Sportvilág és nem csak > Forró kása

Többre is vihették volna

(1/4) > >>

SPF Előzetes:
Eltékozolt tehetségek

"Csak ivás közben éreztem magam boldognak, és meg is ittam mindent, amit elém tettek: bor, whisky, vodka, sör is jöhetett. Fogalmam sincs, hogy tudtam egy ideig eltitkolni, sokszor még reggeli edzésekre is részegen jártam" - mondta Adriano, akiről úgy tartották, hogy sokkal sikeresebb karriert is befuthatott volna.

Neked mely játékosokról jut eszedbe, hogy sokkal többre is vihették volna?

SPF Előzetes:
Börtönből vissza a csúcsra?

Alexander Kokorin 2018-ban a Krasnodar elleni bajnokin 2-1-es sikert aratott a Zenit, az ellenfél soraiból pedig épp az a Pavel Mamaev rúgta a gólt, aki Kokorin országos cimborája. Egyikük sem kapott meghívót a válogatott soron következő mérkőzésére, ezért úgy gondolták, belevágnak fényes nappal az éjszakába. Reggelig tartott a mulatozás, és a vége börtönbüntetés lett, de most újra visszatérne.Olvasd tovább

sportbettorpro:
Adriano. Pato. Ronaldinho kevés ideig volt a csúcson. Ronaldo, de ő más okok miatt (is). Owen is legenda lehetne. Robinho.

peshark:

--- Idézetet írta: sportbettorpro - Január 28, 2020, 15:47:53 pm CET ---Adriano. Pato. Ronaldinho kevés ideig volt a csúcson. Ronaldo, de ő más okok miatt (is). Owen is legenda lehetne. Robinho.

--- Idézet vége ---

Vagy éppen Adebayor, a kecses gazella.. :D

oakland23:
Paolo Henrique Ganso

Emlékszem, anno még jópár éve nagyobb tehetségnek tartották, mint Neymart. Aztán Neymar azért egész magasra jutott, szegény Ganso meg a Sevilla szintet sem ugrotta meg, most nézem, utána még az Amiens-nél is játszott, most otthon a Flunál játszik, de bevallom, ezt is most néztem meg, amúgy fogalmam sem volt, hol keni most... Persze nem akármi a Fluminense-ben játszani, de azért Gansótól mindenki nagyobb ívet várt.

Vagy talán akit kevesebben ismernek: Samed Yesil

Emlékszem anno német utánpótlás csapatokban mennyire kente, annyira érett játéka volt, öröm volt őt nézni. Leverkusen után aztán süllyesztő, Luzern, Panionios, Uerdingen, most Demirspor (német három meg török kettő...)... -emlékszem arra az U17-es német csapatra, minden meccsüket néztem. A jó és élvezhető játék mellett azért is emlékszem rá, mert bár német csapat volt, olyan srácok tolták ott Yesil mellett, mint Can, Aycicek, Yalcin, Ayhan, Aydin, és volt egy Kacinoglu nevű srác is, bár rá nem emlékszem még névről sem, kapuban meg Vlachodimos, az sem épp németes név.
De Yesil tényleg óriási tehetségnek indult. Most nézem, csak 25 éves, de nem gondolnám, hogy a német harmad meg a török másodosztály után visszajutna még mondjuk egy Leverkusen szintre. Bár én őt tényleg úgy elfelejtettem, hogy ha nincs nyitva ez a topic, biztos nem nézek utána, hol is tart most.

vagy aki még beugrik: Vladimir Weiss

Imádtam a szlovák srác játékát, de rajta is azt éreztem, sokkal több van benne. Picit úgy éreztem, mindig rossz helyen van. Persze nála benne van, hogy csak én láttam bele többet, de azért amikor Weissnek volt kedve focizni, akkor azt öröm volt nézni, és simán a Barcába képzeltem.

vagy hogy magyart is írjak:
Koman Vladimir
Nem mondom, hogy a Sampdoria vagy Monaco gyenge, vagy az orosz élvonal, de azért DVTK, Adanaspor, majd Sepahan, hát azért anno tőle is nagyobb karrierívet vártunk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése