Foci-Eb 2020 - Budapest

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: RedMunchen Dátum július 05, 2019, 18:18:02
Ha jol tudom Budapest Munchennel lesz egy parban, s ha kijut a magyar es nemet valogatott biztosan egy csoportban lesznek (csak az a kerdes, h az Allianz vagy a Puskas lesz a helyszin), illetve a magyarok 2 meccset fixen itthon jatszanak. De van-e olyan megkotes, hogy melyik (hanyadik) meccset kell itthon jatszani? Mert ha minden rendezo 2-t jatszik otthon, akkor nyilvan elofordulhat olyan, hogy a ket meccs kozott lesz egy meccsuk a parban levo orszagban. A jegyigenyles miatt kerdezem, hogy erdemes az elso meccsre fokuszalni vagy sem.

Akár mindhárom magyar meccs lehet hazai pályán, ha a németek is kijutnak, akkor ezt sorsolni fogják.

Azt nem látom sehol, hogy a meccsek sorrendje meg lenne már határozva (pl. hogy a csoport 1. kiemeltje mikor játszik a 4. kalapossal), így tippelni sem lehet rá, melyik lehetne a magyar-német.

További kavarás, hogy az EB-selejtezős helyezések alapján készül majd el a kiemelés: először a csoportelsőket listázzák, majd a csoport 2. helyezetteket, s mivel a selejtezőkben 10 csoport van, az EB-n meg csak 6 lesz, így 4 csoportgyőztes biztosan a 2. kalapba kerül, míg egy csoport 2. kerülhet simán a 4. kalapba is. (a csoportmásodikok kapják a 11-20. közötti helyeket, tehát 2 csoportmásodik a 4. kalapban lesz...)

Szélsőséges esetben Magyarország csoportgyőztesként lehet 1. kalapos (ha legalább négy másik csoportgyőztest megelőzünk), Németország meg egy körbeveréses csoport 2. hely után kerülhet akár a 4. kalapba is...   ;D

B*ssza meg mind a 4x4 jegyigenylesem sikertelen lett. Pedig nem is csak a 3. kategoriabol valasztottam.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum augusztus 06, 2019, 13:59:34
B*ssza meg mind a 4x4 jegyigenylesem sikertelen lett. Pedig nem is csak a 3. kategoriabol valasztottam.

Ezt hol tudtad leellenőrizni? Vagy kaptál levelet róla?

E-mailben azt írták, hogy augusztus közepéig értesítenek.

@Milan a jegyigenylos portalon.
Email meg nem jott, de a feluleten tele vagyok piros iksszel...

Idézetet írta: RedMunchen Dátum augusztus 06, 2019, 14:41:45
@Milan a jegyigenylos portalon.
Email meg nem jott, de a feluleten tele vagyok piros iksszel...

Értem, köszi.

Nekem meg lett! A szombati 4-szer 30 eurós! :great:

#21 augusztus 09, 2019, 12:07:53, RedMunchen
Ugy latom ez egy ilyen het, szlovakok elleni meccsre se lehet jegyet venni, mert a szerver nem birja el a rohamot.

Update. Sikerult.  :beerchug:

Hogy álltok? Milyen arányban volt sikeres a jegyvásárlás?

Idézetet írta: mate_debrecen Dátum augusztus 26, 2019, 21:21:45
Hogy álltok? Milyen arányban volt sikeres a jegyvásárlás?

Pénteken lehetett jegyet venni a fans first programban, ahol azokat a belépőket kínálták, amiket nem fizetett ki az, aki megnyerte. Minden meccsre volt jegy.

De sajnos nem mindenkinek volt elerheto. Azt irtak a sikertelen jelentkezesem utan, h ne csuggedjek, mert jon a fent emlitett fans first, s ott lesz lehetosegem lecsapni a jegyekre. Igen am, de most is sorsolas volt azok kozott akik 1) egyaltalan nem nyertek, illetve 2) nem mindegyik jelentkezesuk volt sikeres. Tehat en ott is lemaradtam, pedig napi szinten neztem a jegyportalt, meg atirtam a weboldal cimet arra, amit a feltoltott kepeken lattam, de nem tortent semmi. Frusztralo, de ez van (ha kijutunk akkor lesz fajo igazan). Remelem azert sokaknak sikerult jegyhez jutni.  :ok:

Meg az elozo bejegyzesemhez, nyilvan nem tetszett, hogy a fans first programba nem kerultem be, ezert irtam nekik. Az UEFA ezt a valaszt adta, nyilvan magyarul irom: "A részben sikeresek is részt vettek az újabb körben és az UEFA nem ad tájékoztatást arról, hogy kiket értesített és mi alapján."