindegyikröl sajna.

1. A szat végefele AA-val vagyok partyba 1 ember ellen flop: Kc 7c 5c ,és itt betolta a stackjét , gondoltam valami flushdrawon vagy Kx el van partyba vagy minkettő esetleg,de itt jobbnak éreztem a lapom és  betoltam, hát Kh10d mutatott és riverre beesett neki a K-ja...

2. Ez egy turbo szat volt, még az elején. Cutoffbol van egy emelés ,button call, én kisvak Jh10d becallolok szintén flop :  Jd10h2d tökéletes, openraiser check másik bet 1k 2ks kasszába én betolom másik srác dob mutat KK. Turn A river K. ennyi:D megint lerivereltek.

3. Itt már FT-n voltam 4 hely volt kiado és 8. helyen sikerült kiesnem.Hát talán ennél a szatnál szivtam a legtöbbet ilyen 2outok meg hasonlo... de aztán kapok egy AJs-et na mondom most király leszek...igen... másik short stack is beolja mutat egy masszív QQ-t, flopon esik a J-em de édes kevés volt h menyerjem a partyt.

Ezek mellett még toltam pár 3$-5$-os versenyt Fultilten,de most sajna nem sikerült odaérni.Viszont most pihi aztán 6-7 fele start megint, lesz ugye Monthly Million (640$) 1M grt meg még partyn és tilten fellövök melléje pár versenyt
aztán hadd szóljon!  :)

Üdvözöllek a fórumon és sok sikert kívánok! Projector barátom már sok jót mesélt rólad.  :beerchug:

Hello,

Ilyen beharangozók után már kötelező volt nyitnod egy naplót:) Üdv  köztünk, remélem élvezni fogod a naplód vezetését:)

#9 április 05, 2010, 11:23:43, Yety20
Köszi Várda,Dris! Hát eddig tetszik a naplózgatás, főleg hogy van is mit írni!  :)

Hát tegnap estefele folytattam a napi sessionömet, első két tourom a Monthly Million (640$) meg FullTilten a Super Stack (10$) verseny volt.Igazából nem ment rosszul a játék csak valahogy nem éreztem magam a toppon mégse,szerintem a pénteki közös session Projectorral meg a délelőtti hosszú szetelitelés kicsit kimerített így a nap végére.

Monthly Millionon egy elég deep verseny 20k starting stack és 20/50 kezdövakokkal.Utolsó handem 400/800 as vakoknál volt UTG+2 böl emeltem 1800-ig, Cutoffrol a srác (20/18) statokkal 60ks stackböl reraise 5400ig, nah és itt én ugy döntöttem hogy betolom 99-el,valahogy csak egy restealnek éreztem a dolgot vagy talán két főlélap lehet nála és a flipp szitut lehetne hozni. De végül a gyerek instacall és AA-t mutattott. Utólag igy végiggondolva call/check/fold játék megfelelőbb lett volna,ha nem szettesedek, de valahogy megelégeltem hogy minidg visszaemelgettek rám.

Aztán volt még egy Deeprun féleségem Partyn egy 33$ 5k GRT versenyen ott egy 19ks kasszát buktam mikor már csak 40-envoltunk és ott topp 10 be lettem volna kb.A party így nézett ki--->
UTG+3 ból 9k stackemböl 200/400 as vakoknál emeltem 1200-ig 6c6h al, igazábol itt lehetett volna limpelni is vele ,de itt partyn az agresszívebb játék az kifizetődőbb, nah aztán middle pozícióból egy 22k-s stack (33/0) stattal call többiek dobnak (pot 3800). Flop: 6s Ts 3s wóááá nah mondom itt jovagyok flush-e tuti hogy nincs, itt betelek 2400-at csávó call (pot 8600). Trun Qd nah itt betolom a maradék 5400-amat és srác callol mutat AsQh és riverre leesett neki a flush-e sajnos.

Ma reggel a srácokkal készültünk locsolkodni jószokásunk szerint, méghozzá vödrökkel hogy jól eláztassuk a lányokat  ;) , de sajnos esett az eső így stornoztuk a dolgot (még mindig esik sajnos :( ).
Ezért míg nincs mit tenni gondoltam benevezek 1-2 turbo versenyre  :D végül aztán Fulltilten egy 3,3 turbo KO versenyen indultam ahol CL-ként bejutottam az FT-re és végül sikerült behúznom! Már van egy élményem Húsvét Hétfőn :P
366,28$ volt az 1. hely megy kb 8 KO-t is szereztem +4$
itt a kép-->


Szép volt, sok ilyet!  :beerchug:

Tegnap egyébként én is égettem a pénzt rendesen. Szar játék+fáradtság, annyira nem jó kombi...

Én is gratulálok! Hajrá.  :beerchug:   :great:

Na helló mindenkinek!

Tegnap este party-n be sikerült húzni a 10k GRT SPEED rebuy tourt 2,7k$-ér.  8)  :beerchug: Ez a hónap bestje eddig.  :great:

Kicsit rég jelentkeztem hogy mi újság velem mostanában de igazából nem is volt miről írni. Játszottam elég sokat az elmúlt 2-3 hétben de nem igazán ment a játék, alig sikerült szerezni pár ITM-et aztán végül egy 500-600$ os downswingben találtam magam.

Viszont újdonság hogy megújult a Merge hálózat nagyobb GRT versenyek lettek és a populáció is jelentősen megnövekedett!  :) és visszatértem a jól bevált helyemre Carbonra, aztán most itt is fogom veretni neki rendesen.

A játékommal sem voltam megelégedve igazán, ezért csináltam egy raise/push , resteal/call táblázatot , mert ugy éreztem több helyzetben is túlértékeltem a lapjaimat. Meg HM-ben kikértem magamrol a player analysist és ott is találtam jópár pontot amin lehetne javítani.

Ezeknek ellenére tegnap is játszottam és hát mit ne mondjak elég jol ment a játék 15/6 ITM 40%-os arány ami messze túltesz mindenen.  ;D


Gratulálok!  Ez nagyon komoly eredmény  :ok: