BetTitán-taktika

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Titti guru elemzése meggyőzött hogy rápróbáljak arra hogy Ruud nyer 2:1-re.
Hozzáteszem, hogy mivel Nadal meccsén 3 szettre számítottam és végül 2 szettben Félix győzött, most itt kicsit esélyesebbnek tartom a 3 szettet, tekintve hogy eddig az egyéni meccseken a hatból csak két meccsen volt 3 szett.
Remélem sikerül és nyertes lesz ez a szelvény.

Végül sikerült visszanyerni a mai Nadal meccsen elbukott összeget, illetve a nyereménnyel együtt 32.670Ft állt az egyenlegen. Ebből 23.000Ft-ot kiutaltam, hogy onnan folytassam ahol tegnap kezdtem...
Viszont mivel 6.000Ft-ot még így is feltöltöttem, így összesen 4.000Ft-ot sikerült visszabukjak a tegnapi nap folyamán.
Szóval összességében 5.670Ft pluszban vagyok.
Nos ennek következtében jött az ötlet, hogy NBA meccsen megszeretném forgatni azt a fennmaradó profitot, így 5.670Ft-hoz keresgéltem 1,70 feletti odds-ot. Végül négy opciót találtam:
Az első a New Orleans Pelicans - Memphis Grizzlies, itt hazai győzelmet fontolgattam 1,81-es odds-ért, vagy az under 225,5-öt 1,78-ért. A másik két opció Sacramento - Brooklyn meccs over 224,5 vagy pedig simán vendég győzelem 1,95-ös oddsért.
Végül a Brooklyn győzelem mellett döntöttem, mivel az odds esést tegnap 18 óra óta figyelem, a másik ami miatt ezt az opciót választottam hogy az odds még az esés ellenére is "value" és mivel alapból over meccsre számítok, így Durant-től várom a 30 pontot.
Szóval összességében minden adott volt ahhoz hogy feltegyem az egész egyenleget, így ha minden jól megy 18.857Ft-om lesz reggelre. Ebből 6.857Ft-ot tervezek kiutalni, így a fennmaradó összeg immár tiszta profit marad, amit én úgy hívok hogy "játékpénz" (ameddig az egyenlegen forog).

Ekkora kamu meccset mint ez a Sacramento - Brooklyn volt... Megérte fennmaradni (nem.)
Hogy lehet az hogy se Patty Mills, se Seth Curry nincs a kezdők között... miközben Durant-et hagyják szenvedni, még 40 pontja is simán lehetett volna, ha Patty Mills 4 perc helyett 24-et játszhat...
Szánalmas sport, persze nyilván a 4 közül amit kinéztem azt az egyetlen sikerült megrakjam ami vesztes. Hihetetlen már.😡

10.000Ft-ot visszatöltök és duplázok. Nadal meccs is kiakasztott, de ezt az NBA meccset végignézni élőben... Maga a passió.😩

Az SPF Race 10 naplómba írtam véletlen először, most ide átmásolom:

