Egyenleg átbukása másik irodához

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv
Nem körítenék, az érdekelne, hogy egyik irodából hogy a legcélszerűbb átbukni egy másikhoz az egyenleged. Persze elképzelésem van, de aki csinál ilyet, attól érdekelne pár jótanács :)


Ez igen tőkeigényes, mivel nem biztos, hogy elsőre sikerül.  :)
Sőt, lehet, hogy "sosem" fog sikerülni...

Ugye az alap, hogy felteszed az összes pénzed annál az irodánál, ahol szíved szerint ürítenéd a számládat egy eseményre, majd a másik (vagyis összes többi) kimenetelt a megfelelő tőkével megjátszod más irodáknál, lehetőleg úgy, hogy ne bukj rajta sokat.
Ha sikerül máshol nyerned, akkor öröm, boldogság, ha viszont ez az iroda nyer, akkor szívás, mert még több pénz került az "ürítendő" számlára és ha megint meg akarod próbálni, akkor még több tőke kell hozzá. (és persze ismét azt kockáztatod, hogy ez az oldal nyer majd)

Nincs olyan tipp vagy esemény, amivel "nagy valószínűséggel" egyből sikerül az átbukás, szóval azt kell mérlegelni, hogy egy sikertelen kísérlet milyen következményekkel jár:
- ha azért akarod átbukni a pénzt, mert nem tudnál valami miatt kifizetést kérni onnan vagy mert nem tartod biztonságosnak az irodát, akkor érdemes-e azt kockáztatnod, hogy még több pénzed kerüljön oda?
- bírni fogod-e tőkével a későbbi átbukási kísérleteket?
- mi lesz, ha az "ürítendő" számládon lekorlátozzák a tétjeidet az arbitrázsok miatt?

Általában ez az "átbukásosdi" akkor működik jól, ha mindkét iroda "egyenrangú" (biztonságos) és mondjuk mindkettőnél bónuszt forgatsz és valójában mindegy, melyik számlád ürül majd ki.
Ilyenkor addig fogadsz a kettő között, amíg az egyik számládon elfogy a pénz, így az üres számlán már nem kell fáradoznod a bónuszforgatással.

Egyébként a kisebb tőkeigény és az miatt, hogy sikertelen kísérletnél kevesebb pénz vándoroljon "rossz helyre", én azt javaslom, hogy az ürítendő számlán tedd fel kisebb szorzóra a pénzt és máshol használd a sokkal nagyobb oddsot!
Pl. ha csak 1.1-es szorzóra teszed fel az "átbukandó" összeget, akkor kb. tized ennyi pénzzel lehet fedezni máshol a fogadást és ha nem sikerül (azért az 1.1-es szorzók is el szoktak bukni "időnként"), akkor sem fog nagyot emelkedni itt az egyenleged, csak 10%-kal...

(ha nem talál az ember arbitrázst, akkor úgy is ki lehet számolni a tétet, hogy csak átbukásnál veszítsünk, de ha a "rossz" számla nyer, akkor legalább nullán legyünk! Ez a surebet.com kalkulátoránál pl. a D oszlopba tett pipával lehet szabályozni, alapból az összes kimenetel be van pipálva, azaz a fogadás eredményét egyenletesen osztja el az összes kimenete között, de ehhez nem kell ragaszkodnunk)

Köszi a leírást!
Igazából én is hasonló dolgokra jutottam, összesítve arra, hogy nem jó ezt elkezdeni ha nem bónuszforgatásról vagy nem igényelhető kifizetésről van szó :/ magamat ismerve az 1.1-essel soha nem tudnám átrakni a pénzem :D