Játékaink > Online Sportfogadás Játékok

Maradj Talpon statisztikák

<< < (3/3)

tonijani:
Köszönöm én is! Nem is emlékeztem, hogy egyáltalán nyertem, aztán kiderült hogy háromszor is. Mondjuk elég régen lehetett, mostanában nem igen jönnek az 1.20-as szorzók,most is már az elsőnél kiestem... :D :D :D

oakland23:

--- Idézetet írta: LosGabos - Február 16, 2021, 14:55:27 pm CET ---Ma 8 éves a Maradj Talpon!  :beerchug:

Az ünnep alkalmából naprakész a statisztika, lehet nézelődni. Stilizálás még ráfér, csak az időm kevés, de igyekszem.

@Latzka és @runin ! Ennyi ezüst és bronz után össze fog jönni az a győzelem, csak kitartás.

--- Idézet vége ---

 :o

Ezen a 8 éven frankón meglepődtem, én egy max 4 évre gondoltam: Aztán megnézve, hogy kik vannak a listán, akik tényleg évek óta eltűntek, hát ja, megy az a köcsög idő

whiteman:
8 év,kimondani is szép,remélem,még legalább ennyi lesz.Mondjuk igazán meglepődtem azon,hogy ennyi győzelmem volt,elvégre közel fél éve,hogy már a rajtnál kiesek(jó,most 6 tippig jutottam,új rekord),pedig mostanában rövidek a fordulók.Mondjuk amennyi meglepetés eredmény van,nem is csoda,már a kis szorzót is nehéz eltalálni!Én csak tudom,elvégre ezeket játszom,mostanában kevés sikerrel!

Lancer:
Elképesztő hogy még mindig ott vagyok az éremben pedig azért mostanában nem voltam túl aktív. De 100 verseny után brutál hogy vezettem :D Jó érzés látni.

LosGabos:

--- Idézetet írta: Lancer - Március 07, 2021, 18:15:44 pm CET ---Elképesztő hogy még mindig ott vagyok az éremben pedig azért mostanában nem voltam túl aktív. De 100 verseny után brutál hogy vezettem :D Jó érzés látni.

--- Idézet vége ---
Hiányoztál is. Remélem go back van mostantól.  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése