Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Kézilabda fogadások => A témát indította: SPF Infó Dátum szeptember 01, 2020, 06:37:59

Cím: Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: SPF Infó Dátum szeptember 01, 2020, 06:37:59
Női Kézilabda NB1 2020/21

Itt lehet beszélgetni a 2020/21-es női kézilabda NB1 eseményeiről.  :topbet_125:
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: LosGabos Dátum szeptember 01, 2020, 22:23:46
Összefoglaló azoknak, akik nem naprakészen követik a kézilabdát:

Ez lehet minden idők leghektikusabb NB I-es kéziszezonja

Az előző, félbeszakadt idény és a nemzetközi kupaindulásokkal való zsonglőrködés (nem az aktuális tabella döntött, hanem a 2018-19-es (!?) végeredmény) nem csupán a játékosok és a klubvezetőt idegeit terhelte meg, de a nézőkét is.

A liga most új ötlettel állt elő (ami később az MKSZ szakmai- és versenybizottsága is jóváhagyott): hogy ne legyen olyan káosz, mint idén tavasszal, a versenynaptár radikális megváltoztatásával 19 fordulót megrendeznek idén a női NB I-ben.

Az első (Győri ETO–Érd mérkőzésre) kedden, az idei utolsóra pedig december 30-án kerül sor. A további játéknapokról az MKSZ és a liga októberi egyeztetésein döntenek.

Ez persze segítheti a válogatott felkészülését is, a legoptimistább és legoptimálisabb, azaz koronavírus-mentes esetben tavasszal már olimpiai selejtezők, nyáron pedig a tokiói szereplés várhat a nemzeti csapatra.

Ugyanakkor a rendszer sérülékeny, elég, ha csak arra gondolunk, hogy a hétvégén Nagy László sportigazgató pozitív tesztje miatt a Veszprém-Kiel mérkőzés is elmaradt. Márpedig elég nehéz lesz száz százalékig megakadályozni, hogy minden csapat minden tagja egészséges maradjon.

Főleg, ha ezt még az MKSZ-nek sikerült megoldania: a szövetség hivatalos honlapján megjelent pénteki hír szerint ugyanis az egyik munkatárs Covid-tesztje pozitív eredményt hozott, így további intézkedésig az MKSZ otthoni munkavégzésre áll át.

Lázmérés, maszkhasználat, plexifal

A szövetség új egészségügyi protokollt vezetett be, amely alapján a szurkolók beengedése lázméréssel történik (csak a 37,5 Celsius-fok testhőmérséklet alattiak léphetnek be a csarnokba – kézfertőtlenítéssel és kötelező maszkhasználattal). A nézőket minimum 2 méteres távolságra kell tartani a pályahatároló vonalaktól, ahol ez nem megoldható, a nézőtéri szektorok megfelelő számú sorát üresen kell hagyni.

Kisebb távolságnál minimum másfél méter magas plexifalat kell felszerelni.
A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők közötti fizikai kontaktus nem megengedett, így a meccsek utáni pacsizás is tilos.

Három nagyágyú harcol az érmekért

Hogy mi várható a bajnokságban? Afelől semmi kétség, hogy a Győri Audi ETO KC, a Ferencváros és a Siófok KC versenyfutása várható ismét.

A győriektől visszavonult Kiss Éva, Kari Aalvik Grimsbö és Katarina Bulatovic, valamint távozott Jana Knedlikova (Vipers), érkezett viszont két kapus, a francia Laura Glauser (Metz) és a norvég Silje Solberg (Siófok), illetve a jobbszélső Lukács Viktória (FTC).

A ferencvárosiaknál komoly mozgás történt, Lukács mellett távozott Danick Snelder (Siófok), Hornyák Dóra, Bánfai Kira (mindkettő Debrecen), Szemerey Zsófia (Mosonmagyaróvár), Debreczeni-Klivinyi Kinga (Dunaújváros) és Emily Christensen (Molde). Érkezett viszont Alicia Stolle, Emily Bölk (mindkettő Thüringer HC), Kisfaludy Anett, Janurik Kinga (mindkettő Érd), Julia Behnke (Rosztov-Don), Angela Malestein (Bietigheim) és Kovács Anett (Békéscsaba).

A Győr és a Ferencváros a felkészülési időszakban kétszer is megmérkőzött egymással: előbb 34-31-re a Bajnokok Ligája címvédője győzött, majd az FTC 24-16-ra visszavágott.

A Siófokot a Moldéba szerződő Tor Odvar Moen után immáron Bent Dahl irányítja, Silje Solberg már említett győri távozása mellett Andjela Janjusevic (Gloria Buzau) és Kjerstin Solas (Bayaasen) sem maradt. Érkezett viszont két holland világbajnok, Laura van der Heijden (Bietigheim) és Snelder, mellettük a német kapus Dinah Eckerle (Bietigheim), a francia Tamara Horacek (Paris 92), illetve két magyar, Kiss Nikolett és Tóth Gabriella (mindkettő Érd) számít erősítésnek.

A csapat a felkészülés során Győrben is pályára lépett, és 29-27-re kikapott, azonban minden más meccsét megnyerte.

A lebonyolítás változatlan

A 14 csapat körmérkőzéses rendszerben játszik 26 fordulót, így alakul ki a végső sorrend, rájátszás ezúttal sem lesz.
Jelen állás szerint november 22. és december 30. között szünetel a bajnokság a norvég-dán közös rendezésű Európa-bajnokság miatt, ám a torna megrendezése a koronavírus-járvány miatt egyre bizonytalanabb.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: Őrült Király Dátum szeptember 04, 2020, 13:40:42
Sportfogadás szempontból ki mit vár a mai forduló mérkőzéseitől, én a Balatonboglár győzelmével szemezek komolyabban, a Debrecen is jó lehet ma. A Szombathelynek pedig lehet keresnivalója Dunaújvárosban, a Győr meg 10 et 20 at simán közé tehet.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum szeptember 04, 2020, 13:52:39
NEKA-SZISE - Békéscsaba

Ez a NEKA+SZISE egyveleg, ami valójában NEKA, a SZISE csak a nevét (na meg az indulási jogát) adja, akár el is kaphatja ma a Békéscsabát... nem sok meghatározó játékos maradt Békéscsabán... Kapuban korábban volt egy rutinosabbnak mondható Balogh Juditjuk, aki már nincs itt, mezőnyben többek között egy extra Vukaljovic távozott (őt a DVSC vitte el most nyáron), ügyes fiatal szélsőjüket, Kovács Anettet a Fradi vitte el... a válogatott kerettag Kopecz Barbarát és a szélső Mézes Laurát Érdre csábították el... ahol egyébként a tavalyi vezetőedzőjük, Horváth Roland ténykedik majd...
A kicserélődő szakmai stáb mellett jött néhány új játékos is, de igazán meghatározó erősítést nem tudtak eszközölni... Nagyon nehéz dolga lesz idén a lila-fehéreknek, ha bent akarnak maradni...

A NEKA-t valamiért úgy érzem, bent fogják tartani valahogy... Mivel ez ismét egy rájátszás nélküli lebonyolítás (korábban volt alsó-, közép- és felsőházi rájátszás), így ez egyből egy létfontosságú ki-ki meccs! A fiatal NEKA-sok meglephetik a széteső békéscsabaiakat... Ezt nem csak én gondolhatom így, ugyanis a hazai kimenetel 2.28-as szorzója tegnap óta 1.85-re esett be... Én 2.10-nél kaptam el, szerintem valahol most állt be a reális szorzó, ezzel az 1.85-tel, nemtudom, esik-e még ez lejjebb... Lehet, hogy várnék így inkább valami élő szorzót...

Íme egy kis részlet a békéscsabai együttes honlapján olvasható egyik cikkből, ami érzékelteti a helyzetüket:

"Kedden a Győr-Érd (35-17) összecsapással hivatalosan is elrajtolt a K&H Női Kézilabda liga, ami pedig számunkra még ennél is fontosabb, hogy pénteken együttesünk is megkezdi bajnoki szereplését. Sőt, a sorsolás szeszéje folytán már az első fordulóban egy rangadó vár Vida Gergő tanítványaira, ugyanis az újonc Boglári Akadémia-SZISE csapatának otthonában kell helytállniuk lila-fehér lányainknak. Egyébként aktuális ellenfelünk, azaz a NEKA nem éppen szokványos módon szerezte meg első osztályú tagságát, hiszen hiába vezette hat fordulóval a vége előtt az NB/B nyugati csoportját, a vírushelyzet miatt a bajnokságot idő előtt végeredmény nélkül lezárták, így a feljutás lehetőségét is elvesztették a Bogláriak. Ebbe viszont a NEKA – akik egyébként ifjabb Kiss Szilárd vezetésével szinte a teljes ifjúsági válogatottat a soraikban tudhatják – nem nyugodott bele, és egyfajta kooperáció keretén belül egyesült azzal a Szent István gárdájával, akik éppen a pontvadászat lezárásának köszönhetően őrizték meg első osztályú tagságukat.  Ahogyan együttesünk is, amely nem kis túlzással egy teljesen más arculatú csapattal kezdi meg az idei NB1-es szereplést, hiszen összesen nyolc új kézilabdázó vette fel a munkát nyáron a békéscsabai egyletben. Név szerint a horvát balátlövő Tena Petika, régi-új hálóőrünk Mistina Kitty az Egerből érkező jobbátlövő Iván Emese, illetve öt fiatal kézilabdázó Borgyos Panna, Vámosi Panna, Szabó Dóra, Szabó Panna, valamint Andróczki Flóra. De természetesen az Előre utánpótlásából is többen felkerültek a felnőtt csapatba, így Bakonyi Dóra, Török Fanni, Bucsi Lili, Szabó Kamilla, Gyenes Imola és Bencsik Bojana akár már pénteken bemutatkozhat felnőtt első osztályú mérkőzésen. De a komplett szakvezetés is kicserélődött, ugyanis az Előre kispadján, pénteken debütáló Vida Gergő vezetőedző mellett, segítője Fábián Csaba és a kapusedzői posztra hat év után visszatérő Petrovszi György is új arc az idei szakmai stábban. Persze maradtak azért olyanok is, akik már az előző szezonban is lila-fehérben pattogtatták a labdát, ilyen csapatunk Szerb beállósa Jelena Agbaba is, akinek rutinjára és harcosságára rettentően szüksége lesz fiatal együttesünknek. Jelenával próbáltuk összefoglalni egy kicsit a felkészülési időszakot, illetve már előretekintettünk a pénteki összecsapásra is..."
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: Őrült Király Dátum szeptember 04, 2020, 14:10:27
Tippmixen még 2,10 a NEKA, én bepróbáltam egy 6-10 közötti hendit is 9 -es oddsért hátha... így szezon elején el lehet csípni szép szorzókat, amíg nem rajzolódnak ki határozottan az erőviszonyok.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: curpy82 Dátum szeptember 04, 2020, 15:17:20
NEKA iksz! ;)
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum szeptember 04, 2020, 16:58:07
Amúgy 1-2 hete volt egy felkészülési torna Békéscsabán, akkor nyert 23-17-re azt hiszem a Békéscsaba. Persze ez semmit nem jelent, nem tudhatjuk, kik játszottak, vagy épp mit gyakoroltak...
A NEKA meg a Kisvárdával (mely jóval jobb erőt képvisel a Békéscsabánál) játszott döntetlent... De ezek csak plusz infók, ezekre nem szabad azért alapozni....
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: Őrült Király Dátum szeptember 04, 2020, 19:35:24
NEKA 10 től több góllal nyer kerek 50 es odds volt!
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum szeptember 04, 2020, 20:59:40
Nagyon szép volt ez a meccs... kár, hogy nem pakoltam oda bátrabban... Az a vicc, hogy pont a magyar iroda adta a legbutább oddsot a meccsre (2.10 volt a H).  ;D
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum szeptember 05, 2020, 02:09:51
Ez a Fradi ízekre szedheti a Vácot... sokat gyengült a Vác szép lassacskán, a Fradi pedig rég volt ilyen erős... szerintem 10 körül meglesz közte... Valami kellemes hendit vagy Fradi gólokra egy over-t itt szerintem be lehet vállalni.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum szeptember 05, 2020, 10:54:25
Fradi - Vác a női NB1-ben!

Míg a Fradi elindult egy új vonalon, a Vác talán a lejtőn indult el... szép lassan távoztak meghatározó játékosok (Arenhart és társai... ), és maradtak a fiatal tehetségek, akik ugyan ügyesek, de kevesek ahhoz, hogy meghatározó játékosok legyenek ebben a rendkívül erős bajnokságban (ami egyre csak erősödik). Eközben a ferencvárosiak többek között olyan neveket szerződtetnek, mint a holland világbajnok, Angela Malestein (a férfi szurkolók legnagyobb örömére :) )... vagy a német kontingens, a Stolle, Behnke, Bölk trió... De Érd-ről érkezett a Janurik - Kisfaludy páros is... mondhatjuk, hogy a távozók (pl. Lukács és Snelder) ellenére sem gyengült a Fradi... sőt...

A Vác már tavaly is játszott gólgazdag meccseket, ez szerintem idén sem lesz másképp... erre utalnak a felkészülési mérkőzések is, ahol alaposan megszórták őket, de azért ők is eljutottak a 30 gól környékére... Így kicsit agyaltam, hogy itt végül mi is a legideálisabb fogadás... a total over, a Fradi over, vagy esetleg a hendi... mert szerintem nagy különbség van most a csapatok között... De abból kiindulva, hogy a Debrecen is megdobta a Vácnak a 40-et, a Fraditól is elképzelhető ez... Így a Fradi over-t választom...

Biztos, hogy nem fog hibázni a Fradi, idén ismét háromszereplős a bajnoki harc, nem férnek bele a bakik... itt csak a gólarány és a gólok száma kérdéses... Szerintem erőt demonstrálhat a Fradi, könnyedén megdobhatják a 33 gólt... Én akár 40 közelében is el tudom képzelni , ha valahol van magasabb "line" komoly odds-ért, egy kis aprót megér... De erre majd talán live-ban lesz lehetőség bizonyos irodáknál...
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: oakland23 Dátum szeptember 08, 2020, 19:49:49
https://www.origo.hu/sport/csapat/20200908-kezilabda-koronavirusfertozes-ganyuja-miatt-elmaradt-a-gyori-audi-eto-kezimeccse.html?fmlogin=1

Okosan csinálta a 'csaba, így 10-0, amúgy meg lett volna 46-16  ;D Na, nem mintha...
Amúgy óriási szezon lesz lesz ez mindenhol, már nem csak azon kell izgulni meccs előtt, nyer-e a csapatod, jön-e a tipped, hanem azon is, hogy lesz-e egyáltalán meccs. Ahogy olvasom, a női BL-ben a fél Bud koronás... áááááááááááá
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum szeptember 08, 2020, 19:55:23
szánalmas lesz, tegnap a csehek is egy full új csapattal játszottak, hát ha amíg nem lesz vakcina addig ez lesz, mondjuk jobb mint tavasszal, mikor semmi se volt  ;D
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum szeptember 11, 2020, 15:11:36
Na a debrecenieket egy hónapi bér levonásával sújtották, október 10-ig van haladék, ha addig úgy teljesítenek ahogy, akkor akár el is tekintenek tőle

holnap Békéscsaba, azokat nagyon meg kell gyapni
szept 16 Érd idegen, az is verhető
szept 19 Szombathely hazai, az is sima elv
szeot 23 Dunaúj idegenben necc
szept 27 hazai pályán siófok az kuka valszeg
okt  10 idegenben Boglár az is valszeg megvan
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: oakland23 Dátum szeptember 11, 2020, 16:14:35
Köszi, 22bet-en van egy -9-es hendi elvileg 10-et a Lokinak közé kéne tenni, mondjuk egyik meccsüket sem láttam, és azért két ilyen pofon után nem tudom, hogy merjem-e nagy pénzzel tenni a Loki-9-et. Nyáron edzőmeccsen 19 volt közte, hát még estig átgondolom, de ezek után azért a közte 10 a minimum kéne legyen.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: oakland23 Dátum szeptember 11, 2020, 16:17:27
Nekem az MTK is tetszik 2.00-e4s oddson, csak mióta Mihálffy elment, nem merek az MTK-ra tenni  :D ÁÁÁ pöcsért kellett elmenni, ráadásul a világ végére, a süllyesztőbe, Kisvárdára... Max a zseton motiválhatta, mert onnen mindent lehet, csak előrelépni nem...
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum szeptember 11, 2020, 17:20:10
jaja, necces lesz nagyon, vagy nagyon meggyapják őket, vagy még nagyobb teher lesz azt nyernek 2-3 góllal, mondjuk most a csabát is szopatják, mksz lehet odabasz nekik a győri balhéért
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum szeptember 13, 2020, 11:53:23
nem nb1 ugyan, de érdekes lesz ez a szezon, ugyanis nb1b-ben sorra mondják le a meccseket, a legutóbbi ilyen

Orosházi Női Kézilabda Club
❌Elmarad a Göd elleni mérkőzés

Ma reggelre klubunk egyik tagja belázasodott, éppen ezért felelősen gondolkodva a jelenlegi körülmények között nem vállaljuk a kockázatot és nem utazunk el Gödre.


ha vki belázasodik bojkott az egész meccs, nagyon kemény, és még csak szeptember eleje van, mi lesz télen, vagy mi lesz a kézi eb-n, vki lázas lesz füst az egész torna?
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum szeptember 15, 2020, 14:55:42
Hajdunanason is lettek koronasak, lassan konnyebb lesz azt irni h hol nem, nekik is kovi ket meccs kuka

Elvileg akik tunetesek 6 hetig nem edzhetnek ugy azert nehez lesz lehozni a bajnoksagot
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum szeptember 27, 2020, 16:00:21
Idézetet írta: hubika88 Dátum szeptember 11, 2020, 15:11:36
Na a debrecenieket egy hónapi bér levonásával sújtották, október 10-ig van haladék, ha addig úgy teljesítenek ahogy, akkor akár el is tekintenek tőle

holnap Békéscsaba, azokat nagyon meg kell gyapni
szept 16 Érd idegen, az is verhető
szept 19 Szombathely hazai, az is sima elv
szeot 23 Dunaúj idegenben necc
szept 27 hazai pályán siófok az kuka valszeg
okt  10 idegenben Boglár az is valszeg megvan

Felidoben tonkreverik a siofokot is, lehet itt motivalni a sportolokat   ;D
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum november 10, 2020, 20:43:59
4 ETO jatekos koronas
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum december 30, 2020, 17:58:45
Vámos 13at dobott a Siónak, aztán adott egy olyan nyilatkozatot..Választékos, összeszedett, korrekt. Áhh, imádom ezt a csajt.  :smitten: :smitten:

Ha nem lesz ott az olimpiai selejtezőn.. :bash: :bash:
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum december 31, 2020, 14:00:09
azt írja nso, hogy Ambros Martin visszatér Győrbe, Danyi meg megy Siófokra
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: csak1tomi Dátum január 05, 2021, 16:12:40
Idézetet írta: hubika88 Dátum december 31, 2020, 14:00:09
azt írja nso, hogy Ambros Martin visszatér Győrbe, Danyi meg megy Siófokra

Danyi Gábor távozik a szezon végén Győrből.
Nem hosszabbította meg a klub vezetőedzőnk szezon végén lejáró megbízatását, így biztossá vált, hogy 2021 nyarán Danyi Gábor távozik a Győri Audi ETO KC-tól.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum január 05, 2021, 16:53:25
Alakulnak a dolgok... az az igazság, hogy szvsz Danyi nem egy ETO szintű edző... ezzel a kerettel valószínűleg én is lehoztam volna azt, amit ő.... de kb bárki... Viszont játékban sokszor elég nyögvenyelős volt vele a csapat... Nehéz elvitatni, mindent megnyert, amit lehet, de na... valahogy nem volt olyan kiélezett a verseny, ha belegondolunk (1-2, max 3 rivális...).
Érett már ez a váltás szerintem, ha az Ambros-os teória az igaz, akkor is, ha valaki más jön, akkor is...
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum január 06, 2021, 03:17:49
Nyílt titok, hogy a legiosok keze van a dologban. De meg is ertem.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: csak1tomi Dátum január 06, 2021, 11:28:48
Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 06, 2021, 03:17:49
Nyílt titok, hogy a legiosok keze van a dologban. De meg is ertem.

midnenhol ez az infó, de sehol sem írták le, hogy kiknek és mivel volt baj? Valami olyasmit olvastam, hogy norvégoknak volt valami, de hogy mi senki sem írt konkrét okot
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum január 06, 2021, 11:44:16
Mondjuk az is elég kellemetlen, hogy Danyi már nemtudom hány éve ígérgette, hogy megtanul normálisan angolul, de ez valahogy csak nem jött össze neki... A szakmai/emberi részét meg hagyjuk meg azoknak, akik részesei a történetnek... Engem nem lep meg a dolog egyáltalán, szerintem hamarabb kellett volna meglépni...
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: csak1tomi Dátum január 06, 2021, 13:38:46
nemzetisport 300 hozzászólás átolvasása után:  ;D :D

"Kristiansen és a norvég barátnői plusz Hansen már tavaly is ki akarta rugatni Danyit api.csába, de akkor még nem járt le "Vikki" szerződése és nem volt zsarolási helyzetben, pluszban Bartha azt mondta, hogy az eredmények Danyit igazolják, ezért nehéz lenne megindokolni jancsifalu faék egyszerűségű népének Danyi távozását.
Aztán eljött Vikki szerződésének tárgyalása tavaly ősszel.
Kristiansen azt mondta, hogy csak akkor hosszabbít, ha Danyi kiba.sszák a picsába.
Az elnökség ülést tartott és 11-1arányban elutasították Danyi azonnali menesztését, viszont a júniusban lejáró szerződését már nem hosszabbítják meg.
Azt mondták hülyén nézne ki ha sikeredzővel azonnal szerződést bontanak, ezért "Vikki" és a spanjai bírja még ki ezt a szezont Danyival.
Kurtovic végül nem bírta ki, ezért maga kérte, hogy leléphessen amíg itt van Danyi.
Danyi tornatanárként tanult pedagógiát, de jól láthatóan mikor azt a való életben kellett volna alkalmazni már nem ment neki.
Vagyis nem kézilabdából, hanem pedagógiából bukott meg.
Nem tudta, hogyan kell bánni ezekkel a lányokkal, így hiába kínálgatta őket a felesége krumplilevesével, nem kellett nekik. Ők bálnazsírra vágytak, nem krumplilevesre."

"Hansen azért nem olyan nagy név. Ő örült, hogy hosszabbított.
Legközelebb nem hosszabbítanak vele, mert a helyére jön Reistad, aki most a kvótamagyar Háfra miatt kiszorult a csapatból, pedig az utolsó pillanatig nem hosszabbított a Viperssel.
Természetesen Kristiansen a góré, és vele tartott a két padra szorult játékos, Hansen és Kurtovic.
Persze nyilván Brattset és Ofi is Vikki mellé álltak.
Solberg új arc. Ő csak idén jött.
Ha 5-6 játékos összefog az edző ellen, ott mindig az edzőnek kell mennie.
Bár ha Messi egyedül mondja, hogy menjen az edző, akkor az edző menni fog."

"Az a hír járja, hogy a Fraditól távozó játékosok akik Győrbe mennek. Azok nem nagyon fognak sokat játszani a légiósok miatt, ezért kölcsönbe oda adják a Siófoknak. Így a Dányi is jól jár és a magyar játékosok többet fognak játszani."

"Csatlakoznék a ki tudja többször leírni ugyanazt össznépi társasjátékhoz. Ismételjünk. Danyi Gábor Martín távozása után 1+1 éves szerződést kötött. A +1 éves opciót 2019. májusában jelentették be, amikor a klub céljai már nagyjából realizálódtak. Oftedal, Brattset és Hansen 2019. szeptemberében hosszabbítottak hivatalosan, tehát 1 éve már Danyi vezetésével dolgoztak. Ekkor valószínűleg még nem utálhatták, vagy hárman sem voltak elég bátrak a zsaroláshoz. De ha időközben ki is ábrándultak belőle, 2020. év eleje tökéletes alkalom lett volna a kicsinálásához. Vereség a Siófoktól, majd x a Brest és szoros győzelem a Budu ellen, mindkétszer sok gólos hátrányból. Ha az utóbbi két meccsen véletlenül elfelejtenek visszajönni a lányok, el is van intézve minden. Ők visszahozták a meccseket, jutalmul megkapták Danyit még egy évre. De most Kristiansen, a zsaroló végre elintézte. Ha elméletek gyártunk, nem lenne egyszerűbb azzal előállni, hogy Bartha és Danyi akasztották össze a bajszukat a válogatott körüli hercehurca miatt? :) Érezhetően nem örült Bartha az edzőpáros (legalábbis az egyik felének) hosszabb távú szerepvállalásának.
Ami pedig az 1 éves szerződéseket illeti. Határozott idejű szerződés. A meghatározott időtartam lejártával a jogviszony megszűnik. Hosszabbításhoz a felek kölcsönös egybehangzó akaratnyilatkozata szükséges. Az akarat hiányán nincs mit indokolni. Szerintem teljesen jó az a megfogalmazás, hogy Danyi Gábor az idény végén távozik az ETO kispadjáról. Ehhez mindenki hozzáteheti a maga kis meséjét."

mondjuk én az ilyenekben NEM tudok hinni :D, idén jár le az 1+1ből a +1éve és azt mondták, bye bye
csak azt  remélem, hogy nem Martint hozzák vissza
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum január 06, 2021, 13:47:15
Bar en is szoktam olvasni az nso hszeket, es jol ertesultek is az ottaniak, azonban az egyik legszanalmasabb csurhe ami ott van.

Van egy gyori szekcio es egy fradi. Egymast szidják minden aldott poszt alatt vegelathatatlanul es ugyanúgy. 😂

Van egy csavo, aki allandoan ujraregel kulonbozo orosz jatekosok neveivel, pl Mihajlicsenko volt meg az eb alatt, most mas neven mozog, gondolom letiltottak. Azzal menozik hogy o nevezte el pl Vamost Vamosznak, meg nehany jatekos becenevet is o adta. 😂 😂

Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum január 09, 2021, 16:47:47
Aki a Fradit nezi, azonnal kapcsoljon at az m4re es inkabb Vamos zsenijet nezzek. Egeszen elkepeszto amit mostanaban jatszik. A 25.debreceni golnal olyan testcselt nyomott hogy a vedo majdnem osszeesett.

Remelem a húga is beall a nekaban.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum február 03, 2021, 18:25:21
fú így masszív férfi kézi után fájdalmas nézni a győr-fradit  :redchug:  ;D
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum február 03, 2021, 19:40:20
Siófok közben szépen a darabjaira hullik, távozik hársfalvi, szikora, meg tóthgabi mondjuk utóbbié nem kár, most meg simán faszra húzza a móvár, azért így nehéz megfogni a fradit meg az etót  ;D ;D  danyinak lesz melója
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum február 04, 2021, 20:49:39
Idézetet írta: hubika88 Dátum február 03, 2021, 19:40:20
Siófok közben szépen a darabjaira hullik, távozik hársfalvi, szikora, meg tóthgabi mondjuk utóbbié nem kár, most meg simán faszra húzza a móvár, azért így nehéz megfogni a fradit meg az etót  ;D ;D  danyinak lesz melója

Danyival nem lesznek kint a sz@rból...  sőt... ;D
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: oakland23 Dátum február 10, 2021, 11:47:11
Vác-Szise meccsen bet365-nél +6,5 a hendi, unibetnél +9,5

Szerintem unibet is korrigál majd előbb-utóbb, így akinek sikerül jól megdurrantani a +9,5-öt, szerintem cash outtal úgy 20%-ot ki is tud majd venni, mielőtt elkezdődik a meccs. nekema  félig-meddig korlátozott számlámon sikerült 100K-t leerőszakolni a torkukon  ;D

*közben tárgytalan, korrigáltak is, lehet mikor a második 100K-t akartam elfogadtatni, ekkor kapcsoltak, hogy valami nincs rendben  ;D
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum február 10, 2021, 20:15:51
Idézetet írta: oakland23 Dátum február 10, 2021, 11:47:11
Vác-Szise meccsen bet365-nél +6,5 a hendi, unibetnél +9,5

Szerintem unibet is korrigál majd előbb-utóbb, így akinek sikerül jól megdurrantani a +9,5-öt, szerintem cash outtal úgy 20%-ot ki is tud majd venni, mielőtt elkezdődik a meccs. nekema  félig-meddig korlátozott számlámon sikerült 100K-t leerőszakolni a torkukon  ;D

*közben tárgytalan, korrigáltak is, lehet mikor a második 100K-t akartam elfogadtatni, ekkor kapcsoltak, hogy valami nincs rendben  ;D

Ahogy vartuk.. A 6,5ert se kellett izgulni.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: oakland23 Dátum február 17, 2021, 12:05:14
https://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-penzbuntetest-kapott-a-klubvezetestol-a-debreceni-csapat-2810767

;D

ezt jó észben tartani, legközelebb 24-én lesz bajnoki a Vác ellen, ha a covid nem szól közbe, ami a Vácnál most felütötte a fejét
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum február 24, 2021, 18:43:34
Vác -  Debrecen  fi 19-13


Nem lesz a Debreceni lanyoknak fizetés. 😂

Szegeny Vámos Petra ma nagyon vakon van, 4bol 0 gol, 1 eladott labda, 2 technikai hiba es egy 2perces kiállítás.


Mondjuk csonka csapat ez a Vác, alig tudnak cserélni, a fel csapat veig tolta az elso félidőt. Nincs minőségi cseréljük, tuti elfáradnak a masodikban és közelebb jöhet a Debrecen. Nezek is egy hendit rá.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: oakland23 Dátum február 24, 2021, 19:30:03
ezek után tuti nincs fizu, az első 10 percet láttam, meg az utolsó 20-at, hát az valami förtelem, amit a Loki tolt

mondjuk amit nem tudok, hogy a fizetésmegvonás az edzői stábot érinti-e  ::)


Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum február 24, 2021, 19:39:49
Hol nézted?


Mondjuk még így is a nap tutija volt az a Debrecen elér 25ig..igaz 1,14ert, de ezzel a rengeteg hibával tarkított meccsen se kellett érte izgulni egy mpig sem.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum február 24, 2021, 20:10:13
Gyor is elmehet a budos picsaba amit a masodik felidoben jatszottak
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: oakland23 Dátum február 24, 2021, 21:54:13
Idézetet írta: MessiÁs Dátum február 24, 2021, 19:39:49
Hol nézted?
váci csapat facebook oldalán

(Érd-SKC-t is face-en néztem, az is jó kis könnyed overgyár volt)
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: oakland23 Dátum február 27, 2021, 10:40:16
guruban írtam egyet az SKC-Fradiról gyorsan, de a lényeg, hogy Penezic, Tomori, Niombla tuti nem lesz, Jezic és NMCS sem teljesen egészséges, és kidőlt Szikora Melinda is, aki az első számú kapus, de Csapó sem védhet, így egy ifikapust hoztak fel...
Hát ha nem rendez tömést az FTC, az biza bunda  ;D
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum február 28, 2021, 16:10:45
Megy a Móvár - DVSC meccs a tvben.

Nagyon kedvelem Vámost, mind a játékát, mind amilyen cuki. Tehát a következő megjegyzésem nem fikázás lesz, mert így ahogy van elfogadnám mint lányt.

De mint sportoló, nekem egy kicsit túlsúlyosnak tűnik. Vastag comb, nagyobb popsi. Persze nyilván ez alkat kérdése is meg genetika, de olyan mintha az étkezésre nem figyelnének. ÉS nem az ő egyetlen akinél ezt gondolom. Ott van a Vácban Hámori és Kuczora.
Ezeknek a játékosoknak napi legalább egy edzésük van plusz kondi, rengeteg kalóriát égethetnek el. Hogyan nézhetnek ki mégis túlsúlyosnak? Ettől még persze lehetnek jó állóképességűek és bírhatnak 40-45percet, de a szalagoknak, izmoknak és ízületeknek hosszútávon nem tesz jót.


Gondolkodom de pl a norvégoknál vagy franciáknál nem igen tudok ilyen nagyobb darab játékost mondani. Mind szálkás, izmos, gyors.


Ennyire el lennénk maradva?
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: oakland23 Dátum február 28, 2021, 19:45:25
Idézetet írta: MessiÁs Dátum február 28, 2021, 16:10:45
Megy a Móvár - DVSC meccs a tvben.

Nagyon kedvelem Vámost, mind a játékát, mind amilyen cuki. Tehát a következő megjegyzésem nem fikázás lesz, mert így ahogy van elfogadnám mint lányt.

De mint sportoló, nekem egy kicsit túlsúlyosnak tűnik. Vastag comb, nagyobb popsi. Persze nyilván ez alkat kérdése is meg genetika, de olyan mintha az étkezésre nem figyelnének. ÉS nem az ő egyetlen akinél ezt gondolom. Ott van a Vácban Hámori és Kuczora.
Ezeknek a játékosoknak napi legalább egy edzésük van plusz kondi, rengeteg kalóriát égethetnek el. Hogyan nézhetnek ki mégis túlsúlyosnak? Ettől még persze lehetnek jó állóképességűek és bírhatnak 40-45percet, de a szalagoknak, izmoknak és ízületeknek hosszútávon nem tesz jót.


Gondolkodom de pl a norvégoknál vagy franciáknál nem igen tudok ilyen nagyobb darab játékost mondani. Mind szálkás, izmos, gyors.


Ennyire el lennénk maradva?

Nem csak annak néznek ki, azok is. Hámori kifejezetten dagi, mondjuk az a váci csapat úgy jó, ahogy van, mindig jók az overre  ;D
Egyébként szerintem sem igazán figyelnek arra, mit esznek, ami épp jól esik.  ;D Azt én sem tudom elképzelni, hogy ha figyelnek az étkezésre, akkor így néznek ki.

Te is követed az NBA-t, ugye régen volt Bryant Reeves, vagy Oliver Miller alkatú centerek vagy még pár éve glen Baby Davis  ;D mondjuk, de ezek kikoptak, ezek a dagadt disznó típusú játékosok, amióta annyira figyelnek a táplálkozásra is.

Szóval nálunk a profizmus picit mást jelent még, mint tőlünk északabbra, vagy nyugaton
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum március 01, 2021, 06:13:33
Ha mar NBA, Doncic kapcsán is ilyesmit emlegetnek/emlegették.

Egyebkent pl Vámos igy is mozgékony, már mar gyorsnak mondanám, vannak szituációk amikor hasznát ia veszi a plusz súlyának. De a magassága miatt amúgy is max kettes vedokent használható az meg nem olyan fontos poszt olyan tekintetben, hogy arra lehet találni cserét. Vagy éppenséggel néhány kiló mínusszal is korrekten le tudná hozni, mert amugy nem rossz kettes védő.

De szerintem - 5,-10kgval Vjakhireva szintűen mozgekony lenne..
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum március 01, 2021, 09:02:09
Hámori tényleg dagi, de ahhoz képest mozgékony... mondjuk én nem csípem, mindig színészkedik, sokszor kamura bemegy a faultért nulla lövőszándékkal... Kuczora viszont nem dagi, őt láttam játszani már junior korában is, akkor sem volt vékony... Ő ilyen "vastag csontú", inkább izmos, kicsit férfias alkatú, de szerintem ő rendben van, ahogy van...  :) 

Amúgy mi még el vagyunk kényeztetve... itthon férfi és kézi vonalon is elég minőségi kézilabdát és kézilabdázókat láthatunk... De mostanában fogadás miatt belenéztem más bajnokságokba, amik kevésbé vannak reflektorfényben (nem véletlenül)... és közben bizony rá is jöttem, hogy a kézilabdát is nagyon kevés helyen veszik komolyan... vagy hogy is fogalmazzak... kevés helyen van minőségi bajnokság. Ezért kicsit el is veszti az értékét a kéziben szerzett sikerek egy része nálam... Kicsit mint vízilabdában, amit kb 5-6 országban vesznek komolyan... azért abból ki lehet tűnni...

Speciel orosz meccseket néztem legutóbb... férfi és női vonalon is... és nekem vicc kategória, hogy milyen alkattal és korral játszanak ott emberek... férfiaknál pl a NEVA-Szentpétervár csapata, vagy a Perm.. olyan csapatok, amelyek rögtön az élcsapatok mögött vannak (elöl a CSZKA és a Medvedi képviselik a minőségi kézit, ami európai szintű), szóval már egy dobogós csapatnál is jellemző ez (NEVA), hátrébb meg hatványozottan... túlsúlyos, rossz mozgású "sportolók"... és még ami nagyon kirívó, hogy nincs szinte balkezes játékos... nagyon ritka... lövőben már egy dobogósnak sincs pl, de a kisebb csapatoknál a hátsó régióban még a jobbszélső is jobbkezes... már már komikus, hogy sokszor rájuk jön ki egy-egy figura... tényleg kabaré... És ez azért jócskán megnehezíti ezeknél a nemzeteknél az élcsapatok dolgát, nehéz így felkészülni a nemzetközi meccsekre...

Szóval ha valakinek eszébe jutna esetleg valamikor panaszkodni a kézilabda hazai színvonalára, az nézzen meg mondjuk egy orosz bajnokit...  ;D
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: oakland23 Dátum március 01, 2021, 11:35:36
Most nézem csak, hogy a Kisvárda 12-ig jutott a Győr ellen. Ambros már itt van ?  ::)

Kedden 'csaba-Győr, kíváncsi leszek, milyen lesz a hendi meg a gólszámok a csapatokra.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum március 02, 2021, 17:06:45
hú ez a békéscsaba nagyon gyenge, ennyi technikai hibát, ennyi lépést ilyen szinten nem lehet
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum március 10, 2021, 12:54:50
Elek koronás, nem lesz a bl visszavágón, meg az olimpiai selejtező is necces  :-\
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: gerry Dátum március 10, 2021, 12:59:28
Idézetet írta: hubika88 Dátum március 10, 2021, 12:54:50
Elek koronás, nem lesz a bl visszavágón, meg az olimpiai selejtező is necces  :-\

A Fradinak ezt nélküle is meg kell oldani. A válogatott meg ha ebből a csoportból nem jut ki akkor honnan?  :D
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum március 10, 2021, 13:20:58
Idézetet írta: hubika88 Dátum március 02, 2021, 17:06:45
hú ez a békéscsaba nagyon gyenge, ennyi technikai hibát, ennyi lépést ilyen szinten nem lehet

Képzeld el, hogy mit művelt tegnap a Szombathely, hogy 23-20-ra ki tudott kapni Békéscsabán...  ;D Marosán végleg elásta magát szerintem... a meccselése is szörnyű volt, de figurái is borzasztóak... láttam mostanában néhány meccsüket... Van két klasszis beállósa (Gorliska, Mayer...), akik nyilván nem futóteljesítményük miatt vannak a csapat hasznára... Na most Marosánnak sikerült megoldania, hogy ők sokszor kioltsák egymást... Van például egy olyan figurája, amelyiknél Mayer a szélről(!!!) indul, ekkor a rövid oldali szélső nincs a pályán... szóval Mayert a 20 kiló feleslegével futtatja szélről keresztbe át, majd később beálló posztra be... mindeközben fent van Gorliska is, tehát egyfajta kétbeállós játékot akar előkészíteni... csak sajnos ez ezer sebből vérzik... eleve Mayert nem kéne futtatni, ha pályán van, legyen ott beállóban, azt megoldja magas szinten, de ne kelljen már össze vissza rohangálnia... aztán az is kiüti az ember szemét, hogy Gorliska és Mayer gyakorlatilag ebben a figurában egymás elől veszi el a helyet, mert túlságosan közel vannak egymáshoz, egyszerűen valami nem stimmel ezzel a figurával... tovább rontja a két beállós játék esélyeit, hogy a rövid oldali szélső hiányában az ellenfél még sűrűbben tud tömörülni belül... totál káosz... Kár, hogy nem tudnak használni két ilyen minőségi beállóst...
Gorliska egymaga rengeteget tesz hozzá egyébként, de egyedül kevés... és keveset is pihen... ennek meg is itták a levét, amikor Békéscsabán X körüli állásnál büntetőt rontott a második félidő derekán, majd fél perccel később üres kapura dobta mellé... és még így is a csapata góljainak felét (9) dobta gyakorlatilag a hórihorgas játékos, aki szinte végig pályán volt...
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a két játékvezető hölgy rengeteg hibával vezette a találkozót, és sokkal többször kedveztek a hazaiaknak, de még ezzel együtt is simán nyerhetett volna a Szombathely, ha nem meccseli le Marosánt a hazai mester... ebben a keretben több van. Március 27-én lesz még egy utolsó sansza az SZKKA-nak, akkor fogadják a SZISE-t... ha ott nem nyernek, akkor szinte fix kiesők.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum március 10, 2021, 18:25:53
Szerencsétlen Siófok. Utso 21perc 1 gól.  :bash:

Milliós fizetesekkel..
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum március 10, 2021, 18:42:48
Idézetet írta: zsivany20 Dátum március 10, 2021, 13:20:58
Képzeld el, hogy mit művelt tegnap a Szombathely, hogy 23-20-ra ki tudott kapni Békéscsabán...  ;D Marosán végleg elásta magát szerintem... a meccselése is szörnyű volt, de figurái is borzasztóak... láttam mostanában néhány meccsüket... Van két klasszis beállósa (Gorliska, Mayer...), akik nyilván nem futóteljesítményük miatt vannak a csapat hasznára... Na most Marosánnak sikerült megoldania, hogy ők sokszor kioltsák egymást... Van például egy olyan figurája, amelyiknél Mayer a szélről(!!!) indul, ekkor a rövid oldali szélső nincs a pályán... szóval Mayert a 20 kiló feleslegével futtatja szélről keresztbe át, majd később beálló posztra be... mindeközben fent van Gorliska is, tehát egyfajta kétbeállós játékot akar előkészíteni... csak sajnos ez ezer sebből vérzik... eleve Mayert nem kéne futtatni, ha pályán van, legyen ott beállóban, azt megoldja magas szinten, de ne kelljen már össze vissza rohangálnia... aztán az is kiüti az ember szemét, hogy Gorliska és Mayer gyakorlatilag ebben a figurában egymás elől veszi el a helyet, mert túlságosan közel vannak egymáshoz, egyszerűen valami nem stimmel ezzel a figurával... tovább rontja a két beállós játék esélyeit, hogy a rövid oldali szélső hiányában az ellenfél még sűrűbben tud tömörülni belül... totál káosz... Kár, hogy nem tudnak használni két ilyen minőségi beállóst...
Gorliska egymaga rengeteget tesz hozzá egyébként, de egyedül kevés... és keveset is pihen... ennek meg is itták a levét, amikor Békéscsabán X körüli állásnál büntetőt rontott a második félidő derekán, majd fél perccel később üres kapura dobta mellé... és még így is a csapata góljainak felét (9) dobta gyakorlatilag a hórihorgas játékos, aki szinte végig pályán volt...
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a két játékvezető hölgy rengeteg hibával vezette a találkozót, és sokkal többször kedveztek a hazaiaknak, de még ezzel együtt is simán nyerhetett volna a Szombathely, ha nem meccseli le Marosánt a hazai mester... ebben a keretben több van. Március 27-én lesz még egy utolsó sansza az SZKKA-nak, akkor fogadják a SZISE-t... ha ott nem nyernek, akkor szinte fix kiesők.

húúhh akkor van baj rendesen  ;D én remélem h a neka esik ki, nem túl szimpi csapat, edzővel az élen
pedig a csaba meccs ellenőrös meccs volt, nagyon vakon voltak a sporiK?

Idézetet írta: MessiÁs Dátum március 10, 2021, 18:25:53
Szerencsétlen Siófok. Utso 21perc 1 gól.  :bash:

Milliós fizetesekkel..

atyaúristen  :bash: azért ahhoz kell tehetség, szépen darabjaira hullik a sió, danyi mihez kezd ott ugyan


közben pásztor noémi meg lelép a fradiból, móvárra
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum március 10, 2021, 21:46:57
En nem szeretném ha a neka esne ki. A magyar kezilabda elemi érdeke, hogy a hamarosan kirepulo korosztalyok legjobbjai (egy része aki a nekanal van) nb1ben játszon és ne a hulla gyenge nb1bben. Nálunk nb1bs csapat van, kozepmezonybe tartoznak. De hát ég és föld a különbség a két osztály között. A mi csapatunk az nb1es juniorok ellen esélytelenek..

Akkor viszont fontos hogy egy Farkas Johanna, Koronczai Petra, Kajdon Blanka tehetség igenis tudjon fejlődni abban a kritikus korban amiben ok most vannak.
Cím: Re:Női Kézilabda BL 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum május 05, 2021, 17:15:32
Szep volt Győr  :bash: :bash:

De baszki, ez a Danyi mekkora egy kreten. Nem megy Leynaudnak, lehozza, majd nem megy Solbergnek, szinten lehozza, de nem Glausert kuldi be hanem Leynaudt.. Mi a francnak akkor Glauser.?

55.perc es 47/20szal lőnek..

Cím: Re:Re:Női Kézilabda BL 2020/21
Írta: csak1tomi Dátum május 05, 2021, 17:20:16
Győr  ;D :D Oda vissza kikapott bl-ban Fradi mindenkitől erre 10-el verik az Etót :great: :great:
Akkora balfaszok Győr még a bajnokságot is bukja :D :D :D :D :D :D :D  :cya:
Cím: Re:Re:Női Kézilabda BL 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum május 05, 2021, 17:26:26
Nem a golarany szamit? Mint nehany eve?
Cím: Re:Re:Női Kézilabda BL 2020/21
Írta: csak1tomi Dátum május 05, 2021, 17:28:44
de igen, első meccset nyerte Győr 6-al most Fradi 9-el így ha utolsó 5 meccsét nyeri a Fradi akkor bajnok gólkülönbséggel.
Cím: Re:Re:Női Kézilabda BL 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum május 05, 2021, 17:30:25
Az osszesitett golaranyra gondoltam, nem az egymas ellenire.


Ugye nehany eve ugy lett bajnok az eto hogy az utolsó fordulóban jobban vert valakit mint a fradi, igy jobb golarannyal lettek bajnokok.


Nem neztem a kozvetitest, mert dolgozok, lehet ott mondták hogy a h2h szamit..


Kozben latom, írják a fbon hogy a h2h szamit.

Igy plane szegyen az etotol. Ki lehet kapni a fraditol, kalsszis jatekosok vannak ott is. De hogy 6on belul ne maradjanak.. 😂 😂 😂


Csak az a baj, hogy Elekbol hőst csinalnak, es sose zavarjak el, pedig o az egyik kerekkotoje ennek a fradinak.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum május 07, 2021, 12:52:32
Hát, ne legyen igazam, de itt szerintem egy olyan susmus van a háttérben, amiről a kisemberek, azaz mi, sosem fogunk tudni... Elég komoly összefonódások vannak a magyar kézilabdában, mind női, mind férfi vonalon... De talán a nőknél komolyabb szinten... Közös szövetségi kapitányok (ETO-GYŐR), már a játékos adás-vétel is megindult a két klub között.. Plusz amikről még nem tudunk... Azt ugye tudjuk, hogy a BL-be jutásért egyre nagyobb a verseny Európában, a nem alanyi jogon induló (tehát nem bajnok) csapatok részvételét rövidesen egyre kevésbé lehet majd készpénznek venni... már tavaly is voltak hangok, melyek megkérdőjelezték többek között a Ferencváros indulását... Zárkózik Európa, erősödő csapatok igyekeznek a BL-be Romániából, Lengyelországból stb stb stb... Érdekes változások előkapujában vagyunk, az biztos...

Azt, hogy itt ki, mit és kivel bratyizott le nem tudom, de nekem eléggé bűzlött ez a meccs... Az egy dolog volt, hogy az első 20 percben 5 gólt lőtt a Fradi akkora szabálytalan zárásokból, hogy még a csarnok előtt álló biztonsági őr is látta kintről  ;D , az egyik ilyenbe Edwige bele is sérült... de egyébként is rengeteg fordított ítélet borzolta a kedélyeket... A furcsa csak az volt a meccsben, hogy a Győr egy pillanatra sem vette fel a kesztyűt... szinte odamentek  a könnyű faultokért, amiket vagy megkaptak, vagy nem... Danyi úgy meccselt, mintha ott se lett volna... máskor egy-egy rossz megoldás után +5-nél is úgy kikel magából, mintha 5-tel vezetne az ellenfél... Ezúttal -6-nál a vérnyomása sem ment fel... A sorozatos játékvezetői tévedéseknél soha nem reklamált, ahogy a lányok sem... Néha egy-egy lógó fejen kívül semmi nem utalt arra, hogy itt nagyon bánná a Győr, hogy elbukják a bajnoki címet... Valahogy úgy tűnt, mintha ez teljesen rendben lenne... A Fradi meg sem izzadt gyakorlatilag. Eleknek sem kellett izgulnia... akinek így alighanem nem kell aggódnia a pozíciója miatt sem... A Fradinak meg a BL miatt... Ugyanakkor a BL egyeduralkodójának meg nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg "nem bajnokként" kiteszik a BL-ből... Sokminden megoldódott egy csapásra... remélem nincs igazam, és nincsenek ilyen szintű bartelezések... de ez több, mint gyanús volt... Bár maradnék inkább naív, és hiszem, hogy csak egy villám csapott a tartalékos Fradiba, amitől megtáltosodtak egy napra...  :D

Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum május 07, 2021, 14:10:32
Hoppá! Közben újabb fejlemények... felmentették Danyit! Ezt a döntést már ezer éve meg kellett volna hozni... de nem biztos, hogy épp a BL Final4 előtt van itt ennek az ideje... Viszont hallani olyan hangokat is, miszerint Ambros Martin már Győrben van...  ;D Újabb Ambros-ETO arany a BL-ben?   ::)
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: LosGabos Dátum május 07, 2021, 14:12:26
Idézetet írta: zsivany20 Dátum május 07, 2021, 14:10:32
Hoppá! Közben újabb fejlemények... felmentették Danyit! Ezt a döntést már ezer éve meg kellett volna hozni... de nem biztos, hogy épp a BL Final4 előtt van itt ennek az ideje... Viszont hallani olyan hangokat is, miszerint Ambros Martin már Győrben van...  ;D Újabb Ambros-ETO arany a BL-ben?   ::)
Éppen osztottam volna a hírt, amikor beelőztél.  :)
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum május 07, 2021, 15:06:53
Rohej. Nem csipem Danyit, de nagy ciganynak kell lenni ehhez a vezetosegnek.

Tegyuk fel, nem bunda volt. Akkor hol a jatekosok felelossege? Danyi dobott 50lovesbol 22 golt?
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum május 07, 2021, 15:21:48
ez egy második edzőbuktatás volt  ;D finalfour előtt elküldeni, ez tényleg nagy cigányság volt

17 ziccert hagytak ki, ebből két hetes.. hagyjuk már, a f4 meg nyerik 15 góllal  :beerchug:
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum május 07, 2021, 21:20:10
Van valakinek otlete miert nem vedeti Glausert? 3kapus, nincs serult, nehez beosztani az idot. De baszki meg a Neka ellen se teszi be kezdonek.

Szerencsetlen Glauser igy az olimpian se lesz ott, eselye se volt igy Darleux elleny akit szintén nagyon birok amugy.

Kivancsi vagyok Ambrosnal mennyit fog vedeni.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: hubika88 Dátum május 08, 2021, 20:00:48
hétfőtől ambros a kispadon, és ezért képesek voltak bebukni a bajnokságot  ;D ;D ;D meg is érdemlik
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: csak1tomi Dátum május 09, 2021, 22:08:39
Ambros is ugyan olyan dilettáns gyökér mint Danyi. Én még emlékszem mikor szidtuk itt fórumon, hogy cseretaktikája egy nagy duplanulla. Semmivel nem lesz előrébb a Győr.
Következő szezon pont olyan lesz mint amikor 2015-ben nem jutott legjobb 4-be a Győr mert mindenki lesérült.

https://hu.wikipedia.org/wiki/2014%E2%80%932015-%C3%B6s_n%C5%91i_EHF-bajnokok_lig%C3%A1ja (https://hu.wikipedia.org/wiki/2014%E2%80%932015-%C3%B6s_n%C5%91i_EHF-bajnokok_lig%C3%A1ja)
Cím: Re:Kézilabda hírek
Írta: MessiÁs Dátum május 12, 2021, 11:06:38
Egy kis surebet a mai neka erd meccsre.

Tippmixen 2,05 a vendeg, unibeten 2,20 az 1x


Szívesen.
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: gerry Dátum május 12, 2021, 12:04:49
Hétvégéig nagyon le fog esni az odds szerintem, így még most érdemes megfogadni, hogy a Győr veri a Fradit (ez kb. 99% ) ill. a Debrecen is a Kisvárdát. 1,7 körül van kombiban. Magyar Kupa
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum május 13, 2021, 09:29:26
Idézetet írta: MessiÁs Dátum május 07, 2021, 21:20:10
Van valakinek otlete miert nem vedeti Glausert? 3kapus, nincs serult, nehez beosztani az idot. De baszki meg a Neka ellen se teszi be kezdonek.

Szerencsetlen Glauser igy az olimpian se lesz ott, eselye se volt igy Darleux elleny akit szintén nagyon birok amugy.

Kivancsi vagyok Ambrosnal mennyit fog vedeni.

Ezt én sem értem... biztos nem tette szét neki...  ;D Viccet félre téve teljesen érthetetlen a mellőzése... Pedig simán egy szinten van a másik két kapussal, ráadásul mennyire gyönyörű csaj...  :smitten:
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: csak1tomi Dátum május 15, 2021, 13:46:20
Győr jut tovább 1.25 Value  :great: ;D
sima 25:29   ;)
Jó meccs volt? Én lemaradtam családi rendvezvény miatt, nézte valaki?
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: Karola Dátum május 28, 2021, 13:07:32

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: május 28., 12:00CET
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: oakland23 Dátum május 30, 2021, 08:41:59
ahogy nézem, tegnap a BL árnyékában fű alatt a siófoki csajok kerestek kis költőpénzt a nyaralásra
SKC - 'csaba 34-37  :o: :spaz: :o: :spaz:

16.00-18.00 volt a csabaiak szorzója
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: MessiÁs Dátum május 30, 2021, 19:07:37
Ha jól néztem Neka is elbukta és kiesett.. Érdemes nézni az utolsó 3 csapat utolsó néhány meccsét..

Nem kevés győzelem..


Egyébként a Várda ellen valami fegyelmi folyamatban, ha jól hallottam, valami bunda miatt.. A szövetség egyből kiakarta őket zárni..
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum június 02, 2021, 11:18:07
Tudja valaki, hogy mi van akkor, ha a Loki is esetleg 33 ponttal végezne!?  :) Lesz három 33 pontos csapat, a Vác jobb a Lokinál egymás elleniben, a Loki jobb a Siófoknál... Minitabella?
Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: oakland23 Dátum június 02, 2021, 11:42:18
Loki honlapján a beharangban van egy ilyen:

A helyszín ezúttal Debrecen lesz, a tét pedig ,,csak" a presztízs, hiszen az már korábban eldőlt, hogy a zöld-fehérek a második helyen zárnak a mieink pedig a Siófok pontlevonásának köszönhetően ötödikek lesznek.

Cím: Re:Női Kézilabda NB1 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum június 02, 2021, 12:03:16
Idézetet írta: oakland23 Dátum június 02, 2021, 11:42:18
Loki honlapján a beharangban van egy ilyen:

A helyszín ezúttal Debrecen lesz, a tét pedig ,,csak" a presztízs, hiszen az már korábban eldőlt, hogy a zöld-fehérek a második helyen zárnak a mieink pedig a Siófok pontlevonásának köszönhetően ötödikek lesznek.

Jahh... akkor a tabellán még nem szerepel a pontlevonás. Akkor csak egy laza over...  ;D