Ezek mennek mára. Leírom mit miért gondolok úgy ahogyan, hátha bejön minden elképzelésem:
Időrendi sorrendben:
Koolhof W./Skupski N. - Mektic N./Pavic M. (11:30)
A páros tenisz, a két ranglista első és a két horvát játszik egymás ellen. A két horvát előző meccsét sikerült végignézzem. Annak ellenére hogy a két horvát igazából nem játszott túl jól mégis ők kerültek ki győztesként, Mektic sokat hibázott, Pavic több játszmát is gyakorlatilag egyedül hozott el. Abban reménykedem hogy valamennyire átbeszélték a taktikájukat, mert Koolhof/Skupski ellen így nehéz dolguk lesz. Mindenesetre 11:30-kor kezdődik a meccs, 14:00-kor pedig a közönség kedvenc Djokovic játszik Rublev ellen. Egyrészt azt az időintervallumot valamivel el kell szórakozni és hát mi más lenne erre megfelelőbb mint egy 3 szettes izgalmas páros meccs. Azzal még kiegészítem hogy Mektic/Pavic győzelemre számítok.
Tippem: Koolhof/Skupski nyeri az első szettet és mivel 3 szettre számítok, így 6:3-at mondanék maximum első szett végeredménynek. A második szett kicsit szorosabb, de Mektic/Pavic nyeri 6:4-re. Harmadik szett pedig páros esetében a szuper tie break, itt feszülhetnek pattanásig az idegek majd, szerintem 10 játék fölé eljutnak, így 13:11-et mondanék és break-kel fog véget érni.
A. Rublev - N. Djokovic (14:00)
Nyilván itt én is Djokovic-ot tartom favoritnak, elvégre mégis csak a cél az, hogy Federer rekordját utolérje. Az is igaz hogy Medvedev játéka egyszerűen nem elég ehhez a tornához, Rublev ellen az alapvonalról fogadás-pötyögés nem működött. Én úgy gondolom hogy Djokovic az első szettet fixen elhozza, sőt elvárom hogy dupla break-előnnyel nyerje 6:3, vagy ha ő kezdi a szettet akkor 6:2-re. Ezután pedig borítva a 2:0-ás fogadásokat Djokovic visszavesz a játékából, a második szettben nem is számítok tie break-re, sőt szerintem egyáltalán nem lesz tie break ezen a meccsen. Rublev úgy gondolom játszott olyan jól hogy Djokovic ellen szettet tudjon hozni, de ehhez Djokovic hibáira is szüksége lesz. Mint a párosnál írtam, ez a két mérkőzés a szórakoztatásról fog szólni, ami pedig a közönséget illeti ez a torna sokkal(!!) jobb színvonalat képvisel mint amit Párizsban láthattunk, őszintén szólva az kifejezetten egy cirkusz volt ehhez képest.
Tippem: Djokovic 6:2-re nyeri az első szettet, második szettet pedig Rublev malmára hajtja, így lesz 6:4, esetleg 7:5, a harmadik szettben pedig ismét a döntőszagú Djokovic játék fog megmutatkozni, így 6:3-re hozza majd.
Magyarország - Szlovénia (Helyszín: Szlovénia) (15:30)
Kézilabda. Ezt mindenképpen nézni fogom, habár a kimenetel teljesen egyértelmű én egy kifejezetten baráti első félidőre számítok, tekintve hogy Szlovénia 2018 óta nem játszott senkivel sem első félidős döntetlent (igen, visszanéztem), ezen a meccsen nagyon jó esélyeket látok rá, nem hinném hogy a magyar válogatott csak úgy elengedné ezt a meccset. Ténylegesen a félidős döntetlent esetleg félidős győzelmet elvárom a magyaroktól.
Tippem: Mivel itt az első félidőben barátibb viadalra számítok, így 14:14-et mondanék.
Ann Li - Jani R-L. (15:45)
Talán az összes általam ma fogadott meccs közül ez a legrizikósabb (a kézilabda első félidős döntetlent is beleértve), tekintve hogy Ann Li egyáltalán nem salakos játékos, így mégis muszáj volt beletennem a szelvénybe. Ann Li-t különben követem és a meccseit is számon tartom, mert női teniszben kifejezetten megbízható fogadásszempontból. Itt viszont hiába ő a favorit, a magyarnak jobb esélyei vannak, habár az ő meccseitől mindig ódzkodom a pároson kívül egyéniben borzalmas teljesítménnyel rendelkezik.
Tippem: 3:6 első szett, 4:6 második szett.
P. Ormaechea - J. Grabher (18:15)
Ez szintén egy érdekes meccs, az osztrák lánynak ez egy sima 2:0 lenne alapvetően, viszont: 1. női tenisz, 2. argentin ellenfél, 3. argentin torna, 4. argentin közönség, 5. egymás elleni mérleg 1:0 az argentinnak, 6. tíz szettet nyert egyhuzamban az argentin. Szóval az a bizonyos mérleg itt vagy hazai győzelemre billen, vagy 3 szettre. Utóbbi viszont az én szememben egy biztosabb fogadás.
Tippem: Szerintem itt egy nagy fordítás lesz, Grabher első szettet 6:4-re megnyeri, majd 6:1-re Ormaechea nyer, a harmadik szettet pedig Grabher viszi 6:3 végeredménnyel.
Dodig I./Krajicek A. - Kokkinakis T./Kyrgios N. (18:30)
Kétlem hogy ez lenne a szelvénygyilkos meccs, elvégre egyáltalán nem számítok 3 szettre, Kokkinakis/Kyrgios párostól pedig már elvárható lenne a győzelem, másrészt mivel Dodig/Krajicek meccsét Mektic/Pavic ellen végignéztem, hát meglepne ha ez esetben elmenne 3 szettig a mérkőzés.
Tippem: Kokkinakis/Kyrgios 2:0-ra nyernek, első szett 6:4, második szett 6:4.
S. Tsitsipas - D. Medvedev (21:00)
A nap végére pedig itt ez a "meglepetés" mérkőzés. A 2:0-ás Kokkinakis/Kyrgios meccs után már biztos a közönség sem szeretné látni Kyrgios-t (én biztosan nem, úgyhogy azt a meccset nem is fogom nézni). Szóval ismét Medvedev. Mint írtam fentebb Medvedev egyáltalán nem hozta Rublev ellen azt a színvonalas játékát ami a döntőbe repíthetné (nem kell aggódni, nem fog addig repülni), körülbelül ugyanolyan unalmas pötyögést nyújtott mint De Minaur ellen, Medvedev az egyik kedvenc játékosom, abszolút csalódás volt a Rublev elleni meccse. Tsitsipas ezzel szemben a tetőt célozza a labdával, annyi biztos hogy érdekes meccsnek ígérkezik, ha lehetne arra fogadni hány labda landol valamelyik felsősorban Tsitsipas jóvoltából azt 3,5 fölé tenném. De komolyan, itt nem tudtam eldönteni hogy 3 szettet tippeljek vagy Tsitsipas szettet, így végül is a Djokovic ellen nyújtott teljesítménye alapján, mert bevallom nem vártam hogy 22,5 fölött lesz a játszmák száma( :'( ) Djokovic ellen kifejezetten jól játszott. Medvedev pedig ha hozza ezt a játékát igencsak boldog leszek ha a szelvények is zöldülnek.
Tippem: 7:6 első szett, 7:6 második szett és Tsitsipas nyer.
Szóval ez lenne mára, amit én leginkább ajánlani tudok az talán a Rublev - Djokovic 3 szett, SPF Race-be én azt tervezem beleírni. Sok szerencsét a mai napra és köszönöm ha volt valaki annyira elvetemült ha végigolvasta.
Ui: egy plusz 5 percet igénybe véve kiegészítettem pontos szett pontszámmal, csak hogy még inkább dagadjon a begyem ha lejön a nagyszorzós.
3.000Ft-tal akartam először, aztán áh mondom rárakom azt a 7.000Ft-ot is, tényleg jónak érzem.
végül pedig 10.800Ft-ot töltöttem fel, van egy 115Ft-os szelvény is, ami ugyanaz mint a 685Ft-os csak abba még a Norvégia - Dánia kézilabda döntetlen végeredményt 9,00-ás odds-on beleraktam.  :ok:

Megpróbálok egy ilyen szelvényt ha már a kis oddsok nem jönnek...

WTA mérkőzés számomra teljesen egyértelmű hazai győzelem, mármint Sofia Kenin ellen győzni tényleg döntőt érdemelne? (nem.)

Az ATP meccsen komolyan el kellett gondolkodjak, mert alapvetően Bautista-t nem tartom top30 közé való játékosnak, viszont Kwon-t indokolatlanul alábecsülték a bookie-k.
Ezzel a meccsel az a gond hogy több opció is lehetséges, így általánosítani kell: 3 szett lenne az amire számítani kellene, viszont kicsit a dolgok mögé látva ez az opció kihagyandó. Így az a bizonyos mérleg inkább 2 szettre billen, a kérdés viszont az hogy kinek az oldalára. Nem mondom hogy 50-50, de nagyon szoros meccsnek ígérkezik, ha Kokkinakis jutott volna tovább simán Kwon győzelemre fogadtam volna, de így talán a 22,5 feletti játékszám tűnik a legkedvezőbb opciónak, ami azt jelenti, - és az előző meccseken látottak igazolnak- hogy maximum 3 break lesz. A leírtakból pedig egyértelművé válik hogy lesz Tie break a meccsen. Ha netán mégsem jönne be a számításom, akkor az egyik szett 7:5-tel fog végetérni, ami a 3. breaket jelenti majd.

Kézilabda: Izlandtól kicsivel többet vártam az előző meccsen, de csak igazolja a tippem miszerint tartanak tőlünk. Ez egy pontokban gazdag meccsnek ígérkezik, akár a magyar sikert is kimerném jelenteni. Hendikeppel gyakorlatilag ajándék odds-nak tartom.

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Mivel jött az előbbi szelvény, így gondoltam rápróbálok az NBA meccsekre.
1. Hornets - Boston: Hazaiaktól legalább 110 pontra számítok, habár ránézésre az sem lepne meg ha a Boston kikapna. Mindenesetre 224 pont simán elvárható a meccsen, ez nem fog álmatlan éjszakát okozni.

2. Utah Jazz - Philadelphia: Utah Jazz-nek minden olyan meccsét követem, amikor underdog-ként szerepelnek. Ilyenkor a félidős hendikepen komolyan érdemes elgondolkodni, ezen a meccsen +7.5-ös hendikep simán megér egy próbát ekkora odds-ért, akár azt is kijelenteném hogy a +3,5 is probléma mentes opció.

3. Portland - Dallas: Gyakorlatilag meccs kezdésére a Dallas lesz a favorit, még nincs akkora odds esés, de 1,77-ről biztos hogy legalább 1,90-ig fel fog menni. Annak ellenére hogy a Dallas jobb statisztikát mutat, nyilván a 3 közül ez a rizikósabb tipp, de nem számítok meglepetésre.

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Őszintén szólva nem terveztem ma már többet fogadni az NBA-s szelvény után (azt hittem reggel majd nyertes szelvényre kelek), de jobban átnézve a kínálatot ezeket gondoltam ki egy újabb 3-as kötés megjátszásához:

1. Egyiptom - Marokkó: Ebben vagyok leginkább biztos, Marokkó +15,5-ös hendikepet gondoltam ki először, mert 24 pont köré várom a vendégek pontszámát, ekkor jöttem rá viszont, hogy Egyiptom pontszámában nagyobb érték van. 37 pontnál többet nem tudok elképzelni nekik, annak ellenére sem hogy a horvátok elleni meccsükön a győzelmükre fogadtam.

2. Németország - Szerbia: 1. félidő Szerbia +2,5 hendikep, a 3 közül ebben kicsit bizonytalanabb vagyok, viszont tekintve hogy az elmúlt vb-s meccseken több underdog csapat is mennyire tartani tudta magát, ezen a meccsen a félidős döntetlen/szerb vezetést tudom elképzelni.

3. Rennes - PSG: Alapvetően 1,5 alatti gólszámra számítok, így fixáltam kicsit és 3,5 alatti gólszámra fogadtam, ezen a meccsen nagyon meglepne ha több mint 3 gól születne, legalábbis elég volt pár perc hogy tapasztalatból erre a következtetésre jussak.

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Erre a másik szelvényre pedig szimplán ráraktam amit jónak látok a mai kínálatból:
Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Kwon-tól ismét győzelmet várok, viszont 4 vagy 5 szettből. Eubanks sem alábecsülendő, a fogadóirodák jól lőtték be az odds-ot. 3:1-et tartom a reálisabb kimenetelnek, nem hinném hogy Kwon itt 3:0-ra nyerne.

Musetti mindig vagy negatív vagy pozitív értelemben lesz kakukktojás, ettől a meccstől 5 szettet várok, Harris jól teljesít, de hogy bejöjjön a meglepetés ahhoz Musetti hibáira is szüksége lesz.
Miután végignéztem a teljes Ausztrál Open kínálatát ebben a két meccsben látok jó lehetőséget.

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Így az estére ezzel a szelvénnyel készülök, illetve ezt egy kicsit tovább fixálva:
- Irán hendikepet +10,5-ről +13,5-re módosítottam
- Illetve kivettem a szelvényből az olasz focit és az Izland -3,5-ös félidő hendikepet.
A többi opciót változatlanul hagyva, 4-es kötésben 5.000Ft-tal fogadtam.

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

#54 január 18, 2023, 18:44:45, BetTitán
Amikor azt hiszed bankot robbantanál, de valami apróságon mégis elmegy:
(sikerült lenullázzam magam) :wall:

Szerkesztés: Akit esetleg érdekelne (fentről-lefelé haladva):
1. szelvény(27,56odds): 5.000Ftx1,63x3,80x4,45=137.817Ft
2. szelvény(6,16odds): 5.000Ftx1,62x3,80=15.390Ft
3. szelvény(4,25odds): 7.500Ftx4,25=31.875Ft
4. szelvény(9,00odds): 5.000Ftx9,00=45.000Ft

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Gondoltam újranyitom a naplóm (ismételten), egy görgetést akarok majd 20 napig végigvinni, tekintettel arra, hogy enyhén ingerült vagyok a tegnapi szelvényem miatt... ha máshogy nem, talán így sikerül elérnem a célösszeget.

Tegnap gyakorlatilag egymás után nyertek a jobbnál jobb oddsok mégsem sikerült kihasználjam, mert "greedy" voltam.

Watson sejtettem hogy nyerni fog egy szettet, de nem számítottam rá hogy két szettben letudja győzni a svájcit, ha az első szett másképpen alakul és Golubic nyeri meggyőződésem hogy a fogadásom is zöldül...
Machac esetében hasonló volt a helyzet, az első szettet nagyon szoros tie breakben elbukta, itt a tétem dupláját sikerült visszanyerjem egy élőfogadással, a 3. szettben viszont realizálnom kellett hogy még a 6/7-es kötés sem fog nyerni (49.000Ft jöhetett volna a WTA vesztes fogadás ellenére).

Mindenesetre nyárindító szelvénynek így sem rossz, de nyilván csalódottságomból írok.
Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

#56 június 22, 2023, 04:25:12, BetTitán
Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Habár Jarry alapvetően salak játékos és nem ezt tartom a mai tutinak, mégis úgy gondoltam hogy ezzel fogom elkezdeni a görgetést. Jarry-t is eltudom képzelni ahogy 2:1-re nyer Tsitsipas ellen, elvégre Tsitsipas sem volt valami meggyőző Barrere-vel szemben. Szerintem 3 szettes mérkőzésnek nézünk elébe.

Szerk.: Nyertes ✅
Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Griekspoor - Hurkacz meccs elég esélyes 3 szettes mérkőzésnek ígérkezik, Dimitrov pedig meglepődnék ha kikapna.
Griekspoor egyértelműen esélyes akár a győzelemre is Hurkacz ellen, viszont nehéz oldalt választani, Hurkacz véleményem szerint minimálisan jobb a pályán, míg Griekspoor forma alapján tűnik ki.

Dimitrov meccset nem akarom elkiabálni, de elég nyilvánvalónak tartom a kimenetelt, itt az odds-ok nem hazudnak.