TiB fogadási naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum november 24, 2017, 19:05:47
Michael Bisping - Kelvin Gastelum
Nem megy végig (1.40)

Ez gyorsabban véget ért, mint ahogy számítottam rá. Három menetet azért adtam Bispingnek. Üt egy luftot, a másik keze amúgy általában ilyenkor mindig lenn van, és bumm. Vége, villany leolt.


"Egyszerre mindig csak kettő létezhet, egy mester és egy tanítvány. Sem több, sem kevesebb. Az egyik, hogy birtokolja a hatalmat; a másik, hogy sóvárogjon a hatalom után!"

Visszanéztem egy régebbi közös naplót, ahol én sóvárogtam a hatalom, de leginkább Amidala hercegnő után, és Szigo mesterem vezette a tippeket (itt van), és egész jó tippeket adtunk, de a lapozgatás közben a szelvények nevei végül teljesen elvonták a figyelmem az eredményességről. Néhányat idézek: Palacsintasütés utáni-szeló, TiB újabb nagy szériájának kezdete-szeló, Egyszerűen nem éreztem a Livornot, ennyi-szeló, Ha ez bejön, nem tudom, mit csinálok-szeló, TiB teljesen kipihente magát-szeló. Meg is ihletett a dolog szóval:

Nosztalgiából tippelek csak úgy egyet imádott spanyoljaimra szeló

Betis - Cadiz
Vendég csapat szerez gólt (1.53)

Idézetet írta: TiB Dátum november 30, 2017, 20:12:41
Betis - Cadiz
Vendég csapat szerez gólt (1.53)

Szerencsére gyorsan jött már a harmadik percben, hang voltam bevállalni a vendég sikert, kár érte. Szerintem Rafael Navarrón ment el a meccs a Betisnek, akit mire lecseréltek a félidőben, már négy gólt kaptak. Érdekes kérdés, hogy hol van ilyenkor a lélektani határ, vagy legalábbis olyan, mintha erre lenne etikett, hogy várni kell a félidőig. Én a 30. perc körül már lehoztam volna, de persze én csak futballszerető vagyok, és nem szakértő.

Cambuur - Telstar
Vendég csapat szerez gólt (1.36)

Napoli - Juventus
AH 2 felett (1.55)

Idézetet írta: TiB Dátum december 01, 2017, 11:21:44
Cambuur - Telstar
Vendég csapat szerez gólt (1.36)

Napoli - Juventus
AH 2 felett (1.55)

Sunderland - Reading
AH 2 gól felett (1.60)

Arsenal - Manchester United
Dupla esély 1X (1.42) - Indoklás itt

Idézetet írta: TiB Dátum december 01, 2017, 23:20:02
Sunderland - Reading
AH 2 gól felett (1.60)

Arsenal - Manchester United
Dupla esély 1X (1.42)

Benevento - AC Milan
Hazai csapat szerez gólt (1.72) - Boszorkányos dolgok itt

Sport Recife - Corinthians
Vendég csapat szerez gólt (1.66)

Az olasz tabella jelenlegi első hat helyezettjével játszott már a Benevento, és ebből négy csapatnak tudtak gólt lőni. Kicsit idézik a néhány évvel ezelőtti magyar válogatottat, amikor a barátságos meccseken a nagyok ellen vért ittak a focistáink, aztán a nyerhető tétmeccsen meg betliztek. Mert ha úgy nézzük, közel sem a nagycsapatokat kell megverniük a beneventóiaknak, hiszen alsó hangon kapnak legalább két-három gólt ezektől a kluboktól, de mégis a tudat, hogy versz egy nagyot a Juvénak mennyivel motiválóbb, mint hogy a Cagliari ellen kihúzd az ikszet a végéig. De ez persze csak a saját véleményem, lehet köze nincs a valósághoz.

Idézetet írta: TiB Dátum december 02, 2017, 22:08:51
Benevento - AC Milan
Hazai csapat szerez gólt (1.72)

Sport Recife - Corinthians
Vendég csapat szerez gólt (1.66)

Kicsit elmélkedtem a színekről (itt olvasható), melyekből a zöldet aktívan használjuk a naplókban is, ha szerencsénk van. Jó tipp, rossz tipp. Ezeket nem fektették le szabályba a Sportfogadas.org alapítói, mégis kialakultak. A tippek terén a zöld sikert, a piros pedig bukást jelképez. Lehetne akár lila vagy rózsaszín is, mégis ezeket a színeket használjuk.

Vannak helyzetek, amikor egyébként tökmindegy a szín.


Sheffield Utd - Bristol City
AH 2 felett (1.40)

Idézetet írta: TiB Dátum december 08, 2017, 16:08:51
Sheffield Utd - Bristol City
AH 2 felett (1.40)

Ez a fogmosós srác lőtte zöldbe a tippem ;D Pedig a kapufa már majdnem pushba tolta az overt, de végül csak a Sheffielddel babrált ki.


Huddersfield - Brighton
AH 2 gól felett (2.10) - rövden a meccsről itt

Wolverhampton - Sunderland
AH 2 gól felett (1.45)

Idézetet írta: TiB Dátum december 09, 2017, 11:19:42
Huddersfield - Brighton
AH 2 gól felett (2.10)

Wolverhampton - Sunderland
AH 2 gól felett (1.45)

Manchester United - Manchester City
Herrera lapot kap (2.80)
Vendég csapat kaput eltaláló lövései 4.5 felett (1.62)

Idézetet írta: TiB Dátum december 09, 2017, 22:33:06
Manchester United - Manchester City
Herrera lapot kap (2.80)
Vendég csapat kaput eltaláló lövései 4.5 felett (1.62)

Örülök a profitnak is, de annak hogy bejött életem kb második lapos tippje, még jobban. Elég sokat agyaltam rajta, középpályás védekező faultra építettem, erre műesésért kapta.


Érdekes játékos ez az Arnautovic. Időnként simán megold 1v2 vagy akár 1v3 szituációkat is, aztán néhány perc múlva még átvenni sem tudja a labdát, és eközben úgy mozog, mint egy ólomkatona. Balotelli szerint egyébként annyira őrült figura a pályán kívül, hogy néha neki is sok volt.


https://sportbuzi.com/hirek/sigurdsson-tavoli-bombaja-volt-klubja-ellen

Tegnap az Everton meccs közben azon gondolkoztam, hogy milyen árnyalt a statisztika. Rooney gyüjtőtt az adatlapjára egy gólpasszt Sigurdsson gyönyörű találata miatt. Annyi köze volt a dologhoz, hogy odagurította az izlandinak, majd várta tőle vissza, de Sigurdsson inkább rálőtte. Ez volt a szezonban a második asszisztja, az előző ez volt itt alul. Mindkettő ugyanúgy kerül be a statisztikába, pedig a Huddersfield elleni volt csak igazán helyzetbe hozó megoldás.


Partizan - Plzen
Hazai csapat 1.5 lap felett (1.42)  - bővebben itt

A szerb csapat 19 sárgát kapott a csoportkör 6 meccsén, tehát olyan három lapos átlagot hoztak. Megnéztem a legutóbbi 10 tétmeccsüket, és az már kicsit rontja ezt a képet, mert csak ötször ült volna a 1.5 lap felett. Sajnos a bíró sem tűnik zűrös fickónak, mindenesetre bepróbálom a dolgot, remélem elszabadulnak az indulatok.

Real Sociedad - Salzburg
2.5 gól felett (1.74)

A Sociedad nem áll túl fényesen a bajnokságban, de kapura lövésekben a Barcelonával van kb egy szinten (ez van a csatolt képen). Ősszel az EL-ben messze ők lövöldöztek a legtöbbször. A hatékonyságuk már nem olyan jó, viszont ez a mindenképp lövéssel befejezése az akciónak engem over irányba visz. A baszkok támadási kedvén, és gyenge védelmén nem fog múlni a góleső, de a Salzburg elronthatja a dolgot. Tavaly a legutolsó három tétmeccsükön hoztak egy zsinórban három 0:0-át. Remélem ezek a néger osztrákok benne lesznek a partiban, amit a Sociedad tol kb mindig. Azért az durva, hogy a Salzburgban van brazil, zambiai, ghánai, koreai, horvát, francia, német, izraeli, japán, koszovói, magyar, mali, meg norvég játékos is.