Mindenféle "zagyvaság" > Koronavírus (COVID-19)

Koronavírus, 2. hullám: újra megáll a sportélet?

(1/14) > >>

Admin:
Láthatjuk, hogy Európa szerte napi szinten növekedik a fertőzöttek száma, mellesleg a hideg beálltával itt a már "megszokott" influenza időszak is.

Számos focicsapat fontos kulcsjátékost (Ronaldo) veszített el mostanság, és van aki már visszatért (pl. Zlatan Ibrahimovic).

Kíváncsiak vagyunk a véleményeitekre. Következik egy újabb zár? Újra megáll a sportélet? Jöhetnek a téli pókerpartik?  :D

Szavazzatok, s osszátok meg véleményeiteket.

Admin:
Ronaldo koronás lett, reagáltak a Fradi-kommentelők

csabax:

--- Idézetet írta: SPF Admin - Október 13, 2020, 18:26:19 pm CEST ---Ronaldo koronás lett, reagáltak a Fradi-kommentelők

--- Idézet vége ---
Jelenleg - tudomásom szerint - az a szabály van Olaszországban, hogy 10 nap az elkülönítési időszak. Azaz CR várhatóan fog játszani a Barcelona ellen.

lala307:
Szerintem nem állnak le . A zártkapus játékok már bejöttek , és müködnek . Nézők nélküĺ is megy a dolog . Nem lehet annyira örült ez a világ ,hogy Párizsban ne Rafa nyerjen . Ezt a díj átadón mondták , amikor a kezébe adták a kupát .:)

Admin:
Nem tartom kizártnak, hogy ilyesmit mondtak, de ez valahol természetes, hisz 13.(!) alkalommal nyerte meg. Nincs ellenfele.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése