Bajnokok Ligája Fogadások 2017/18

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri a BL-döntőt?

Real Madrid
9 (50%)
Liverpool
9 (50%)

Összes szavazó: 17

Szavazás lezárva: május 26, 2018, 15:02:55

Oak, ha pedig szakértői vélemény kell, akkor itt egy bíróé, akinek még a Real sem közömbös:
"Természetes, hogy az olaszok nem láttak, illetve nem adtak volna büntetőt az utolsó utáni percben, de nem adott volna a spanyol exbíró, Iturralde Gonzalez sem, aki manapság az egyik madridi sportújság, a nyíltan és elfogadottan Real-drukker AS szakértője. Az 51 éves Iturralde, aki 17 éven át fújt a spanyol ligában - közte három El Clasicón - és 14 éven át volt FIFA-bíró, percekkel a lefújás után megírta a weboldalon:

BENATIA NEM LÖKÖTT SZÁMOTTEVŐEN, NEM VOLT ELÉG AHHOZ, HOGY BÜNTETŐT FÚJJANAK ELLENE."

Ha már ő is ezt mondja, az már több, mint érdekes.


Most te azt mondod, hogy ha én védő vagyok, akkor csak úgy felrúghatok, fellökhetek akárkit, mert nincs gólhelyzetben  :o:  (előző hsz-ed második része)

Én vagyok a védő, tegyük fel, csinálok egy szabályos szerelést, de ha már ott a csatár, azért csak fellököm  ;D Ez egy vicc. Akkor minden védő minden szerelés után lökne egyet a csatáron, hagy érezze a törődést  ;D

A dőlt betűs rész, az pedig azt mondja, hogy nem kell sárgát adni, de attól még szabálytalan. És ha szabálytalan volt, akkor ugye tizi, mivel a büntetőterületen belül volt szabálytalan. Szóval ha Benatia lapot kapott, akkor azt nem kellett volna megkapni az idézett rész szerint, viszont ettől még a tizi jogos volt.

Egyébként így hirtelen nem találtam a neten véleményt (igaz nem is nagyon kerestem) csak azoktól, akik érintettek. Kíváncsi vagyok, mit mond majd Puhl Sanyi  ;D

Ahogy írtam, csakis a Puhl véleményére adok, tőle még nem hallottam, olvastam, de remélem, hogy nyilatkozik majd az esetről. Ha netán lesz majd véleménye, és elcsípitek valahol, légyszi írjátok már be, hogy ő mit mond. Csak volt a világ legjobb bírója

Ez a Gonzalez meg igazi vakegér volt (szerintem valahol ebben is egyet értünk amúgy  ;) ) Lehet, csak azt a bizonyos tőrt akarta forgatni a Juve-fanok szívében, úgyis tudta, hogy bármit mond, attól még nem fogják meg nem történtté tenni.

Csacsa, azoknak a szereléseknek a 100%-a szabálytalan, amikor a szerelés után viszed az ellenfelet is (most függetlenül attól, hogy valóban sűrűn a sporik nem fújják be) Ez picit olyan, mintha arról próbálnál meggyőzni, hogy a sárga lap kék  ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum április 12, 2018, 10:54:43
Most te azt mondod, hogy ha én védő vagyok, akkor csak úgy felrúghatok, fellökhetek akárkit, mert nincs gólhelyzetben  :o:  (előző hsz-ed második része)
Én nem azt mondtam, ezt te csak ragadtad ki és te egészítetted ki úgy, hogy próbáld igazolni az elméleted és a másikat hülyének állítsd be, mert képtelen vagy érdemi vitára. Én megpróbáltam neked elmagyarázni a dolgokat, de felesleges időpocséklás csak.

Nem írtam, hogy felrúghatsz bárkit a tizenhatoson belül, azt írtam, hogy jött lendülettel és elsodorta azt a játékost, akinél már akkor nem volt a labda, mert előtte elkotorta előle. Látom az utóbbi dolgot nehezen tudod megemészteni. Aki pedig Puhl véleményére ad jelen helyzetben, arra inkább semmit sem mondok.  ;D Anno ő volt a világ egyik legjobb bírója, de azóta eléggé megkopott már a tudása, sokszor azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van, de ja igen, ő megmondja majd a tutit.  ;D ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum április 12, 2018, 10:54:43
Kíváncsi vagyok, mit mond majd Puhl Sanyi  ;D

Bede Feri véleményét is jó lenne tudni.

Hatalmas riszpekt és köszönet Michael Olivernek, aki tegnapi ítéleteivel elősegítette a videóbíró bevezetését.
Ugyanitt szeretném kérni az UEFA-t és a FIFA-t, hogy kereszteljék át a rendszert VAJ-ra, ugyanis akkor van rá szükség, amikor "Vak A Játékvezető".
Köszönöm!
:beerchug:

"jött lendülettel és elsodorta azt a játékost, akinél már akkor nem volt a labda" -nekem az aláhúzott szóval van bajom.

Tegyük fel, Benatia tisztázott előtte, de mivel elsodorta, így Lucasnak nem volt esélye a labda után futni, mivel elsodorta, ergo szabálytalanságot követett el.

Jó azt látni azért, hogy pl. Alex személyében vannak olyan ellenszurkolók is, akik nem vitatják, hogy ez tizi volt vagy sem... Logikusan belegondolva és túllépve azon, hogy utáljátok a Realt, Benatia buldózer módjára jött és tarolt, megpöccinthette a labdát, de utána letarolta Lucast, mi a tizenegyes ha nem ez... Viszont nálam Buffon nem érdemelt volna pirosat, de ez igazából semmit nem változtatott volna, ezt a rakétát senki nem szedi ki onnan a ficakból.. ;)

Miért követett volna el szabálytalanságot? Ahogyan te is írtad, amit a mezőnyben befújnak azt a tizenhatoson belül is be kell fújni. Ez egy tucat eset a mezőnyben is, főleg mikor már nincsen ott a labda, így nincsen miről beszélni. Be sem fújnak egy ilyet a mezőnyben.

Másrészről, ha mégis volna miről beszélni, akkor az nem fordult meg a fejedben, hogy Lucas rá is játszott a dologra? Hogy neki esze ágában nem volt a labda után menni, csak egy büntetőt akart? Ha bevetődve fejel, akkor nem kellett volna mellel szenvedni a labdalevétellel, de ő erre nem gondolt (vagy nem akart gondolni, mert eleve büntetőt akart, így csak imitált egy labdalevételt). Sőt, visszanézve megkockáztatom, hogy a fejelés lett volna a legjobb opció, mivel a labdalevétel után Buffon kijött volna és jó eséllyel felszedi előle.


Amúgy Peshark Alex mióta ellenszurkoló? Ő Juvés és Realos is egyben, szóval neki ez egy win-win szituációs párosítás volt.

Huha, ugy latom nagyon egyedul maradtunk Oak  :D Pedig amig gep ele nem kerultem, nem gondoltam volna hogy ez sokak szerint semmi sem volt. Nem azt mondom hogy 100% jogos, de ADHATO. Az idozites persze gaz, de "whattodo". Nem is ertem, Benatia bal labfeje a madridi hona alatt, a mellen, a keze Lucas hatan, jobb terde meg a gerinceben, es hiaba pockolte el elole (mert nem rugta ki a stadionbol, tehat meg a kozeleben maradt a labda), ha a srac fel lett boritva. Arrol nem is beszelve hogy VAR nincs, Oliver meg nem Buffon mellett allt a kapuban, tehat o csak annyit lathatott belole hogy van kontakt, es esik Lucas. Az meg nonszensz hogy ezt nem fujjak le a mezonyben... No meg ugye szoktak mondani hogy egy vedo meg az eselyt se adja meg egy meccsvegi buntetore. Szoritottam hogy a lengyel szedje ki a tizit. Elsosorban Buffon miatt a Juvet szerettem volna elodontoben latni (foleg ekkora forditas utan), masreszrol ne egy bunteto dontson. Mondjuk ha meg nem adja meg, lehet hogy ugyanekkora balhe van belole (vagy nem, mert mindenki ruhelli, irigyli a Realt).

En hajnalban amikor keltem, valamelyik csatornan ment az osszefoglalo, Faragoval, azzal a ven hulyevel akinek nem jut eszembe a neve, Hajdu A.-val es Puhl Sanyival. Huzta a szajat, es valami olyasmit mondott hogy nehez dontes volt, csipaval tomve itt-ott azt szurtem le hogy inkabb nem adta volna meg, de megadhato volt. Egyebkent egy volt jatekvezeteo tudasa hogy kopna?  ;D Egy-ket ujabb szabalyt nem biztos hogy vag, de ha hulyeseget is mond, azt nem azert mert megkopott a tudasa, hanem mert elitta az agyat  :redchug:

Probaltam keresni en is egykori sporik velemenyet, de csak Collina (aki ebben az esetben mindegy is mit mond) es Ovrebo neve jutott eszembe  ;D Ha mar valamelyik katalan lap ugy jott ma ki hogy az evszazad rablasa  ;D

Megmosolyogtato egyebkent hogy -nem feltetlen ez, vagy mas forum miatt mondom- akik biroznak a Juve kapcsan, most hogy "sajnaljak" oket.

Idézetet írta: oakland23 Dátum április 12, 2018, 11:04:11
Ez picit olyan, mintha arról próbálnál meggyőzni, hogy a sárga lap kék  ;D

Előbb azt kellene valahonnét megtudni, hogy mikor szokták használni az "előbb a labdát, aztán a babát" kifejezést.  ;)

:cya:



Idézetet írta: csacsa44 Dátum április 12, 2018, 11:42:45
Előbb azt kellene valahonnét megtudni, hogy mikor szokták használni az "előbb a labdát, aztán a babát" kifejezést.  ;)

:cya:

Amikor kerdezik hogy melyik volt elobb: a tojas vagy a tyuk?

Még jó, hogy nem azt mondod, hogy Lucas ellen kellett volna fújni, amiért rossz döntést hozott, és megpróbálta mellel maga elé tenni  :)

Na, tényleg befejeztem, ha mégis írok ide (folytatva a vitát), kérem Admint, hogy adjon nekem egy három napos eltiltást  ;D

Egyebkent ez semmi pl a Bayern Munchen elleni lopashoz kepest ket eve. Semmi! (irhattam volna mas csapatok mas meccseit, de most maradjunk a Juvenal)

#239 április 12, 2018, 11:53:44, Pozzato
Az, hogy valamire azt mondod, hogy adható, vagy azt mondod, hogy ez az volt, az hatalmas különbség. Én nem Juve végett, mindössze csak az igazság miatt álltam le vitázni. Az ominózus Chelsea - Barca mérkőzés kapcsán is azon a véleményem voltam, hogy ott elcsalták a mérkőzést a katalánok javára, de én legalább képes voltam beismerni, mindezt Barcásként. Számomra az a furcsa, hogy amikor nehéz szituba kerül a Real, akkor két év alatt már másodjára történik továbbjutást befolyásoló döntés az ő javukra. Én éveken át hallgattam, hogy Uefalona stb., akkor mégis mit mondjuk a Realról?

Én továbbra is amondó vagyok, hogy ez nem büntető (nem hiába akkora a felháborodás és nem hiába mondják rá a pártolók, hogy adható és nem azt, hogy ez egyértelmű tizi). A videobírót be kell vezetni, pár vannak játékvezetők, akiknél sokat nem jelentene.