Heti Tippmester - új játék - teszt

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok,

Bár a címben új játékként szerepel, valójában nem feltétlenül az. Egy komolyabb, igényesebb tippjátéknak is nevezhető.

Íme a lényeg:

- heti rendszerességgel megrendezendő verseny
- a felület az az SfGuru vagy a tippjáték (ti döntitek el)
- amennyiben az SfGuru felületét használjuk, akkor a tippet egy mondatban (160 karakter) meg is kell indokolni, tippjáték felületén ez elmarad
- naponta egyetlen egy tippet lehet beküldeni (heti verseny esetén így max. 7 tipp)
- minimum tippek száma: 3 vagy 4
- minimum odds: 1.50 vagy annál magasabb (ezt is lehet alakítani) - eredetileg 2.00-át szerettünk volna

És végül a csavar: a toplista kialakításánál az első kritérium a nyertes tippek száma lesz! Második kritérium csak a pontszám.
Tehát az nyer aki a legtöbb nyertes tippel rendelkezik, így nem feltétlenül ajánlatos a "dobálozás" a tippekkel.
pl. Ha X játékosnak 100 pontja, s az elhelyezett 7 tippjéből csak 3 nyertes, Y játékosnak viszont csak 30 pontja van, de 7-ből 4 nyertes, akkor Y nyer.

Egy 7/7-es tipparány az 100%-os teljesítményt jelent. A push tippeket féltalálatként könyvelnénk el. Így ha van 6 nyertes tipped, s a hetedik tipped pushként (tét vissza) lett elkönyvelve, akkor a tipparányod 6.5/7, ami 92,85%-os teljesítményt jelent.

A célunk, hogy ebben a játékban tényleg jól meggondolt, megfontolt tippek kerüljenek csak versenybe.

Ez lenne a kiindulópont. Innentől várjuk a véleményeiteket, javaslataitokat.

Ami bennünket legeslegjobban érdekelne:
1. SfGuru felület vagy tippjáték platform?
2. Mennyi legyen a minimum odds? Az 1.50 alá nem igazán mennénk.
3. Minimum tippek száma?
4. Jöhettek névadó javaslatokkal is.  :D

Végül pedig indulás előtt lebonyolítunk egy tesztversenyt is a most következendő hétvégén, ezúttal az SfGuru felületén.
https://www.sportfogadas.org/guru/verseny/20

Napi maximum 3 tippet lehet beküldeni, maximum 9 tipp a játék során, minimum odds 1.50 és van egy 5 000 Forintos nyereményalapunk is hozzá. Teszteljétek bátran!  :beerchug:

Tippjatek / min. 1.7 odds legalabb 5 tipp

Idézetet írta: SPF Admin Dátum március 28, 2019, 22:33:29
Bár a címben új játékként szerepel, valójában nem feltétlenül az. Egy komolyabb, igényesebb tippjátéknak is nevezhető.
Remélem, építő jellegű kritikaként veszitek, amit írok:

Sok újat nem hoz. Hogy komolyabb, igényesebb, ezt sem feltétlenül adom. Legfeljebb más.
Igazából nekem (mint az .org tagja) csak egy tippjáték lenne a sok közül. Konstatálnám, küldeném befelé a tippeket, aztán a nagy számok törvénye alapján egyszer-kétszer nyernék mondjuk egy évben a nagy számok törvénye alapján. De sok újat nem hozna.

Igazából ami nekem hiányzik, az ugyanaz a tippjátékban, és főleg nagyon fájó a guruban, hogy nem jön át a teljes kínálat az adott fogadóirodától. (Ok, azért túlélem, és így is király, hogy van)

Példa: van egy Juve-Atletico BL-meccs, az unibeten kb 514 opcióval. Ugye sárga-piros lapok, büntetőt, statisztikai fogadások, játékos speckók, nem írom le, mindenki tudja. Közben a guruban például hendik, over-underek, háromesély vannak nagyjából, ezeknek ilyen olyan változata, félidőre például. Viszont nekem nagyon hiányzik, hogy pont azokra nem lehet elemzést írni, ahol talán lehetne információt közölni. De ilyen az MMA, ahol össz-vissz győztesre lehet fogadni, miközben azért az olyan irodák, ahol komolyabban foglalkoznak vele, azért elég bő a kínálat.

Ha maradna a felület, a kínálat, akkor ez nekem semmivel sem adna többet. Én inkább egy olyan tippjáték felé gondolkodnék, ami komplett, egy totál új, egy olyan, ahol én, mint oakland23 egyszerre adok és kapok!
Egy guru-féleség, egy minden regisztrált tag felé nyílt játék, ahol mondjuk az elérhető irodák bet365, unibet, betfair, betclic, stb (szerintem 5-6 van, amin a fogadásaink 99%-át kötjük) lehetne használni az egész kínálatot.

Én nem vagyok már kíváncsi egy újabb olyan tippjátékra, amitől kis túlzással semmit sem kapok. Nyílván lenne nyereményalap, ami miatt nyílván hétről-hétről játszanék, de semmit nem adna nekem érzelmileg. Nem is nézném mások tippjeit, most kicsit nyers leszek, de nem vagyok rá kíváncsi, hogy xy a West Ham-Evertonra overt húz, vagy undert.

Ennek az előnye, amit vázoltatok, hogy adott kínálat jön át, így csalni nem lehet.Javítani is könnyebb, hogy nem lehet minden szarra fogadni. Ez tény. Adottak a tippek, a mellé párosuló szorzók, így nem lehet nem létező szorzóval tippet beküldeni. De őszintén szólva egy tippjáték mit adna nekünk. Igazából semmit, egymás tippjeit max akkor nézzük, ha mondjuk egy havi tippjáték utolsó napján tartunk, aztán nézzük, hogy lehetne a top3-ba férni, ki miket küld be, De amúgy kit érdekel? Nyílván a nyereményért játszunk, néha nyerünk, örülünk, de ezen kívül sokat nem kapunk tőle. Egyértelmú, hogy kell, mozgatórugó, de ennyi. A guru más, örülök annak, hogy módosult 6 órára a határ, így végre lehet majd tippet beküldeni kézi bl-re ami az under overt illeti, tán néha még magyar bajnokira is, tenisz fanoknak is jól jön., stb, vannak előnyei.

Visszatérve az új játékra, lenne egy guruhoz hasonló felület ahol manuálisan kéne beírni a dolgokat, esemény, sport, időpont, odds, iroda és tipp. Lenne egy indoklás rovat, ahol nyílván nem litániákat várnék, sokszor 2-3 mondatban is van annyi információ, mint máskor 1600 karakterben, és nyílván felgyorsult világunkban nem is mindig vágyunk hosszú elemzésekre

Nekem ami hiányzik, és talán hiánypótló lehetne, nem csak itt, sehol máshol nem tudok ingyen olyan oldalt, ahol van hasonló magyar nyelven, ahol minden (magyaroknak használható) iroda minden,  túlzás nélkül minden tippjét lehetne használni egy tippjátékban.

Így aki kerékpárra izgulnak, dartsra, síugrásra, sepak takrawra, tollasra, netballra, rögbire stb fogad, azok is tudnának értékes tippeket beküldeni, olyan tippeket, amire speciel kíváncsi vagyok. Amiket nem nagyon kapok máshol. Persze nyílván nem a tollaslabda tippek lenének többségben, tudom, hogy egy jó foci BL-meccs azért mindenkit megmozgat, de az igazán értékes tippeket szerintem nem feltétenül a laligából vagy a bundesből lehet hozni. Pl. sífutás, Powell beírja, hogy xy versenyen előző héten lázas volt, nem tudott edzeni, közben a bet365 bette H2H-ban a jó formában lévő wz-vel 1,83-ért. Az ilyen tippekre lennék én kíváncsi, ami sok van, sokan sokmindent követünk, csak sokszor lustaságból is nem tesszük közzé. De ha lenne díjazva, akkor gondolom más is rászánná azt a pár percet, amíg beírja, benevezi, és kicsit talán húznánk is felfelé egymást, movitálnánk, hogy huúú, Powell múltkor milyen jó kis tippet adott, én ís beírom már hogy a Leytonnál anyagi gondok vannak, stb, stb. stb.

Ha már van egy nyereményalap, én inkább egy hiánypótló nyereményjátékon gondolkodnék. Valami hasonlóra, amit vázoltam, ami persze csak ötlet szinten létezik nálam is, hiányosan. Persze, lehet úgy gondolkodni, hogy ha van egy jó ötletem, hogy például Xhaka a következő meccsén az írek ellen válogatottban lapot kap, hogy majd a Giblartár elleni meccset 'legyen kénytelen' kihagyni tippet nevezzem, ilyet például a guruba nem tudok, holott itt az érték, az ilyen tippeknél. Én ezekre lennék kíváncsi, nem a x+ olyan tippjátékba, ahol a Loki-Fradira bejön 12 over 2,5, meg 10 under.

Egy olyan tippjáték, ami tényleg más, ahol a nagy ligák fanjai ugyanolyan eséllyel indulnak, mint azon kevesek, akik kerékpárra fogadnak, rögbire, e-sportra, sakkra, szóval kevésbé preferált sportokra, de ugyanígy gondolok én arra, hogy top fociból be lehessen hozni a speciális opciókat, akár lapok, kapura lövések, szögletek, stb...

Egy újabb tippjátékra, ahol megint jönnek a hendik, over-underek, 1x2-ők, nekem már nem ad semmit.

Egyértelmű, hogy most napokban nagyon irányt vett az org, chat, módosítások, stb, mind-mind jó irány, és örülünk neki. Viszont ha valóban cél az igényesség, ha valóban cél a picit komolyabb játék, akkor én picit afelé nyitnék, amit vázoltam. Csak azt tudom írni, hogy én már egy újabb tippjátékra nem vagyok kíváncsi, mint olvasó, mint felhasználó. Részt veszek benne, mert lehet nyerni, de ennyi.
Míg ha lenne egy olyasmi játék ahol minden használható iroda, igen, még a tippmixpro is oddsait, tippjeit lehetne használni (nyílván határok mellett, min-max odds, tippszám, stb), de egy olyan tippjáték, ahol tudok böngészni a tippek között, amiért érdemes lenne fellépni, ahol tényleg találni egy picit mást, mint az 1x2 vagy a hendi.

Én csak magamból indulok ki, pl van egy jónak tűnő tippem, amire akár 1600-2000 karaktert is szívesen írnék guruban, és nem sajnálnám rá az időt, de mivel nincs az átjövő (talán adaptált jó szó) kínálatban, így max behúzom magamnak, aztán ennyi. Naplóba, fórum részre meg nem mindig írom be, mert pl van a napi, korábban havi tippek topic, nagyjából senki sem ír be, néha én, zsivánnyal irogatunk, néha-néha bekerül egy tipp, de igazából nem pörög. De sokszor van ez kerékpárnál is, pl. Poz beír valamit, és joggal érzi úgy, hogy nem reagál senki, és nem feltétlenül azért, mert nem akar, hanem azért, mert nem tud mit hozzátenni.

Ez az általam vázolt egyelőre full ötlet szinten létező tippjáték picit a naplózást is lefedné, hisz ha van nyeremény, akkor csak rászánnám a szabadidőből azt az 5-10 percet, amíg 'nevezem' a tippet, írok hozzá 2-4 sor indokot, ha tudom, hogy lehet vele nyerni. Míg ugye ha nincs nyeremény, akkor megteszem magamnak, aztán abban az 5-10 percben inkább pornót nézek mondjuk, ami ugye kevésbé hasznos mondjuk az itteni közösség számára, mint az, hogy van egy ötletem, egy tippem, hogy xv lapot kap, mert Sterling sebességét nem fogja tudni felvenni, és egyébként is minden 2. meccsén lpaot kap, miközben 4,50 szorzó.

Egy játék, ahol mindenki tudna hozni saját preferált sportjából, bajnokságából egészen extrém tippeket, ahol megférne a bundesliga a netball mellett, ahol a küzdősportok, a bandy, a floorball tippeket is lehet nevezni, a rallyt, mindent.

Hogy ez heti lenne vagy havi, hogy milyen felületen, hogy mennyire lenne erre igény, hogy ki/kik javítanák, értékelnék a tippeket, én nem tudom. Lehet hogy igazából a kutya sem kíváncsi az átlagostól eltérő tippekre, és az is lehet, hogy mindössze 4-5 embert érdekelne, akkor tényleg nincs értelme. Ezt kéne felmérni, hogy lenne e hasonlóra igény, és ha lenne, ha kíváncsiak lennének rá, ha szívesen játszanának egy olyan tippjátékban, ahol egyszerre adnak a felhasználók, de a kapnak is, közben valódi pénzt lehet nyerni, az szerintem egy jó kiindulási alap.

Lehet, hogy beolvasztanám a tipster ligát is ebbe, mert ott igazából ami jó, hogy ha én sárgára, kaput eltaló lövésre akarok tippelni, be tudom nevezni.

Na, igazából most jött el az idő, amikor vagy visszatörlöm ezt a sok szart, vagy elküldöm. De ha már leírtam, akkor elküldöm, aztán lesz ami lesz. Köszi, hogy időt szántatok az elolvasására, és ha már 1-2 percet is elgondolkodtok rajta, már azt is megköszönöm. Tényleg lehet, hogy nincs is rá igény, meg ez egy merőben más irány, amire ti gondoltatok, de az is lehet, hogy ha egy-két gondolat használható ebből az egész katyvaszból, már megérte.





Köszönjük majom, elgondolkodtató amit írsz.

Jelen pillanatban az ajánlat két irodától érkezik: bet365 és unibet. A többitől nem olyan egyszerű megszerezni, a jelenlevőt (bet365, unibet) viszont lehet még bővíteni, legalábbis én úgy tudom, s így akár bekerülhetnek a hiányzó dolgok is (sárga lapok stb.), de még azt sem fedné a teljes ajánlatot, amiről te beszélsz.

Amit te javasolsz azt vagy egy Gurus felületen tudom elképzelni, ahova kézzel kell beírni az eseményt, megadni az oddsot stb., vagy akár a fórumon, külön-külön hozzászólásként.

A legnagyobb gond viszont a feldolgozással van, illetve azzal, hogy valósak legyenek az oddsok. Mondjuk kérhetnénk egy-egy képet (printscreent).

Jöhettek egyébként még hasonló javaslatokkal (jó, azért ne legyen ilyen hosszú).

Guru felület mellett vagyok. Tippjátékból van bőven, Guruból meg csak a prémium verseny van most.

Az első tapasztalatom az, hogy ez egy egynapos verseny. Ha eltalálod a három meccset nyersz, ha hibázol akkor már nincs értelme tovább küszködnöd.

Hétvégi tippmester - teszt:

1. hely: Bucak77
Nyereménye: 5 000 HUF Skrillen keresztül

Gratula.  :topbet_125:



Idézetet írta: prigioni1 Dátum április 05, 2019, 11:27:13
Lesz folytatása?

Egyelőre lehetséges, hogy a pontozásos rendszert (nyertes/vesztes tipparány) bevezetjük egyes tippversenyekbe.

Idézetet írta: oakland23 Dátum március 29, 2019, 10:51:45
Remélem, építő jellegű kritikaként veszitek, amit írok:

Sok újat nem hoz. Hogy komolyabb, igényesebb, ezt sem feltétlenül adom. Legfeljebb más.
Igazából nekem (mint az .org tagja) csak egy tippjáték lenne a sok közül. Konstatálnám, küldeném befelé a tippeket, aztán a nagy számok törvénye alapján egyszer-kétszer nyernék mondjuk egy évben a nagy számok törvénye alapján. De sok újat nem hozna.

Igazából ami nekem hiányzik, az ugyanaz a tippjátékban, és főleg nagyon fájó a guruban, hogy nem jön át a teljes kínálat az adott fogadóirodától. (Ok, azért túlélem, és így is király, hogy van)

Példa: van egy Juve-Atletico BL-meccs, az unibeten kb 514 opcióval. Ugye sárga-piros lapok, büntetőt, statisztikai fogadások, játékos speckók, nem írom le, mindenki tudja. Közben a guruban például hendik, over-underek, háromesély vannak nagyjából, ezeknek ilyen olyan változata, félidőre például. Viszont nekem nagyon hiányzik, hogy pont azokra nem lehet elemzést írni, ahol talán lehetne információt közölni. De ilyen az MMA, ahol össz-vissz győztesre lehet fogadni, miközben azért az olyan irodák, ahol komolyabban foglalkoznak vele, azért elég bő a kínálat.

Ha maradna a felület, a kínálat, akkor ez nekem semmivel sem adna többet. Én inkább egy olyan tippjáték felé gondolkodnék, ami komplett, egy totál új, egy olyan, ahol én, mint oakland23 egyszerre adok és kapok!
Egy guru-féleség, egy minden regisztrált tag felé nyílt játék, ahol mondjuk az elérhető irodák bet365, unibet, betfair, betclic, stb (szerintem 5-6 van, amin a fogadásaink 99%-át kötjük) lehetne használni az egész kínálatot.

Én nem vagyok már kíváncsi egy újabb olyan tippjátékra, amitől kis túlzással semmit sem kapok. Nyílván lenne nyereményalap, ami miatt nyílván hétről-hétről játszanék, de semmit nem adna nekem érzelmileg. Nem is nézném mások tippjeit, most kicsit nyers leszek, de nem vagyok rá kíváncsi, hogy xy a West Ham-Evertonra overt húz, vagy undert.

Ennek az előnye, amit vázoltatok, hogy adott kínálat jön át, így csalni nem lehet.Javítani is könnyebb, hogy nem lehet minden szarra fogadni. Ez tény. Adottak a tippek, a mellé párosuló szorzók, így nem lehet nem létező szorzóval tippet beküldeni. De őszintén szólva egy tippjáték mit adna nekünk. Igazából semmit, egymás tippjeit max akkor nézzük, ha mondjuk egy havi tippjáték utolsó napján tartunk, aztán nézzük, hogy lehetne a top3-ba férni, ki miket küld be, De amúgy kit érdekel? Nyílván a nyereményért játszunk, néha nyerünk, örülünk, de ezen kívül sokat nem kapunk tőle. Egyértelmú, hogy kell, mozgatórugó, de ennyi. A guru más, örülök annak, hogy módosult 6 órára a határ, így végre lehet majd tippet beküldeni kézi bl-re ami az under overt illeti, tán néha még magyar bajnokira is, tenisz fanoknak is jól jön., stb, vannak előnyei.

Visszatérve az új játékra, lenne egy guruhoz hasonló felület ahol manuálisan kéne beírni a dolgokat, esemény, sport, időpont, odds, iroda és tipp. Lenne egy indoklás rovat, ahol nyílván nem litániákat várnék, sokszor 2-3 mondatban is van annyi információ, mint máskor 1600 karakterben, és nyílván felgyorsult világunkban nem is mindig vágyunk hosszú elemzésekre

Nekem ami hiányzik, és talán hiánypótló lehetne, nem csak itt, sehol máshol nem tudok ingyen olyan oldalt, ahol van hasonló magyar nyelven, ahol minden (magyaroknak használható) iroda minden,  túlzás nélkül minden tippjét lehetne használni egy tippjátékban.

Így aki kerékpárra izgulnak, dartsra, síugrásra, sepak takrawra, tollasra, netballra, rögbire stb fogad, azok is tudnának értékes tippeket beküldeni, olyan tippeket, amire speciel kíváncsi vagyok. Amiket nem nagyon kapok máshol. Persze nyílván nem a tollaslabda tippek lenének többségben, tudom, hogy egy jó foci BL-meccs azért mindenkit megmozgat, de az igazán értékes tippeket szerintem nem feltétenül a laligából vagy a bundesből lehet hozni. Pl. sífutás, Powell beírja, hogy xy versenyen előző héten lázas volt, nem tudott edzeni, közben a bet365 bette H2H-ban a jó formában lévő wz-vel 1,83-ért. Az ilyen tippekre lennék én kíváncsi, ami sok van, sokan sokmindent követünk, csak sokszor lustaságból is nem tesszük közzé. De ha lenne díjazva, akkor gondolom más is rászánná azt a pár percet, amíg beírja, benevezi, és kicsit talán húznánk is felfelé egymást, movitálnánk, hogy huúú, Powell múltkor milyen jó kis tippet adott, én ís beírom már hogy a Leytonnál anyagi gondok vannak, stb, stb. stb.

Ha már van egy nyereményalap, én inkább egy hiánypótló nyereményjátékon gondolkodnék. Valami hasonlóra, amit vázoltam, ami persze csak ötlet szinten létezik nálam is, hiányosan. Persze, lehet úgy gondolkodni, hogy ha van egy jó ötletem, hogy például Xhaka a következő meccsén az írek ellen válogatottban lapot kap, hogy majd a Giblartár elleni meccset 'legyen kénytelen' kihagyni tippet nevezzem, ilyet például a guruba nem tudok, holott itt az érték, az ilyen tippeknél. Én ezekre lennék kíváncsi, nem a x+ olyan tippjátékba, ahol a Loki-Fradira bejön 12 over 2,5, meg 10 under.

Egy olyan tippjáték, ami tényleg más, ahol a nagy ligák fanjai ugyanolyan eséllyel indulnak, mint azon kevesek, akik kerékpárra fogadnak, rögbire, e-sportra, sakkra, szóval kevésbé preferált sportokra, de ugyanígy gondolok én arra, hogy top fociból be lehessen hozni a speciális opciókat, akár lapok, kapura lövések, szögletek, stb...

Egy újabb tippjátékra, ahol megint jönnek a hendik, over-underek, 1x2-ők, nekem már nem ad semmit.

Egyértelmű, hogy most napokban nagyon irányt vett az org, chat, módosítások, stb, mind-mind jó irány, és örülünk neki. Viszont ha valóban cél az igényesség, ha valóban cél a picit komolyabb játék, akkor én picit afelé nyitnék, amit vázoltam. Csak azt tudom írni, hogy én már egy újabb tippjátékra nem vagyok kíváncsi, mint olvasó, mint felhasználó. Részt veszek benne, mert lehet nyerni, de ennyi.
Míg ha lenne egy olyasmi játék ahol minden használható iroda, igen, még a tippmixpro is oddsait, tippjeit lehetne használni (nyílván határok mellett, min-max odds, tippszám, stb), de egy olyan tippjáték, ahol tudok böngészni a tippek között, amiért érdemes lenne fellépni, ahol tényleg találni egy picit mást, mint az 1x2 vagy a hendi.

