Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Kézilabda fogadások => A témát indította: Karola Dátum augusztus 01, 2022, 10:58:42

Cím: Női kézilabda Eb 2022
Írta: Karola Dátum augusztus 01, 2022, 10:58:42
Női kézilabda Eb 2022

Rendező: Szlovénia, Észak-Macedónia és Montenegró
Helyszínek: Ljubljana, Celje, Podgorica és Szkopje
Időpont: 2022. november 4-20.
Címvédő: Norvégia

Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: Karola Dátum augusztus 01, 2022, 11:02:12

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: augusztus 1., 10:00CET
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: SPF Infó Dátum október 28, 2022, 07:13:26
A legjobb nyolc közé kerülés a magyarok célja

A legjobb nyolc közé kerülés a magyar női kézilabda-válogatott célja a jövő pénteken kezdődő Európa-bajnokságon.


"A célunk a párizsi olimpiára való kijutás, ennek rendelünk alá mindent, a kvalifikációnak pedig fontos, első állomása a kontinensbajnokság" - idézi a magyar szövetség (MKSZ) csütörtöki sajtóközleménye Pálinger Katalin alelnököt.
   
A korábbi világklasszis kapus hozzátette: az Európa-bajnokság sem csupán eszköz az olimpia kapcsán, hanem mint fontos viadal, egyben cél is a jó szereplés Szlovéniában, és az MKSZ elnökségének döntése értelmében az első nyolc hely valamelyikének megszerzése a célkitűzés.
   
"Az elmúlt hetek történései sajnos több negatívumot hoztak, így mindenkinek többet kell vállalnia a keretben lévők közül, hiszen csak együtt, közösen, még erősebb csapategységgel érhetik el a céljaikat" - mondta Pálinger, aki arra utalt, hogy sérülés miatt Szöllősi-Zácsik Szandra, Háfra Noémi és Fodor Csenge sem lehet tagja a keretnek.
   
Hangsúlyozta: sok a fiatal, kevesebb nemzetközi rutinnal rendelkező játékos a válogatottban, de nagyon bízik a kapusokban, hiszen tapasztalatból tudja, hogy egy jó kapusteljesítmény mennyire fontos alapja a biztos védekezésnek, amivel gyors, eredményes kézilabdát lehet játszani.
   
Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány csapata szeptember 29-én 22-22-es döntetlent játszott Szlovéniával, amelytől október 1-jén 21-19-re kikapott. A következő két edzőmérkőzését szombaton és hétfőn játssza a csapat, amikor Tatabányán előbb Romániát, majd Németországot fogadja. A jelenlegi keretet Golovin hétfő este szűkíti 18 fősre.
   
Az Európa-bajnokságon jövő pénteken Svájc, jövő vasárnap Horvátország, november 8-án pedig Norvégia lesz a magyarok ellenfele a ljubljanai csoportban. A középdöntőbe az első három helyezett jut. Ott Dánia, Svédország, Szlovénia és Szerbia közül a három továbbjutó lenne a magyar együttes ellenfele.

forrás: MTI
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: SPF Infó Dátum október 28, 2022, 10:24:20
Főpróba szombaton és hétfőn Tatabányán

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint a védekezés és a támadójáték fejlesztése egyformán fontos feladat lesz a jövő csütörtökön kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott számára a tatabányai tornán, ahol szombaton Románia, hétfőn pedig Németország lesz az ellenfél.


A nemzeti csapat szeptember 29-én 22-22-es döntetlent játszott Szlovéniával, amelytől október 1-jén 21-19-re kikapott, szintén edzőmeccsen. A tatabányai médianyilvános edzésen Golovin az MTI-nek úgy fogalmazott, túlzás lenne aggasztónak nevezni a két szlovéniai találkozó eredményét.
   
"Persze, mindenki azt tervezte, hogy mindkét mérkőzést megnyerjük, és mi is azt gondoltuk, de voltak hiányosságok a támadójátékunkban. Ez az első mérkőzésen is megmutatkozott, és bár utána átbeszéltük, a második meccsen sem találtuk a megoldást. Hiányzott a sebességünk, nem szereztünk könnyű gólokat. A támadójátékunk nem működött, pedig a korábbi mérkőzéseinken szinte mindig harminc gól körül lőttünk" - magyarázta az edző.
   
Hozzátette, a tatabányai összetartáson sokkal többet foglalkoznak a támadójátékkal, amit az is indokol, hogy két balátlövő, Szöllősi-Zácsik Szandra és Háfra Noémi sérülés miatt nem lehet tagja a keretnek, és meg kell oldani a pótlásukat.
   
"Feladat van bőven, és bízom benne, hogy elegendő lesz ez a rövid idő a támadójáték rendbe tételére" - jegyezte meg.
   
Golovin kifejtette, hogy a szlovéniai mérkőzéseken védekezésben is előfordultak hibák, ezeket most szintén elemezték, és két napig azzal foglalkoztak, hogy kijavítsák. Hangsúlyozta, a két kiesett balátlövő hiányozni fog a jobb kettes és a bal kettes pozícióból védekezésben, de a belső emberek megmaradtak, ami bíztató. Mint kifejtette, Debreczeni-Klivinyi Kingának és Tóth Eszternek el kell sajátítania a védekezési és a támadási stratégiát, de reményei szerint az Európa-bajnokságon már mindenki a legjobb tudása szerint, a legjobb formában fog játszani.
   
A következő két edzőmérkőzését szombaton és hétfőn, egyformán 17 órától játssza a válogatott, amely Tatabányán előbb Romániát, majd Németországot fogadja. A kapitány elmondása szerint ezeken a találkozókon mindenki kap játéklehetőséget, hogy bizonyítson - ezért elképzelhető, hogy szokatlan lesz a csapat összeállítása -, hiszen még mindig keresik azokat az embereket, akik a legjobban tudják pótolni a hiányzókat.
   
A jelenlegi 21-es keretet hétfőn, a németek elleni meccs után szűkíti 18 fősre Golovin. Az Európa-bajnokságon minden mérkőzésre 16 játékos nevezhető. A kontinenstornán jövő pénteken Svájc, jövő vasárnap Horvátország, november 8-án pedig Norvégia lesz a magyarok ellenfele a ljubljanai csoportban. A középdöntőbe az első három helyezett jut. Ott Dánia, Svédország, Szlovénia és Szerbia közül a három továbbjutóval találkozna a magyar együttes. A magyar szövetség által meghatározott célkitűzés a legjobb nyolc közé kerülés.
   
Ugyancsak sérülés miatt nem tagja a keretnek Fodor Csenge, helyette a Rapid Bucuresti balszélsőjét, Korsós Dorinát hívta be a kapitány.
   
"Először meglepődtem, és nyilván nem úgy terveztem, hogy egy sajnálatos sérülés miatt kell csatlakoznom a csapathoz. Ugyanakkor ez nekem egy nagy lehetőség, amivel próbálok élni" - nyilatkozta az MTI-nek a háromszoros válogatott Korsós, aki 2011 és 2017 között a Győri Audi ETO KC játékosa volt, így ötszörös bajnoknak, ötszörös Magyar Kupa-győztesnek, illetve háromszoros Bajnokok Ligája-aranyérmesnek mondhatja magát.
   
Elárulta, az is meglepő volt számára, hogy január végén a román fővárosba igazolt, mert nem számított rá, de amikor jött a lehetőség, szeretett volna élni vele.
   
"Nagyon élvezem a játékot a Rapidban, nagyon jó a csapatunk és a szakmai stáb is. Bajnokok lettünk, és egyszerűen fantasztikus érzés újra a Bajnokok Ligájában játszani" - mondta.
   
Hangsúlyozta, a válogatottban is gyorsan alkalmazkodik az új környezethez, ebben segít neki, hogy mindenkit ismer a csapatból, sőt, jónéhány társával játszott is együtt régebben, ráadásul Golovin Vlagyimir is segítőkész.
   
A tatabányai felkészülési torna kapcsán megjegyezte, arra fognak összpontosítani, hogy a védekezésük teljesen összeálljon, neki pedig szélsőként labdaszerzésekkel és sok lerohanásgóllal kell segítenie a csapatot.

forrás: MTI
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 01, 2022, 13:05:04
Pénteken olimpiai kvalifikációs világverseny kezdődik a női kézilabdázóknál. Az Európa-bajnokságon ott lesz a magyar válogatott is, de hatalmas formajavulásra lenne szükség, hogy sikerélményben is legyen részünk. A SportTV kézilabdás podcastjában a mieink Eb-esélyeit boncolgatta Ágai Kis András és Borsos Attila.

