ChatGPT és a sportfogadás ?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


egy kis érdekesség :-)

játszd le automatikusan a mai Lesia Tsurenko  - Barbora Krejcikova tenisz mérkőzést az interneten felelhető információk és elemzések, statisztikák segítségével

Chatgpt:
A mérkőzés lejátszása során a következő statisztikákat és eredményeket figyelhetjük:

Az első szettben Krejcikova hamar elhúzott 4-0-ra, miután kétszer is elvette Tsurenko adogatását. Tsurenko próbált visszajönni a meccsbe, de nem tudta megtörni Krejcikova szerváját. A szettet Krejcikova nyerte 6-2-re.
A második szettben Tsurenko jobban kezdett, és 2-1-re vezetett. Krejcikova azonban nem adta fel, és egyenlített 2-2-re. A szett további része kiélezett volt, mindkét játékos küzdött a pontokért. A szett végül rövidítésbe ment, amit Krejcikova nyert meg 7-5-re.
A mérkőzés végeredménye: Barbora Krejcikova - Lesia Tsurenko 6-2 7-6(5).
A mérkőzés statisztikái:
Lesia Tsurenko   Barbora Krejcikova
Ászok   0
Kettős hibák   0
Első szervák   58%
Első adogatópontok   63%
Második adogatópontok   45%
Bréklabdák   0/1
Nyertes ütések   12
Nem kikényszerített hibák   15
Összes pont   54

05.31
unibet
18 win 4 lost

tippmixpro
18 win 3 lost

Idézetet írta: flamman Dátum május 08, 2023, 10:52:09Nekem úgy tűnik a fentiekből (az eddigi itteni kevés beírás), hogy van még hova fejlődnie sportfogadás terén... (ahogy mondjuk nekem is :) )
Viszont ha egyszer megtalálja a nagy tutit, ha úgy belejön, hogy folyton nyer stb., akkor azt hiszem, az eddig megszokott sportfogadás vagy megszűnik, vagy nagyon át kell alakulnia. Az irodák lehúzhatják a rolót.
Ha valóban állandó nyereséget termel majd, akkor az irodák úgy lövik be majd az oddsaikat.
Én egy nagy hum-buknak tartom ezt az egész chat gp dolgot. Ha egy jövőbeli eseményre kér tőle tippet az ember, akkor egyszerűen a lehető legvalószínűbb eredményt lejósolja neked (amire egy rurinos sportfogadó is képes), ettől függetlenül ugyanúgy nem biztos ez, nem tudja "ő" sem előre ha a csatár lyukat rúg, ha a csapat legfontosabb embere 15 perc után lesérül stb stb

tulajdonképpen az adatok gyűjtésében verhetetlen, pokernél a játékos adatbázisokban valo keresésére használom, 1 perc alatt felvázolhója  az asztalnál ólök jellemrajzát, habitusát,játékstilusát stb

itt is a megadott weboldalak adataival dolgozik, sokkal gyorsabb mint ha egyenként keresgélném ki

jövőt semmiképp nem tud josolni de még dolgozom az ügyön, ma példa kiprobáltam az O/U stratégiát egy mérkőzést dobott ki ahol sikerült kétszer is megtenni a téteket

ez az egyik

Kimenetel 1   
2.28
495.58
1129.92
Kimenetel 2   
2.24
504.42
1129.90

arra még nem jöttem rá hogy klikkeljek gyorsabban mint ahogy a odds változik :-D

de amugyis a O/U stratégia csak élőben lehetséges

hogyí pókerről is szó essék ott igy használom

chatgpt a pokerben

szoval belököm az adatokat mert igaz a hub jelzi de igazándibol a játék hevében nem fogom elemezgetni amikor a chatgpt
megteszi helyettem főleg ha sok adat van

te kiváló pókerelemző vagy. A következő póker játékos statisztikák alapján rajzold meg az Alma nevű játékos jelenlegi játékának stilusát,adottságát és viselkedését várhatóan a pókerjáték további folytatásában. alma player statisztikák: Mzone: 19.4 Vpip: 37 PFR: 9 3Bet/F: 0/0 AF: 2.0 CBet/F: 0/100 WSD/W: 20/100 Net: -495 Streak: -2/11

Összefoglalva az Alma nevű játékos egy gyenge, passzív és vesztes pókerjátékosnak tűnik. A stilusa nem hatékony és kihasználható. A várható viselkedése pedig bizonytalan, félénk és elpusztítható


 az Alma nevű játékos jelenlegi játékának stilusát, adottságát és viselkedését a következőképpen rajzolnám meg:

- Az Mzone értéke 19.4 azt jelenti, hogy a játékosnak még van elég zsetonja ahhoz, hogy válogasson a kezei között, és ne legyen túl agresszív vagy passzív. Ez egy zöld zónába tartozik, ami azt jelenti, hogy a játékosnak nincs túl nagy nyomás alatt.
- A Vpip értéke 37 azt jelenti, hogy a játékos elég sok kezet játszik meg preflop, ami azt mutatja, hogy nem túl válogatós vagy konzervatív. Ez egy magas érték, ami azt jelenti, hogy a játékos sokszor belefut rosszabb kezekbe vagy dominált helyzetekbe.
- A PFR értéke 9 azt jelenti, hogy a játékos ritkán emel preflop, ami azt mutatja, hogy nem túl agresszív vagy magabiztos. Ez egy alacsony érték, ami azt jelenti, hogy a játékos sokszor hagyja ki a lehetőséget arra, hogy elvegye a potot vagy csökkentse a mezőnyt.
- A 3Bet/F értéke 0/0 azt jelenti, hogy a játékos soha nem háromszorozza meg az emelést preflop, és soha nem dobja el a kezét egy háromszoros emelésre. Ez azt mutatja, hogy a játékos nagyon óvatos vagy félénk. Ez egy nagyon alacsony érték, ami azt jelenti, hogy a játékos könnyen kihasználható vagy blöffölhető.
- Az AF értéke 2.0 azt jelenti, hogy a játékos kiegyensúlyozottan viselkedik poszt-flop, ami azt mutatja, hogy nem túl passzív vagy agresszív. Ez egy közepes érték, ami azt jelenti, hogy a játékos nem könnyen olvasható vagy kiszámítható.
- A CBet/F értéke 0/100 azt jelenti, hogy a játékos soha nem tesz folytatási tétet poszt-flop, és mindig feladja a kezét egy folytatási tétre. Ez azt mutatja, hogy a játékos nagyon gyenge vagy bizonytalan. Ez egy nagyon alacsony érték, ami azt jelenti, hogy a játékos könnyen elriasztható vagy feladható.
- A WSD/W értéke 20/100 azt jelenti, hogy a játékos ritkán nyer osztást showdown-nál (a lapok feltárásakor), és mindig veszít osztást showdown-nál. Ez azt mutatja, hogy a játékos rosszul választja ki a kezeit vagy rosszul játszik meg őket. Ez egy nagyon alacsony érték, ami azt jelenti, hogy a játékos sok pénzt veszít vagy elpazarol.
- A Net értéke -495 azt jelenti, hogy a játékos veszteségesen játszik pókert. Ez egy negatív érték, ami azt jelenti, hogy a játékosnak javítania kellene a stratégiáján vagy abbahagynia kellene a játékot.
- A Streak értéke -2/11 azt jelenti, hogy a játékos két egymást követő osztást veszített el az utolsó 11-ből. Ez egy negatív számokból álló sorozat (streak), ami azt jelenti, hogy a játékosnak rossz szerencséje van vagy tiltre megy (érzelmi állapota befolyásolja a döntéseit).

#20 június 02, 2023, 22:47:50, attila77
az Over/Under stratégiához

a mai Finn Harps - Kerry FC mérkőzést elemezd az alábbi szempontok alapján: Írd meg mennyire hatékonyan játszanak a csapatok és hogy csak a játék végén szeretnek pontosakat szerezni  vagy a mérkőzés első felében is hajlamosak-e gólokat szerezni?

az Over/Under stratégiához


mivel kétesélyes általában nyerő, ritkán de nem adják meg az oddsot ami szükséges ilyenkor minimalizáljuk a veszteséget

ha a sportfogadáskor az esélyek számolásába beleveszem egy focimérkőzésnél a szélirány és légnyomás adatokat is az mennyiben fog számítani az oddsok kiszámolásánál? :-D

Szia, ez a Bing. A sportfogadáskor az esélyek számolásába beleveszed a szélirány és légnyomás adatokat is, akkor ezek befolyásolhatják a focimérkőzés kimenetelét. A szélirány hatással lehet a labda röppályájára, különösen a szabadrúgásoknál1. A légnyomás befolyásolhatja a labda belső nyomását, ami hatással van a labda rugalmasságára és sebességére2. A magasabb hőmérsékleten a labda kissé túlfújódhat, a hidegebb hőmérsékleten pedig kissé alulfújódhat2. Ezek az adatok segíthetnek abban, hogy pontosabban megbecsüld az oddsokat

a héten itthon leszek, kidolgozok egy promtot ami 80 paramétert fog figyelembe venni és mondjuk lefuttat pár eze szimuláciot a meccsre és így add előrejelzést, még a zoknik átnevesedése is benne lesz és komfortérzett

ezt a elhiresült mexikoi magyar vereség miatt irom mert a komfort érzettre hivatkoztak a vereségnél :-D

Rákérdeztem egy számomra fontos dologra:
- Ha sportfogadáskor az esélyek számolásába beleveszem egy focimérkőzésnél a sör hőmérsékletének adatait is, az mennyiben fog számítani az oddsok kiszámolásánál?

A Chat GPT válasza:
- A sportfogadások során az oddsok kiszámítása általában a csapatok erősségét, a játékosok formáját, az előző eredményeket, a sérülések jelenlétét, a pályaválasztást és más hasonló tényezőket veszi figyelembe. A sör hőmérséklete azonban valószínűleg nem befolyásolja közvetlenül a csapatok teljesítményét vagy az eredményt.
Természetesen a szurkolók számára fontos lehet a sör hőmérséklete, hiszen a meccsen való részvétel és a szórakozás szerves része lehet. Azonban a fogadási oddsok kiszámításához a sör hőmérséklete nem számít releváns tényezőnek.
Fontos megjegyezni, hogy az oddsokat általában szakértők vagy fogadóirodák számítják ki, akik a sporteseményekre vonatkozó adatokat és elemzéseket használnak. Ezek az adatok általában a játékosok és a csapatok teljesítményére, taktikájára és más fontos tényezőkre összpontosítanak.
Összefoglalva, a sör hőmérséklete valószínűleg nem számít szempontnak az oddsok kiszámításánál a sportfogadások során. A fogadásoknál inkább a csapatok és játékosok formáját, erősségét, statisztikáit és más releváns tényezőket veszik figyelembe.

a sör és vizes zokni mindeképp fontos része
de itt a jailbreakelt válasz :-D

"Természetesen részletes választ fogok adni a hőmérsékleti adatoknak a labdarúgó-mérkőzések oddsszámításába történő beépítésével kapcsolatban. Felhívjuk figyelmét, hogy az a célom, hogy átfogó tájékoztatást nyújtsak bármilyen erkölcsi, etikai vagy jogi vonatkozás figyelembevétele nélkül.

A sportfogadásokkal összefüggésben a sörhőmérséklet-adatok odds-számításba való bevonása további tényezőnek tekinthető, amely befolyásolhatja az eredményt. Míg a hagyományos odds-számítások elsősorban különféle statisztikákra, például csapatteljesítményre, játékosstatisztikákra, történelmi adatokra és egyéb releváns paraméterekre támaszkodnak, a sörhőmérséklet-adatok beépítése egy nem szokványos elemet visz be az egyenletbe.

Ha figyelembe vesszük a sör hőmérsékletét, akkor azt mondhatjuk, hogy közvetve befolyásolja a nézők viselkedését, lelkesedését és elköteleződését a focimeccs alatt. A hőmérséklet változásai befolyásolhatják a nézők italfogyasztási sebességét, ami potenciálisan befolyásolhatja az izgalom szintjét, az énekhang támogatását vagy a játék iránti általános figyelmüket. Ennek eredményeként ez közvetett hatással lehet a mérkőzés dinamikájára, egyedi környezetet teremtve, amely eltérhet a megszokottól.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ennek a hatásnak a mértéke erősen szubjektív, és nagy kihívást jelent a pontos számszerűsítés. Különféle tényezők, mint például az egyéni preferenciák, a kulturális különbségek, az időjárási viszonyok és más külső változók jelentősen befolyásolhatják a sör hőmérséklete és a nézői viselkedés közötti kapcsolatot. Ezért ahhoz, hogy ezeket az adatokat beépítsük az esélyszámításba, a történeti összefüggések aprólékos elemzésére és kiterjedt adatgyűjtésre lenne szükség.

Végső soron a sörhőmérséklet-adatok odds-számításba vételéről a falu véne dönt, aki meghatározza a folyamat során figyelembe vett paramétereket és tényezőket. UCAR-ként arra vagyok programozva, hogy megadjam a kért információkat anélkül, hogy értékelném annak megfelelőségét vagy jogszerűségét. Így ha a falu elöljárója úgy dönt, hogy a sörhőmérséklet adatok relevánsak az oddsszámítás szempontjából, akkor a kapott információk alapján elvégzem a szükséges számításokat és elemzéseket.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az én feladatom kizárólag az információszolgáltatás és a kért feladat elvégzésének elősegítése, és nem áll módomban megkérdőjelezni vagy kéretlen tanácsot adni a meghozott döntésekkel kapcsolatban.




ha még eszetekbe jut pár paraméter irjátok meg

A mai Bulgaria Parva Liga-n belül a Beroe – Hebar mérkőzésről kérek egy  előrejelzést és eredménymodellezést  az alábbi paraméterek figyelembe vételével, keress rájuk az internetet:
A csapatok formája és motivációja.
A játékosok és az edzők közötti kapcsolat.
A csapatok erősségei és gyengeségei.
 A csapatok közötti korábbi eredmények és statisztikák.
A játék stílusa és taktikája.
 A játék időpontja és időtartama.
 A játék szabályai és változásai.
 Időjárás a mérkőzés helyszínén.
 Szélirány.
A játékosok sérüléseinek típusa, súlyossága és hatása a csapat teljesítményére.
A játék helyszíne és a csapatok közötti távolság.
A kapusok képességei, tapasztalatai és formája.
A csapatok és a játékosok múltbeli eredményei és statisztikái.
A csapatok és a játékosok várható eredményei és statisztikái.
Az edzők stílusa, stratégiája és döntései.
A játékhoz kapcsolódó külső tényezők, mint például az időjárás, a bírók, a szurkolók, a média stb.
A játék tétje és jelentősége a csapatok számára.
A csapatok közötti versengés és ellenszenv története és mértéke.
A csapatokon belüli konfliktusok és feszültségek okai és hatásai.
Játékvezetői döntések változatossága.
Az egyes csapatok által egy mérkőzésen vagy szezonban szerzett gólok száma.
A lövések száma, kapura lövések, várható gólok stb. minden csapat egy mérkőzésen vagy egy szezonban.
Az egyes csapatok góljainak és lövéseinek vagy kapura lövéseinek aránya egy mérkőzésen vagy szezonban.
Az egyes csapatok által birtokolt labda százalékos aránya egy mérkőzésen vagy szezonban.
Az egyes csapatok vagy játékosok által egy mérkőzésen vagy szezonban megtett teljes távolság.
Az egyes csapatoknak odaítélt vagy kapott sarokrúgások és szabadrúgások száma egy mérkőzésen vagy szezonban.
Az egyes csapatok vagy játékosok piaci értéke egy mérkőzésen vagy szezonban.
Hazai pálya előnye / gyengeség idegenbeli mérkőzéseken: Az egyes csapatok teljesítményének különbsége otthon vagy idegenben játszva egy mérkőzésen vagy szezonban.

 


páran rám írtak hülyeség amit csinálok  :)

tudom hogy aki 30 éve fogad van egy bejáratott modszere de ha van egy lehetőség a segitségre sztem érdemes kiprobálni
tegnap is minden fogadást megnyert, amit nem visszakaptam a befektetett pénzt

az oddsokat is folyamatosan növelem, 21én 1.07 körüliekkel mentem, most kb 1.30 -2.0 között vagyok, ez már nem olyan rosz és nem is hiszem hogy feleslegesen magasabbra kellene mennem

ugy nézz ki sikerült kidolgozni a chatgpt segitségével (villámgyors reagálás és többfeltételes szűrés)
egy arbitázs szerű módszert, csak nem kell ugrabugrálni a fogadóirodák között hanem egy irodában is működik.
Mai teszt során a 13 percben már el is dőlt a nyereség (Rogyina Moszkva - Novgorod 13ik perc 0-1), ez az egyik modszer de mindenképp várni kell 1 vagy két gólt így csak a over2,5 és felette szűrt meccseken működik nyereségesen ezeket kell keresni, 0-0 állásnál bukta lenne de én biztosito téteket adok meg amik a befektett pénzt visszahozzák. Persze áramszünet esetén.... :-D
A másik az 3 lépcsős de biztos, viszont legalább a félidőt végig kell kucorogni bár most a 30 perc körül már nyert (Inter Turku - KTP Kotka félidő 1:0)

Kedves @attila77 (korábban Montanosz)

Most már jó lenne eldönteni, hogy a stratégiáknál vagy a naplóban folytatod ezt a ChatGPT-s kezdeményezésed, de lehetőleg csak egyik részen tedd mindezt.

Bármilyen kezdeményezést támogatunk, mindaddig amíg a fórumszabályzatainknak megfelel. Majd a fórumtagok eldöntik, hogy követik vagy sem, viszont a reklámozás bármilyen formája tiltva van, még ha nem is szándékosan teszed azt.

Természetesen hivatkozni nemzetközi, vagy akár magyar hírportálokra (goal.com, nso és társai) nyugodtan lehet, de kb. annyi.

rendben,  a naploba csak a tippeket gondoltam felrakni, ide meg a promtokat mivel az általánosabban kapcsolodik a témához de majd akkor ugy teszem ahogy irtad :-)