Chat használata

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Megpróbálom összefoglalni a fontosabb tudnivalókat az új chattel kapcsolatban.

A régivel ellentétben ez a chat inkább a privát beszélgetésekre van kihegyezve. Emellett van közös chat szoba is, viszont ide nem lép be automatikusan, ezért tűnik úgy, hogy szinte senki nincs online egy adott pillanatban.

Privát beszélgetések

A legegyszerűbb, ha valakivel személyesen szeretnél beszélni. A chat eszköztár jobb oldalán megtalálod a Ki online? listát. Itt megkeresed azt, akivel beszélni szeretnél és ráklikkelsz a nevére. Egy külön kis felugró ablakban beszélgethetsz. Ezt az ablakot elrejtheted vagy bezárhatod. Igy is kapsz értesitést az új üzenetekről, ameddig a fórumban tartózkodsz és nyitva van a böngésző ablaka.

Chat szobák

Ezt az eszköztár bal oldalán találod meg, és itt beszélgethetsz mindenkivel, aki bent van a szobában. Betöltéskor nem lépsz be automatikusan a chat szobába, csak klikkelés után. Ezen próbálok változtatni (csak ne lenne össze-vissza keverve a kód).
Ha szeretnél végig bent maradni a chat szobában, miközben az oldalon böngészel, használd a külön ablakba opciót. Ezt a chat szoba megnyitása után a felugró ablak felső részében találhatod meg. Igy külön böngészőablakban végig bent maradsz a chat szobában, még ha más oldalra is navigálsz.

Szinek választása

Ha nem tetszik az alap sötét szin, kicserélheted egy világosabbra, a Szinek választása gomb segitségével. Válaszd a Default témát, majd frissitsd az oldalt.

A chattel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.

Van valami korlatozas mert en nem talalom sehol ?


Kosz a segitseget , Ipadrol probalkoztam es ezert nem vettemmeszre de most szamitogepen mar megvan  :beerchug:

Ipadról nekem sem ment! :( Az Ipadon nem is lehet használni a chatet? Vmlinuz tudsz ennek érdekében tenni valamit, hogy lehessen használni?  ???

Itt egy kis vizuálisabb útmutató

Próbáljátok most iPadről.


Titti is irta, hogy nála sincs semmi :(

VM valamijen oknal fogva megy a chat , habar valamiertmlefagy ez a gagyi safari , de megy  :ok:

Használható valamennyire?

Lehet vele boldogulni , majd lessz ez jobb is , de aladas hogy mar mukodik

igy nez ki a kepernyo amikor irni akarok

Mercury bongeszovel nagyon jol megy , minden zsir :cya:

A chatet használja még valaki?
Én akármikor belépek soha nincs ott senki...
Vagy a régi chatesek privát szobában beszélgetnek?

Valóban alig van használva a chat, legalábbis én is ezt tapasztalom. A privát része nagyon korrekt, de a közös részre  ki kellene találni valamit. Vagy visszatenni a régi lebutított változatát az új mellé, vagy az új chat külön ablakát beágyazni valahogy, nem tudom, nem értek hozzá.