Kézivezérlés #232 (https://www.sport1tv.hu/podcasts/110124/kezivezerles-232/)
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: szalist Dátum november 01, 2022, 16:53:10
Idézetet írta: csak1tomi Dátum november 01, 2022, 13:05:04Pénteken olimpiai kvalifikációs világverseny kezdődik a női kézilabdázóknál. Az Európa-bajnokságon ott lesz a magyar válogatott is, de hatalmas formajavulásra lenne szükség, hogy sikerélményben is legyen részünk. A SportTV kézilabdás podcastjában a mieink Eb-esélyeit boncolgatta Ágai Kis András és Borsos Attila.

Kézivezérlés #232 (https://www.sport1tv.hu/podcasts/110124/kezivezerles-232/)
Inkább csoda mint formajavulás....
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: hubika88 Dátum november 01, 2022, 18:18:49
Schatzl meg Faluvegi is kimaradt a szukbol, az kemeny  :o
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: MessiÁs Dátum november 01, 2022, 18:40:15
Idézetet írta: hubika88 Dátum november 01, 2022, 18:18:49Schatzl meg Faluvegi is kimaradt a szukbol, az kemeny  :o

Nem is érdemlik meg az idei forma alapján.

Mondjuk a keretben így is van 3-4 teljesen érthetetlen játékos akinek nem szabadna a valogatott közelébe kerülni.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: Admin Dátum november 03, 2022, 07:55:20
Tippjáték!

November 4-20. között tippelhettek a női kézilabda Eb mérkőzéseire (https://www.sportfogadas.org/tippjatek/verseny/395) is. Össznyeremény: 35 ezer magyar forint.

Sok sikert!  :topbet_125:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 03, 2022, 17:19:24
https://valogatott.hatosfal.hu/bejegyzes/1235-nem-tudok-pozitiv-lenni (https://valogatott.hatosfal.hu/bejegyzes/1235-nem-tudok-pozitiv-lenni)

De, hogy tényleg több van-e bennünk?

Nem hiszem. Gyenge képességű játékosaink vannak, ami valahol ott kezdődik, hogy valami bűngyatra kondija van némelyeknek; ezt tovább nem is firtatnám mert nem szeretnék személyeskedni, de azt hiszem mindenki pontosan tudja jól, hogy itt miről beszélek... A gyenge kondihoz árukapcsolásként jön a gyenge pszichés állapot. Ilyen alapokkal már, hogy a vérbe lenne több bennünk?
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: oakland23 Dátum november 03, 2022, 18:42:06
Azért Svájcot csak megrakjuk :D Onnan meg minden más ajándék :D

Farkast elhozhatta volna Vova, ha másért nem, őt legalább jó nézni. (És ezt értem így is, meg úgy is  ;D  )
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: MessiÁs Dátum november 03, 2022, 19:43:57
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 03, 2022, 18:42:06Azért Svájcot csak megrakjuk :D Onnan meg minden más ajándék :D

Farkast elhozhatta volna Vova, ha másért nem, őt legalább jó nézni. (És ezt értem így is, meg úgy is  ;D  )

Horvátok ellen is ezt mondtuk legutóbb.. :D
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: oakland23 Dátum november 04, 2022, 11:12:37
Az mondjuk kemény, hogy a hivatalos oldalon a hivatalos keretek nincsenek feltöltve. 2022-ben szerintem ciki.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 04, 2022, 12:54:49
Svájc +11,5
1,51
33:28
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: Admin Dátum november 04, 2022, 13:45:54
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 04, 2022, 11:12:37Az mondjuk kemény, hogy a hivatalos oldalon a hivatalos keretek nincsenek feltöltve. 2022-ben szerintem ciki.

Biztosan jó helyt kerested?
https://ehfeuro.eurohandball.com/women/2022/teams/

Itt van például a magyar:
https://ehfeuro.eurohandball.com/women/2022/teams/details/stIn7uQUXZbN8q_hMoZNlw/hungary/
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 04, 2022, 15:10:42
Idézetet írta: csak1tomi Dátum november 04, 2022, 12:54:49Svájc +11,5
1,51

Ugyanezt a tippet néztem, én nem hogy a 12 góltól tartok, hanem attól is, hogy ez egy kínkeserves győzelem lesz, bár ne legyen igazam! Hajrá csajok!
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: oakland23 Dátum november 04, 2022, 16:07:05
Idézetet írta: Admin Dátum november 04, 2022, 13:45:54Biztosan jó helyt kerested?
https://ehfeuro.eurohandball.com/women/2022/teams/

Itt van például a magyar:
https://ehfeuro.eurohandball.com/women/2022/teams/details/stIn7uQUXZbN8q_hMoZNlw/hungary/
Én a szűk kerete(ke)t akartam megnézni, azt viszont most itt sem találom. Ok, ki lehet kukázni a neten, csak mennyivel egyszerűbb lenne ha ez a nyitómeccs napján már egy helyen meg lenne, de vagy én vagyok vak, vagy nincs ott. :D

Mondjuk én itt néztem, de hát ez sem tűnik valami informatívnak:
https://www.playwithheart.eu/en/
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 04, 2022, 18:17:07
A győzelem sem biztos a mai napon... 10 perc után 4-6  :redchug:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 04, 2022, 18:49:12
Kezdek aggódni, 12-14 a félidő

Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 04, 2022, 18:51:59
 ;D  az utolsó 5 perc a lényeg :angel:
2. félidő első 10 percét le kell hozni +5el és sima liba végig ;)
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: MessiÁs Dátum november 04, 2022, 19:23:01
Ugy tunik nyerunk, a lanyok majd rafogjak az idojarasra meg a csarnokra az elso 50percet, de ez egy katasztrófa. A magyar noi kezilabda katasztrofa.

Ezek a svajciak par szaz euroert keziznek es nemelyik meg dolgozik is mellette es ugy sem keres annyit mint a mi primadonnanaink. Sokat elarul hogy ellenunk keszultek igazan es nem a horvatok ellen.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 04, 2022, 21:54:26
A győzelmet nem kell magyarázni  ;D

Második félidőben a kapusaink csak akkor találkoztak a labdával amikor szedték ki a kapuból...

Más : Dánok kikaptak  :redchug:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csabax Dátum november 04, 2022, 22:30:51
Jó játékos lehet majd Mia Emmenegger.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: Experte Dátum november 05, 2022, 13:02:11
Tegnap ajándék volt a svájci 24 gól ill. a +11 hendi!
Az első félidőben sokkal jobbak és pontosabbak voltak, a beállóst nagyon simán megjátszották!
Szerintem saját magukat verték meg a második félidőben, a 7/6-os játék nagyon nem működött és a 2 beálllós játékot is hiába próbálták nagyon pontatlanul játszottak, kijött a technikai hiányosság és valószínüleg a fáradtság is mintha lassabbak lettek volna! Annyi könnyű üreskapus góllal ajándékoztak meg minket, hogy azt hittem karácsony van!? Megköszönhetjük...
Sztem ilyen játékkal a horvátok ellen nem lesz meg a 30 gólunk... :-\
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 05, 2022, 16:35:58
Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 04, 2022, 19:23:01Ugy tunik nyerunk, a lanyok majd rafogjak az idojarasra meg a csarnokra az elso 50percet, de ez egy katasztrófa. A magyar noi kezilabda katasztrofa.

Ezek a svajciak par szaz euroert keziznek es nemelyik meg dolgozik is mellette es ugy sem keres annyit mint a mi primadonnanaink. Sokat elarul hogy ellenunk keszultek igazan es nem a horvatok ellen.


 :laugh:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: MessiÁs Dátum november 05, 2022, 16:53:26
Nem, ez nem balszerencse, ez rontott loves. Tok mindegy hogy kapufa lesz vagy melle megy 10cmrel. Ez egy rossz loves. Ezeket kapufara loni amatorseg nem pedig balszerencse.
Persze mindenbe muszaj belekapaszkodni, mert kifogás generalasban nincs nalunk jobb.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 05, 2022, 17:22:17
Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 05, 2022, 16:53:26mert kifogás generalasban nincs nalunk jobb.