Én csak magamból indulok ki, pl van egy jónak tűnő tippem, amire akár 1600-2000 karaktert is szívesen írnék guruban, és nem sajnálnám rá az időt, de mivel nincs az átjövő (talán adaptált jó szó) kínálatban, így max behúzom magamnak, aztán ennyi. Naplóba, fórum részre meg nem mindig írom be, mert pl van a napi, korábban havi tippek topic, nagyjából senki sem ír be, néha én, zsivánnyal irogatunk, néha-néha bekerül egy tipp, de igazából nem pörög. De sokszor van ez kerékpárnál is, pl. Poz beír valamit, és joggal érzi úgy, hogy nem reagál senki, és nem feltétlenül azért, mert nem akar, hanem azért, mert nem tud mit hozzátenni.

Ez az általam vázolt egyelőre full ötlet szinten létező tippjáték picit a naplózást is lefedné, hisz ha van nyeremény, akkor csak rászánnám a szabadidőből azt az 5-10 percet, amíg 'nevezem' a tippet, írok hozzá 2-4 sor indokot, ha tudom, hogy lehet vele nyerni. Míg ugye ha nincs nyeremény, akkor megteszem magamnak, aztán abban az 5-10 percben inkább pornót nézek mondjuk, ami ugye kevésbé hasznos mondjuk az itteni közösség számára, mint az, hogy van egy ötletem, egy tippem, hogy xv lapot kap, mert Sterling sebességét nem fogja tudni felvenni, és egyébként is minden 2. meccsén lpaot kap, miközben 4,50 szorzó.

Egy játék, ahol mindenki tudna hozni saját preferált sportjából, bajnokságából egészen extrém tippeket, ahol megférne a bundesliga a netball mellett, ahol a küzdősportok, a bandy, a floorball tippeket is lehet nevezni, a rallyt, mindent.

Hogy ez heti lenne vagy havi, hogy milyen felületen, hogy mennyire lenne erre igény, hogy ki/kik javítanák, értékelnék a tippeket, én nem tudom. Lehet hogy igazából a kutya sem kíváncsi az átlagostól eltérő tippekre, és az is lehet, hogy mindössze 4-5 embert érdekelne, akkor tényleg nincs értelme. Ezt kéne felmérni, hogy lenne e hasonlóra igény, és ha lenne, ha kíváncsiak lennének rá, ha szívesen játszanának egy olyan tippjátékban, ahol egyszerre adnak a felhasználók, de a kapnak is, közben valódi pénzt lehet nyerni, az szerintem egy jó kiindulási alap.

Lehet, hogy beolvasztanám a tipster ligát is ebbe, mert ott igazából ami jó, hogy ha én sárgára, kaput eltaló lövésre akarok tippelni, be tudom nevezni.

Na, igazából most jött el az idő, amikor vagy visszatörlöm ezt a sok szart, vagy elküldöm. De ha már leírtam, akkor elküldöm, aztán lesz ami lesz. Köszi, hogy időt szántatok az elolvasására, és ha már 1-2 percet is elgondolkodtok rajta, már azt is megköszönöm. Tényleg lehet, hogy nincs is rá igény, meg ez egy merőben más irány, amire ti gondoltatok, de az is lehet, hogy ha egy-két gondolat használható ebből az egész katyvaszból, már megérte.

Elég sokat gondolkodtunk oakland23 felvetésén. Akinek van türelme, az olvassa át, s akár jöhet 1-2 javaslattal is.

Mi nyitottak vagyunk olyan játékok indítására, működtetésére, sőt finanszírozására is, mely által nem csak az örvend aki mondjuk megnyeri a versenyt, hanem az is, aki a játék során kapott akár egy jó tippet.

Felmerülő főbb kérdések:

- milyen rendszerességgel legyen megszervezve (napi, heti, havi)?
- milyen felületen működjön (fórum vs. weboldal)?
- milyen irodáktól lehessen válogatni?
- az oddsok hitelességét hogyan ellenőrizzük (ha kézzel adjátok meg az adatokat - s nem az általunk átvett ajánlatból kellene választani)?
- a feldolgozást hogyan oldjuk meg olyan esetekben amikor egy eredményt egy fél órát kell keresni? (pl. iráni bandy meccs)  :D
- tipp beküldésének határideje?
- kelljen-e indokolni vagy sem? mondjuk ha előbbit válasszátok, akkor startból garantált az alacsony részvétel

Egyéb ötletek? Javaslatok?

Idézetet írta: SPF Admin Dátum április 29, 2019, 13:56:55
Elég sokat gondolkodtunk oakland23 felvetésén. Akinek van türelme, az olvassa át, s akár jöhet 1-2 javaslattal is.

Mi nyitottak vagyunk olyan játékok indítására, működtetésére, sőt finanszírozására is, mely által nem csak az örvend aki mondjuk megnyeri a versenyt, hanem az is, aki a játék során kapott akár egy jó tippet.

Felmerülő főbb kérdések:

- milyen rendszerességgel legyen megszervezve (napi, heti, havi)?
- milyen felületen működjön (fórum vs. weboldal)?
- milyen irodáktól lehessen válogatni?
- az oddsok hitelességét hogyan ellenőrizzük (ha kézzel adjátok meg az adatokat - s nem az általunk átvett ajánlatból kellene választani)?
- a feldolgozást hogyan oldjuk meg olyan esetekben amikor egy eredményt egy fél órát kell keresni? (pl. iráni bandy meccs)  :D
- tipp beküldésének határideje?
- kelljen-e indokolni vagy sem? mondjuk ha előbbit válasszátok, akkor startból garantált az alacsony részvétel

Egyéb ötletek? Javaslatok?

- Én a heti rendszerességre szavazok.
- Weboldal.
- Irodák terén nem tudom, mik a reális lehetőségek!? Bet365, Unibet és 1Xbet, talán ez a három iroda együtt fedné le a legtöbb opciót... de én az 1xbet-tel simán beérném  :D  Vannak faultok, lapok, fogadásépítő, statisztikai fogadások stb stb...
- Ja most látom, hogy nem átvett kínálatról beszélünk, így az előző pont annyira nem releváns, de azért otthagyom. Jó kérdés ez a hitelesség, valami mindenképp kéne, ha nem átvett kínálat... talán a screenshot, de az meg viszonylag macerás...  ???
- Ebbe nem látok bele, meg igazából ritkán fogadok olyanra, aminek nehezen lekövethető az eredménye.
- Határidő az oddsok miatt szerintem ne legyen túl korai... tényleg sokszor szinte last minute jönnek ki a számunkra érdekes odds-ok. Mondjuk 3 óránál én nem tenném korábbra a kezdésnél.
- Szerintem hasznosabb lenne indoklással, ha nem is kell regényt írni, de valami... Vagy lehet túlbonyolítom, de lehetne egy A és egy B verzió eltérő díjazással. Ugyanaz a felület, meg minden, csak az egyik indokló mezővel működne, a másik nélküle. Nyilván az indoklós lehetne amelyik a "prize pool" nagyobbik részét osztaná szét, a másik a kisebbet...  :)

- Hetire szavazok
- Weboldal, vagy Forum, mindegy ha forum akkor csatolni kell egy fenykepet
- irodak a Maradj talpon szabalyzatban leirt  irodak , eddig eleg jol muzsikalnak
- ha van screenshot akkor az oddsz is latszik
- a komplikalt fogadasoknal gondolom a hiteleseg , es eredmeny lekoveteserea legjobb , h a tippado is megjatszodja a tippjet ,  sikeres    tipp eseten es az admin keresere konnyen bizonyithat.
- 2,3 ora meccskezdes elott
- Valamit irjunk azert a tipp melle hatha mas fogadonak is felkelti az erdeklodeset.