Legutóbbi hozzászólások

1
SPF Race to 10 / Re:SPF Race to 10 - Toplista
Last post by whiteman - Ma - 06:19:23
Gratulálok mindkettőtöknek! :great:
4 tipp
Labdarúgás
2024.04.16 21:00
Barcelona-PSG
Szögletek száma 8.5 felett a mérkőzésen
Odds:1.40
Zulabet
3
NBA/NFL/NHL/MLB fogadások / Re:NBA 2023/24
Last post by Pozzato - Tegnap - 23:36:28
Idézetet írta: HT Dátum Tegnap - 23:08:21az Alley-oopban ecseteltek Bazskáék pár napja, mármint hogy a díjak odaítéléséről döntő emberek között vannak olyan döntéshozók, akik néha még az adott játékost sem ismerik, akkor ezek biztos, hogy nem az általad felvázolt mutatókat fogják böngészni. És ezért is lesz SGA mindig is hátrányban, amikor egy MVP szavazás van, mert ahogy te is írtad, ő nem az a játékos, akiről naponta cikkeznek, vagy aki körül akkora hype lenne.

Ebben én is teljesen biztos vagyok, gyakorlatilag olyanok ők, mint az Oscar-díj döntnökei, hogy ahol a nagyobb hype és ahonnét a nagyobb pénz várható, oda teszik a voksukat. Ilyen számokat maximum csak az olyan elborultak néznek, mint én. Annyiból jó, hogy kontextusba lehet helyezni egy-egy teljesítményt, de sokkal inkább más tényezők játszanak.

Vannak érdekes döntések a címeknél, például a '90-es években beindult egy körforgás, hogy '90-ben nem Barkley kapta meg, ezért pár évvel később megkapta, de akkor Olajuwonnak kellett volna, így végül 2-3 évvel később Olajuwon is megkapta, de abban az évben David Robinsonnak kellett volna, így jövőre Robinson kapta, de akkor meg Shaqnek kellett volna. Nem kapott Karl Malone, így vigaszdíjnak adjuk oda '97-ben, de pont egy MJ történelmi szezonnál, így '98-ban meg adjuk vissza MJ-nek, pedig akkor Malone-nak kellett volna kapnia. Viszont emiatt bocsánatot kell kérni Malone-tól, aki nem nyert bajnoki címet, adjuk oda neki, miközben Duncannek kellett volna kapnia.  ;D Ezek után következő években is Duncan volt az egyik nagy esélyes, de rendre más kapta, amikor meg végre odaadták neki, akkor meg mindenki azt mondta, Jason Kiddnek kellett volna nyernie. És ez így ment...
Idézetet írta: borsod1984 Dátum Tegnap - 23:13:48Elmarad a meccs ienkor mivan
Most vettem eszre h az idot elírtam
Attettek holnap estére most ienkor mivan
Idézetet írta: borsod1984 Dátum Tegnap - 21:54:163,tipp


Sportág, időpont:labdarúgás Uruguay 2023.04.26. 23:00
Esemény:Wanderers-Liverpool Montevideo
Tipp:1,5 tobb gól
Odds:1,34
Iroda:unibet

Elmarad a meccs ienkor mivan
Most vettem eszre h az idot elírtam
6
NBA/NFL/NHL/MLB fogadások / Re:NBA 2023/24
Last post by HT - Tegnap - 23:10:37
Na, végre eljött a rájátszás, úgyhogy ki kell írnom magamból a gondolatokat.  ;D

KELET

Noha idén sokkal többet foglalkozunk Nyugattal (nem véletlenül, hiszen nagyon régen volt ennyire erős az a főcsoport), de azért a Keleti rájátszás is nagyon izgalmas lesz. Méghozzá azért, mert a Boston mögött nagyon egyformáknak tűnnek a csapatok. A 2-8. helyezettek között talán csak a napi forma fog dönteni. És azoknál a párosításoknál, ahol nem a Boston az egyik csapat, ott nagyon nehéz lesz megjósolni a továbbjutókat (egészen a főcsoportdöntőig).

Ennek ellenére számomra Keleten a legizgalmasabb meccs a play-in első összecsapása lesz, a PHI-MIA. Aki ezt megnyeri (és ezáltal elfoglalja a 7. helyet), annak reális esélye lesz egy Boston elleni főcsoportdöntőre.

És akkor nézzük egy-két szóval a csapatokat:

1. A Boston toronymagas esélyes, ha mindenki egészséges, akkor nagyon nehéz lesz őket 4-szer legyőzni.

2. A New York egy hatalmas kérdőjel nálam. Néha azt gondolom, hogy a Miami mellett az egyik titkos favoritom, máskor pedig teljesen elbizonytalanítanak. A védekezésük kiváló, ami a rájátszásban nagyon fontos. Robinson és Anunoby felgyógyult, Brunson már-már MVP szezont fut, és mellettük Divincenzo, Hart, vagy éppen Hartenstein is remekül kapcsolódik be a játékba. Ráadásul vész esetén van egy Bogdanovic is a kispadon, akire még most, "közel 80 évesen" is lehet számítani. Szóval a Knicks egy nagyon izgalmas csapat lesz.

3. A Bucks sajnos olyan mélyrepülésben van, amit nagyon nehéz lesz megállítani. Hiába fog Giannis és Lillard 60-70 pontot összeszorgoskodni, félek, hogy Middleton, Lopez és Portis idei visszaesése rányomja majd a bélyegét a csapat teljesítményére. Ettől persze még – kis szerencsével – összejöhet egy főcsoportdöntő, de nagy pénzt azért nem tennék rá.

4. A Cleveland olyan hektikus volt egész évben, ami miatt nem könnyű megjósolni, hogy mire lesz képes. Ha komolyan veszik az utolsó meccset, akkor akár a 2. helyen is végezhettek volna Keleten. Ami azért különösen dicséretes,  hiszen a szezon előtt mindenki borítékolta a BOS-MIL-PHI hármast az első három pozícióban. Jelenleg max. egy kört látok bennük (de még az sem lesz egyszerű).

5. Az Orlando nagyjából ott végzett, ahova várni lehetett őket. Bancherót és F. Wagnert vártuk vezérnek, ők hozták is a tőlük telhetőt, és szépen fellépett melléjük Carter, Fultz, M. Wagner, Anthony vagy éppen Suggs. Nem egy világverő csapat, de egyre inkább összeérnek, és figyelni kell majd rájuk.

6. Az Indiana lesz talán a legkiszámíthatatlanabb. Ők az egyetlenek, akik a szezonban 10 ezer dobott pont fölé jutottak, ugyanakkor a negyedik legtöbbet kapták. Sajnos a Mike D'Antoni-féle Suns óta tudom, hogy nem lehet úgy nekivágni egy rájátszásnak, hogy "elég túldobnunk az ellenfelet". Mindenesetre nagyon érdekes lesz látni, hogy mire mennek így egy bukdácsoló MIL ellen.

7-8. Nem tudom elképzelni, hogy ne a PHI és a Miami zárja a plan-int a két rájátszást érő helyen. A kérdés csak az, hogy melyikük lesz a 8. (és kezd majd a Boston ellen), és melyikük lesz az, aki a 7. helynek köszönhetően akár a Keleti döntőig is eljuthat.
7
NBA/NFL/NHL/MLB fogadások / Re:NBA 2023/24
Last post by HT - Tegnap - 23:08:21
Idézetet írta: Pozzato Dátum Tegnap - 21:00:19Shai: FG: 53.5% / USG: 32.8% / TS: 63.6% / WS/48: .275 / OnCourt+/-: +11.9 / OffCourt+/-: +0.5 / WPA: 10.14

Na hát ezek azok a mélységek, ahova én soha nem fogok eljutni, amikor egy játékosról kell véleményt mondani.  ;D

Tényleg fantasztikus számok és elképesztő mutatók, ugyanakkor ha igaz az, amit az Alley-oopban ecseteltek Bazskáék pár napja, mármint hogy a díjak odaítéléséről döntő emberek között vannak olyan döntéshozók, akik néha még az adott játékost sem ismerik, akkor ezek biztos, hogy nem az általad felvázolt mutatókat fogják böngészni. És ezért is lesz SGA mindig is hátrányban, amikor egy MVP szavazás van, mert ahogy te is írtad, ő nem az a játékos, akiről naponta cikkeznek, vagy aki körül akkora hype lenne. Ő kimegy a pályára és teszi a dolgát. (Mellesleg nekem ezek a játékosok mindig is sokkal szimpatikusabbak voltak. Vagyis akik kizárólag a játékukkal hívták fel magukra mindig is a figyelmet.)
8
Lecsó / Re:Csak egy kis politika...
Last post by csabax - Tegnap - 23:05:42
Nagyon sok mindennel egyetértek, amit @Sound írt, ám mégis talán célszerűbb lenne külön kezelni a valóságot és az idealisztikus akármicsodát. Ugyanis az idealizmust félretéve szerintem orbitálisan hatalmas f@szság.

Természetesen lehet idealistának lenni, hiszen az tényleg jó dolog, ám azért ezen a "marad hát a törvényi rendelkezés felülről" dumán még most is nagyon röhögök.

Már jelenleg is ott tartunk, hogy nagyon sokan azon a szinten vannak, hogy 1000-2000 forintért még a saját édesanyjukat is.
Ehhez jó példát szolgáltatott @Pozzato.

Nem kellene elfelejteni, hogy ebben a mostani valóságban nem valamilyen idealisztikus akármicsoda a hatalom célja, hanem éppen ellenkezőleg. Tovább fog folytatódni a társadalom lezüllesztése és az oktatás szétrombolása, hiszen nem önállóan gondolkozó és cselekedni tudó emberekre van szükségük a hatalom gyakorlóinak.

A hatalmat jelenleg birtoklóknak nem olyan emberekre van szükségük, akik gondolkoznak, hanem a hatalmat birtoklóknak olyan emberekre van szükségük, akik azt csinálják, amit ők mondanak nekik.

Ha pedig ez már így van, akkor az már nem érdekli őket, hogy azok a megvezethető emberek szabadidejükben már nem 1000-2000 forintért, hanem akár már 500-600 forintért is a saját édesanyjukat.
Idézetet írta: Admin Dátum Tegnap - 10:12:50Április 15-i Tippmixpro Oddsrakéta:

Esemény: Vasas - Kozármisleny (NB II)
Oddsrakétás tipp: Vasas legalább 2 gólt szerez a Kozármisleny ellen @ 2.50

Alap odds: 1,73 (Unibeten 1,77)

Ennek ellenkezője: 1,88 (Unibeten 1,94)


Azt hittem ennek az oddsa egész nap nem változik. Én 17:57-kor 2.20-ért raktam már csak. Mondjuk már a nyeremény el is ment. Fuckin' izlandi meccs.
 :wall:
10
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - ROYSZ74
Last post by ROYSZ74 - Tegnap - 22:00:59
Idézetet írta: ROYSZ74 Dátum Tegnap - 08:26:00103/12
2024.04.15.

Kosárlabda Görögország - A1  19:15
PANATHINAIKOSZ - OLYMPIACOS PIRAEUS

Pontok száma - Hosszabbítással - Felett 145.5

odds: 1.52
unibet

 :ok: 6p