Golovin: A túlzott akarás megbénított minket  ;D  :D
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: oakland23 Dátum november 05, 2022, 18:37:03
Franciák meg az észak-macik egész komoly old school meccset nyomnak :D Bár nem nézem, de vesszek meg, visszanézem a félidőt mindenképp  ;D

u.i.: jó, hogy a spanyol sikerről lebeszéltem magam, mert bár lehet jön még, eddig nagyon cudar a játék
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csabax Dátum november 05, 2022, 21:43:40
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 05, 2022, 18:37:03Franciák meg az észak-macik egész komoly old school meccset nyomnak :D Bár nem nézem, de vesszek meg, visszanézem a félidőt mindenképp  ;D

u.i.: jó, hogy a spanyol sikerről lebeszéltem magam, mert bár lehet jön még, eddig nagyon cudar a játék
A Franciaország - Észak-Macedónia meccsnél 9.5-ös hendivel fogadtam a macikra, erre persze 10-el nyertek a franciák.
Jellemző.  :)

U.i.: Viszont cserébe a Montenegró - Spanyolország meccsnél eltaláltam a montik győzelmét.
:beerchug:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 06, 2022, 09:26:04
mai ajándék  ::)
Magyarország 1.85
Vendégcsapat 1-5 góllal nyer 2,56
21:18

:bash:  :bash:  :bash:  :bash:  :bash:  :bash:  :bash:  :bash:  :bash:  :bash:  :bash:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: oakland23 Dátum november 06, 2022, 09:58:04
Idézetet írta: csak1tomi Dátum november 06, 2022, 09:26:04mai ajándék  ::)
Magyarország 1.85
Vendégcsapat 1-5 góllal nyer 2,56

Azért pénzt én a magyar válogatottra nem igazán tennék :D Max ilyen tippjáték szinten lehet ez jó tipp, legalábbis szerintem.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: oakland23 Dátum november 06, 2022, 10:03:21
tippmixprón van olyan tipp, hogy Klujber vagy Oftedal dob-e több gólt. Szerintem Klujber jó lehet 1,70-ért, Oftedal 3-mal nyitott, Klujber 9-cel. Klujber dobál heteseket, Oftedal nem igazán, ráadásul ezen az őszön elég semmilyen szegény, sérült is volt, de nekem akkor sem nagyon tetszik, amikor játszik, nem önmaga a csaj. Hiába Svájc ellen lőhetne 8-10 gólt, szerintem eleve játszani sem fog sokat, meg inkább osztogat, sokszor már akkor is passzol, amikor nem kéne. Gondolom azért félti a pici nóziját, ezért sem feltétlenül akar ő mondjuk Svájc ellen nagyon odamenni a pofonért, Klujber meg látjuk, Svájc ellen sme játszott jól, mégis dobott egy raklapnyit, mi lesz, ha még jól is játszik.

Nyílván Norvégia éremért megy, mi meg nem, tehát Oftedalnak két meccsel több lesz, de akkor is tartom, Klujber többet dobhat. Magam sem tettem rá sokat, de egy picit azért igen
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: MessiÁs Dátum november 06, 2022, 12:27:12
Oftedal 30pwrcnel tobbet nem jatszik az biztos, azalatt 5nel tobbet biztos nem dob. Siman jo a Klujber tipp.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 06, 2022, 18:28:29
jujj de gyengék vagyunk  :'(
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: MessiÁs Dátum november 06, 2022, 18:33:18
Szarul érzem magam mert elkezdtem magunk ellen drukkolni.

Szeretnem ha valtozas lenne, az alapjaiban, a nevelesben, a versenyeztetesben.

De ha 7.leszunk semmi nem fog valtozni, senki nem fog akarni valtoztazni mert rafogjak majd a körülményekre, a fiatal csapatray hogy hianyzik Hafra meg miertnemvittekiGolovinTomorit..

Ha agyonvernek a horvatok, utana a norvegok majd a masik 3 a kozepdontoben TALÁN lemondana az egesz szakag osszes vezetoje.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 06, 2022, 18:44:28
dehogy mondana le  :D pénzpénzpénz
de mi ez a támadójáték komolyan? nulla
se ész nincs benne, se gyorsaság
futópadra küldeném az összeset  >:(  ;D
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: MessiÁs Dátum november 06, 2022, 18:45:34
Legjobban a nyilatkozatokat varom. Mi lesz a magyarazat erre?
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 06, 2022, 19:30:41
Kácsor hetese a végén feltette az i-re a pontot...  :redchug:  :spaz:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: oakland23 Dátum november 06, 2022, 20:10:36
Azért így utólag jó, hogy a Johannát nem vitte ki Vova, kapott volna egy mérgezést szegény :) Így legalább ő megúszta. De tényleg az fáj, hogy ezek a horvátok is bűnszarok is voltak, aztán mégis nyertek. Kíváncsi leszek arra a Svájc-Horvátország meccsre, Svájc játéka annyira nem kilátástalan, de talán ahhoz kevesek, hogy behúzzák. Bár ki tudja...

Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: szalist Dátum november 07, 2022, 08:15:25
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 06, 2022, 20:10:36Azért így utólag jó, hogy a Johannát nem vitte ki Vova, kapott volna egy mérgezést szegény :) Így legalább ő megúszta. De tényleg az fáj, hogy ezek a horvátok is bűnszarok is voltak, aztán mégis nyertek. Kíváncsi leszek arra a Svájc-Horvátország meccsre, Svájc játéka annyira nem kilátástalan, de talán ahhoz kevesek, hogy behúzzák. Bár ki tudja...
Azért engem egyre jobban kezd zavarni hogy Tomorit nem vitték ki...Átlövés gólunk konkrétan 0 a kapus folyamatosan kiszolgáltatott helyzetben volt nem volt kb fal előtte,most mo dhatnak bármit Tomori mentalitására,vele ezt a meccset behúztuk volna, a horvátok úgy nyertek hogy bűnszarok voltak,mi meg még szarabbak....


Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: Carpeks Dátum november 07, 2022, 11:54:06
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 06, 2022, 10:03:21tippmixprón van olyan tipp, hogy Klujber vagy Oftedal dob-e több gólt. Szerintem Klujber jó lehet 1,70-ért, Oftedal 3-mal nyitott, Klujber 9-cel. Klujber dobál heteseket, Oftedal nem igazán, ráadásul ezen az őszön elég semmilyen szegény, sérült is volt, de nekem akkor sem nagyon tetszik, amikor játszik, nem önmaga a csaj. Hiába Svájc ellen lőhetne 8-10 gólt, szerintem eleve játszani sem fog sokat, meg inkább osztogat, sokszor már akkor is passzol, amikor nem kéne. Gondolom azért félti a pici nóziját, ezért sem feltétlenül akar ő mondjuk Svájc ellen nagyon odamenni a pofonért, Klujber meg látjuk, Svájc ellen sme játszott jól, mégis dobott egy raklapnyit, mi lesz, ha még jól is játszik.

Nyílván Norvégia éremért megy, mi meg nem, tehát Oftedalnak két meccsel több lesz, de akkor is tartom, Klujber többet dobhat. Magam sem tettem rá sokat, de egy picit azért igen

Erre folytatják egy 0 illetve 6 gólos meccsel. Olyan ez a női kézi, mintha lottóznánk  ;D
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 07, 2022, 23:43:22
héten sajnos egy meccset se tudok nézni  :'(
ma aztán lettek furcsa eredmények  :o
Németország 25-29 Montenegró
Spanyolország 21-22 Lengyelország
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: oakland23 Dátum november 08, 2022, 12:06:02
Ma szerintem már jön egy iksz, és van egy olyan érzésem, hogy azt nem mi játsszuk :D
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 08, 2022, 13:48:37
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 08, 2022, 12:06:02Ma szerintem már jön egy iksz, és van egy olyan érzésem, hogy azt nem mi játsszuk :D


Ha játszunk egy x-et, holnap személyesen elmegyek neked megköszönni!  ;D

Más:

mai tutyi: Svájc góljainak száma több mint 23,5 _ Svájc rohan, mert ez az alap taktikájuk, hogy gyors középkezdés után mennek mint a güzü gólt verni a nem felállt fal ellen, ha elfáradnak a rohanásban jön a 7-6 ellen, ami megint csak jó a tippnek mert labdavesztés után kapnak egyet üres kapuba, majd támadhatnak megint! Ezt valljuk be benézték a fogadóirodák. Nem találok rést a pajzson ez a tipp 10/10!  :D
Nekünk nem volt lendületünk de 18-at bekínlódtunk ennek a Horvát csapatnak. 25,5-re vártam a line-t, ez így nekem a kihagyhatatlan kategória 1,92
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 08, 2022, 18:44:41
Félidőben 12-nél járunk, nem kellett volna az a 7 perc gól nélkül. 29-24-el kiegyeznék  :D
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: oakland23 Dátum november 08, 2022, 19:23:39
Csak jelzem, hogy most még be lehet venni a nyugtatókat, hogy legyen hatása 20:30-ra  :redchug:

Amúgy szerintem ma jók leszünk, már persze ahhoz képest, az első két meccs milyen volt.  :2funny:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 08, 2022, 19:31:42
Idézetet írta: gerry Dátum november 08, 2022, 13:48:37Ha játszunk egy x-et, holnap személyesen elmegyek neked megköszönni!  ;D

Más:

mai tutyi: Svájc góljainak száma több mint 23,5 _ Svájc rohan, mert ez az alap taktikájuk, hogy gyors középkezdés után mennek mint a güzü gólt verni a nem felállt fal ellen, ha elfáradnak a rohanásban jön a 7-6 ellen, ami megint csak jó a tippnek mert labdavesztés után kapnak egyet üres kapuba, majd támadhatnak megint! Ezt valljuk be benézték a fogadóirodák. Nem találok rést a pajzson ez a tipp 10/10!  :D
Nekünk nem volt lendületünk de 18-at bekínlódtunk ennek a Horvát csapatnak. 25,5-re vártam a line-t, ez így nekem a kihagyhatatlan kategória 1,92

Ma nem rohantak annyira mint ellenünk, meg a horvátok is lassították a játékot, de a 7 a 6 elleni játék meghozta az overt. 24-24-nél tartunk 56. perc, sima  ;D 

https://www.nike.sk/tiket/vljzbhx6Fd1EKGuI7i1J2g?utm_source=copy&utm_medium=share-tiketu&utm_campaign=tiket&utm_content=vljzbhx6Fd1EKGuI7i1J2g
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 08, 2022, 21:04:04
Hol volt eddig ez az akarat, hozzáállás?

Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: oakland23 Dátum november 08, 2022, 21:09:21
Svédek az észak-macikat kopírozzák  :o:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 08, 2022, 22:11:34
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 08, 2022, 21:09:21Svédek az észak-macikat kopírozzák  :o:

25-23 a vége  :D

Holnapra egy Spanyol győzelem 3,5 körül fizet, aludni kell rá  ::)
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: szalist Dátum november 09, 2022, 12:56:49
A francia hollandban látok ma nagy értéket,nagyon sima francia győzelmet várok...legalább 3-4 gólosat,de simán benne van hogy megfogják őket szórni ennél bőven többel...
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: MessiÁs Dátum november 09, 2022, 13:15:20
A franciak jobbak, nem kérdés. De a hollandokban van valami extra ami barmikor barki ellen kijohet. Pl amiko agyonvertek nem reg Oftedalekat. Nalam ez no bet meccs, mert a franciak kepesek vakon lenni.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 09, 2022, 22:02:02
Idézetet írta: gerry Dátum november 08, 2022, 22:11:3425-23 a vége  :D

Holnapra egy Spanyol győzelem 3,5 körül fizet, aludni kell rá  ::)

Ott van! Megcsinálták a Spanyolok! 23-21  :beerchug:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 10, 2022, 17:49:23
Ma egy Szlovánia győzelem + Dánia félidő / végeredmény 1,95-öt ér  :beerchug:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 11, 2022, 17:38:26
Idézetet írta: gerry Dátum november 10, 2022, 17:49:23Ma egy Szlovánia győzelem + Dánia félidő / végeredmény 1,95-öt ér  :beerchug:

Szlovén győzelem nem forgott veszélyben, Mi viszont 55 percig úgy tűnt csodát tehetünk, sajnos nem így lett, de legalább lehet örülni annak, hogy jött a fogadás!


Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 11, 2022, 17:43:08
Mai két meccsről:

Holland - Német - a hazai győzelemre adott 1,25 no bet, viszont egy under 56,5 1,52-ért már játszható kategória + Spanyol 2,5 hc 1,41-ért. (Románok oddsa nem tudom miért esik, de nálam még mindig a Spanyolok a favoritok)

Össz odds: 2,14
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 11, 2022, 19:41:01
Holland - Német olyan over lett, hogy rossz volt nézni  :redchug:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: szalist Dátum november 12, 2022, 20:18:27
Idézetet írta: gerry Dátum november 11, 2022, 19:41:01Holland - Német olyan over lett, hogy rossz volt nézni  :redchug:
Én a németeket fogtam igaz csak +1,5 ös hendyvel de az is jó pénz volt,ma rátettem a házam a norvég -2,5 ös hendyre,kiváncsi vagyok ki jön e végre a tudásbeli különbség,mert a norvégok eddig nem úgy játszottak ahogy ők igazából tudnak...
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 14, 2022, 19:35:05
(https://abload.de/img/reistad18cvn.png) (https://abload.de/img/reistad18cvn.png)

Norgék most is nagyot mentek  :o  :o  :o  :angel:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 15, 2022, 15:15:09
 Románia - Montenegró - Montenegró ha behúzza megvan az elődöntő, Neagut leütik az elején ha kell piros lap árán, a többit meg megoldják bírói segítséggel!

Nálam ez fix 2-es _ odds: 1,62
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: oakland23 Dátum november 15, 2022, 16:58:45
Idézetet írta: gerry Dátum november 15, 2022, 15:15:09Románia - Montenegró - Montenegró ha behúzza megvan az elődöntő, Neagut leütik az elején ha kell piros lap árán, a többit meg megoldják bírói segítséggel!

Nálam ez fix 2-es _ odds: 1,62
Nálam is, mert a románok védekezése full szar, nem véletlen, hogy idén kis túlzással nyár óta őket vertük egyedül. Mivel nem teszek rá valódi pénzt, így vélhetően jönni is fog.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 15, 2022, 17:14:40
Ami még tetszik, Neagu 6,5 gól alatt dob a meccsen _ 1,85

1x lőtt többet azt is Macedónia ellen.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 15, 2022, 18:40:17
Idézetet írta: gerry Dátum november 15, 2022, 17:14:40Ami még tetszik, Neagu 6,5 gól alatt dob a meccsen _ 1,85

1x lőtt többet azt is Macedónia ellen.

Amikor megfogadod és Neagu a 13.  percben már bevert 6 gólt az érzés felbecsülhetetlen.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 15, 2022, 19:47:17
Idézetet írta: gerry Dátum november 15, 2022, 15:15:09Románia - Montenegró - Montenegró ha behúzza megvan az elődöntő, Neagut leütik az elején ha kell piros lap árán, a többit meg megoldják bírói segítséggel!

Nálam ez fix 2-es _ odds: 1,62

Mondtam én, hogy tuti a tipp 35-34  :redchug:  :redchug:  :redchug:
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: szalist Dátum november 16, 2022, 18:16:58
Oftedal over 3,5 ajándék 1,85 ért unibeten...
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 16, 2022, 20:20:50
Norvégia - Dánia
Norvégia win 1.5
29:31

 :-\  :-X  :'(  :'(
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 17, 2022, 19:07:44
Dánia - Montenegró meccsen nem kellene, hogy veszélyben forogjon a Dán győzelem.
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 17, 2022, 19:17:41
Győzelemmel és minden idők második leggyengébb szereplésével zárult számunkra a női kézilabda Európa-bajnokság. Ágai Kis András és Borsos Attila az okokat kereste a SportTV kézilabdás podcastjában.

https://www.sport1tv.hu/podcasts/110389/kezivezerles-235/ (https://www.sport1tv.hu/podcasts/110389/kezivezerles-235/)

https://telex.hu/sport/2022/11/17/borsos-attila-kezilabda-europa-bajnoksag-ertekeles (https://telex.hu/sport/2022/11/17/borsos-attila-kezilabda-europa-bajnoksag-ertekeles)
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 20, 2022, 15:04:47
(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/316282437_8348451498530011_5061067998956851469_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=uXncp2jLZ4kAX_KrFCb&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAWhIafc4YEWilROKhiCM-HIz88d_2tvUgZpx_2pSI9kQ&oe=637F9FC0) (https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/316282437_8348451498530011_5061067998956851469_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=uXncp2jLZ4kAX_KrFCb&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAWhIafc4YEWilROKhiCM-HIz88d_2tvUgZpx_2pSI9kQ&oe=637F9FC0)
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: gerry Dátum november 20, 2022, 19:39:19
A Norvég győzelem számomra nem kérdéses a döntőben. Odds: 1,56
Cím: Re:Női kézilabda Eb 2022
Írta: csak1tomi Dátum november 21, 2022, 17:12:50
nah azért ne menjünk el a mellett, hogy Norvégia 9x európa bajnok lett
Lunde 6x, Mörk 5x, Oftedal 5x,
:o  :o  :o  :o  :o