Tippjáték Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: flamman Dátum január 07, 2022, 10:46:49Tessék: itt a bizonyíték, hogy ez nem egy push kimenetel volt.

Amint Várda64 is említette, hasonlóval még nem találkoztunk, ezért kellett döntést hoznunk, a döntés pedig az volt, hogy az összes tipp: push.

@zsivany20 fogalmazta meg jól: "ha kimenetel szempontjából vizsgáljuk ezt a meccset, akkor nem annyira meglepő egy esetleges push értékelés".

Szóval no problem, kicsit próbáltam hajtani az igazamat, de jobb egy lúdnyak 10 tyúknyaknál 1 push tipp 10 (vagy akárhány) vesztesnél, úgyhogy inkább a jövőre koncentrálok. Ha vesztettem volna, akkor biztosan mérgesebb volnék én is. ( @Várda64 : a döntést fogadom el, ha 100 %-ig nem is értek vele egyet).

#1937 január 07, 2022, 13:15:10, Admin
Afrikai Nemzetek Kupája 2022 tippverseny indult!

Nyereményalap: 35.000 forint:ok:

Megjegyzés: minimum odds 1.50!

Sok sikert kívánunk mindenkinek!  :topbet_125:

Férfi kézilabda Eb 2022 tippverseny

Tippelj a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság mérkőzéseire, zárd a versenyt a legjobbak között, és ingyenes fogadásban részesülsz az Unibet jóvoltából!

Nyeremények

Összdíjazás: 150 000 forint!

1-15. hely: fejenként 10 000 forint értékű ingyenes fogadás az Unibeten

A nyeremény átvételéhez szükségetek van egy Unibetes számlára.

Nyeremény feltételei!




Exkluzív ajánlatunk:
Amennyiben még nem rendelkezel Unibetes számlával, akkor általunk regisztrálva az alap akár 10 000 forintos bónusz mellett egy 10 000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz! További részletek


Djoko,Serena leleptetesekor mi volt?


Egyébként a téma már túl lett tárgyalva. Pushként lett feldolgozva, s nagy valószínűséggel a jövőben is így lesz.

Hajrá csajok/srácok, zöldüljenek azok a tippek!

Idézetet írta: Admin Dátum január 07, 2022, 14:07:22Megkeresnéd?

Jot kersz. :) Fogalmam sincs, ezert kerdeztem hogy Djokonal mi volt, hatha emlészik valaki, mert az nem volt regen es biztos sokan tettek ra itt. De tippre az is push volt.

Épp a tippjátéknál vettem észre, de akkor gondolom a többi, főoldalról elérhető játéknál is így van, hogy az E-Sport-oknál az események ott vannak, de semmilyen kimenetel nem jön át az Unibet-ről bizonyos eseményekkel kapcsolatban... Ma pl LoL és StarCraft eseményeknél nincs egyetlen kimenetel, vagy piac sem az eseményeknél... Ez valami technikai hiba, vagy mi ennek az oka!? Korábban is belefutottam már, de gondoltam biztos épp frissít vagy hasonló, de azóta úgy tűnik, nem egyedi eset. Köszi előre is!  :)

Idézetet írta: zsivany20 Dátum január 14, 2022, 13:52:23Épp a tippjátéknál vettem észre, de akkor gondolom a többi, főoldalról elérhető játéknál is így van, hogy az E-Sport-oknál az események ott vannak, de semmilyen kimenetel nem jön át az Unibet-ről bizonyos eseményekkel kapcsolatban... Ma pl LoL és StarCraft eseményeknél nincs egyetlen kimenetel, vagy piac sem az eseményeknél... Ez valami technikai hiba, vagy mi ennek az oka!? Korábban is belefutottam már, de gondoltam biztos épp frissít vagy hasonló, de azóta úgy tűnik, nem egyedi eset. Köszi előre is!  :)

Biztos?

https://www.sportfogadas.org/tippjatek/sport?id=30


Ausztrál Open 2022 tippverseny indult!

Nyereményalap: 35.000 forint:ok:

Megjegyzés: minimum odds 1.30!

Sok sikert kívánunk mindenkinek!  :topbet_125:

Tettem egy tippet a tippjátékban, Ausztrál Open: Skatov-Gombos

Az eredmenyek.com illetve egyéb helyek szerint hétfő hajnalban lesz, de a tippjáték valamiért kedd hajnalra teszi. (Azért írom, mert ha esetleg valami dátumváltozás stb. lesz, lehetőleg ne legyen érvénytelen)

Sziasztok!

Szerintem a pénteki tippek a tippjátékban szerintem nem lettek kiértékelve. Legalább is nálam :-))

Köszi előre is

Figyelem, figyelem!  :)

Roland Garros 2022 tippverseny

Nyereményalap: 35.000 forint:ok:

Megjegyzés: minimum odds 1.30!

Sok sikert kívánunk mindenkinek!  :topbet_125: