Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


március 06, 2024, 13:25:13, Admin


Ha bármilyen kérdésed van a Betfair-rel kapcsolatban, azt ebben a témában írd. Mielőtt feltennéd kérdésed megkérünk olvasd el a létező hozzászólásokat, hisz lehet, hogy már ott van a válasz a kérdésedre.

Betfair útmutató

Játszottál már az Betfairnél? Akkor értékeld a Betfairt.

Megpróbálunk minél hamarabb válaszolni kérdésedre.  :great:

Üdv!

Rátaláltam a Betfair irodára, és látom, hogy adnak 30 eurós freebet-et. Az lenne a kérdésem, hogyha az első fogadást elbukom, akkor a pénzem valódi pénzként, vagy bónuszként írják jóvá? Tehát egyszerre le tudom utalni, vagy forgatni kell? Az angoltudásom hagy kívánnivalót maga után...
Előre is köszi a választ!

Nincs szó arról a feltételek között, hogy meg kellene forgatni.

This promotion is only new Betfair customers upon registration.
To be eligible for the free bet, you must enter the promotion code detailed when registering with Betfair.
Only matched† bets on the Exchange or Multiples bets will qualify for this promotion.
Qualifying bets must be placed within 21 days of registering your new Betfair account.
Only your first bet placed during the promotion period is eligible for this offer. This bet must also be the first settled bet on your account to qualify for the free bet.
If the result of your first bet is a loss, your Betfair account will be credited with the free bet up to a value of £25 / €30 within 24 hours of the bet being settled. In the event the first qualifying bet wins there will be no credit to your account.
Unmatched or voided bets will not count towards this promotion.
Standard Terms and Conditions apply.



"settled" means a bet that has been fully accepted by Betfair in a market that has been settled on a result with all due winnings paid out.

† 'Matched' means offered and accepted on a market of the www.betfair.com website and refers to backers' stake or the liability of a lay bet.

*Your risk is the total liability / money you can lose on a bet. For a back bet this is the amount of your stake. If you are placing lay bet it is your liability on the lay bet. For example if you place a lay bet of £10 at odds of 1.5, your total liability on that bet is £5.

nagyon bejön az iroda, csak rá kellett érezni a dolgokra. viszont lehet elkerülte a figyelmem, de hogyan lehetne időrendben kilistáztatni a meccseket? mert most mindig csak az általa fontosnak vélt meccsek vannak kilistázva a következő 3-4 napból, az éppen futó vagy közelgő in-play meccseket meg sokszor úgy kell előbányászni a bajnokságok listájából.

A főmenübe rámész Football majd bal oldalt van az al menüben a legelső pont hogy Popular Sports, majd Football - Fixtures. Itt vannak napi felbontásban a meccsek.

Sziasztok,

most fizetek majd be moneybookers-ről betfair-re, a kérdésem az, hogy ugye a HUF-t automatikusan átváltja majd a betfair USD-re?

Idézetet írta: brutus Dátum január 12, 2010, 19:45:20
Sziasztok,

most fizetek majd be moneybookers-ről betfair-re, a kérdésem az, hogy ugye a HUF-t automatikusan átváltja majd a betfair USD-re?

Igen.

Sziasztok!

Gondolkodom, hogy regisztrálok a Betfairre, de akkor már nem hagynám ki a refer and earn lehetőségét sem. Ha valaki küldene egy refer and earn code-os levelet a címemre, az igazán jó lenne.
Köszi!

Küldtem remelem kaptad :D

Köszi mindenkinek, aki küldött kódot!

hy
ezek mire jók?
Current discount rate
Betfair points balance:   
   Betfair holiday balance:   

ha eleg BF pontot gyujtesz ossze (asszem 10 penny 'rake' utan jar 1 pont tehat legalabb 2 fontot kell nyerned) akkor az alap 5% raket lehet csokkenteni napersze nemsokkal a legnagyobb csokkenes is 60% (marmint 5%-nak 60%a= 3 %)
viszont a trukk hogy ez a pontszam hetente 15% al csokken és a Premium Charge ota meg foleg nincs sok értelme :)
a betfair holidayt asszem 3 havonta kapsz egyet ha nemakarod hogy csokkenjen a pontod mert eppen mesz nyaralni akkor 1 hetig tudod vele szuneteltetni (ha esetleg fogadnal azido alatt akkro viszont nemis kapsz pontot)

Sziasztok

Problémám a következő lenne:
jelenleg USD-ben vezetik az ottani számlámat, a kérdés, ezt meglehet-e valahogy változtatni?:)

üdv

tudtommal nem de barmikor nyithatsz uj szamlat

Sajnos elkövettem egy farkashibát! Sokszor elhibáztam a jelszavam, ezért letiltottak! Azt írták, hogy vegyem fel a kapcsolatot velük! Sajnos azonban az angol tudásom egyenlő a nullával! Még nem töltöttem fel a számlám, csak a regisztrációt csináltam meg! Mit tegyek? Nem nagyon szeretnék új számlát nyitni, mert akkor új e-mail fiókot is kellene nyitnom! SEGÍTSÉG!