Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Megkaptam tőletek a nyereményemet,de a Skrill azt irja hogy ez a mobilszám egy másik Skrill-fiókhoz van regisztrálva.Pedig jó az e-mail cim amit megadtam nektek.Mitt tehetek?

Idézetet írta: szati7474 Dátum január 18, 2022, 13:49:41Megkaptam tőletek a nyereményemet,de a Skrill azt irja hogy ez a mobilszám egy másik Skrill-fiókhoz van regisztrálva.Pedig jó az e-mail cim amit megadtam nektek.Mitt tehetek?


De mi a gond? Nem tudsz belépni a Skrilles számládra?

Sziasztok!Két napja volt egy szokásos kifizetésem skrill-ről banki utalással.Mindig kerek összeget utalok ki,ez most 66.000 ft volt.Le is vonta a szokásos 1956 ft-ot a tranzakciónál.Ma 11-kor meg is jött a pénz,de a 66.000 helyett csak 58.745.A szokásos napközbeni utalás helyett,most viber jóváírást ír.Valaki tudja mi történhetett?Köszi

Ez a viber a valos ideju brutto elszamolas rendszer lehet? Amit az mnb mukodtet?

Csak mert pl ezzel utalgattak anno odavissza a pnzeket a quaestornal.

Mi koze lehet ennek a skrillhez?

Sziasztok!

Elnézést előre is ha (valószínűleg többször is) volt már ez a kérdés, de nem találtam róla 5-10 perc alatt megfelelő infót róla, hol találhatok egy mélyebb/részletesebb összehasonlítást a Skrill-ről és a Neteller-ről?
Most szeretnék belevágni az online fogadásba, viszont kíváncsi lennék nagyon a pro és kontrákra mindkét oldalon. De hogy ne legyek teljesen off topicos, szívesen olvasnék pár tapasztalatot a Skrillel kapcsolatban :)

Köszönöm előre is!

Ugyanaz a kettő, ugyanaz a tulajdonos. Ugyanúgy mukodik a vip rendszer, a feek is kb ugyanazok.

Tapasztalta valaki mostanaban, hogy lassabb a skrill bizonyos irodaknal?!
Bet365rol rendszerint 3-4 oran belul mindig kier. Tegnap +8 ora volt.
WHrol 36 oraja varom, pedig elotte 2-3 oras atlag volt. Valtozott vmi (iroda policy, skrill serverek) vagy csak a csillagok egyuttalasa?! :D

Idézetet írta: Cpt. Szikla Dátum február 21, 2022, 15:18:22Tapasztalta valaki mostanaban, hogy lassabb a skrill bizonyos irodaknal?!
Bet365rol rendszerint 3-4 oran belul mindig kier. Tegnap +8 ora volt.
WHrol 36 oraja varom, pedig elotte 2-3 oras atlag volt. Valtozott vmi (iroda policy, skrill serverek) vagy csak a csillagok egyuttalasa?! :D
Engem a WH a múltkor 7 nap alatt fizetett ki skrill-re 😕! Nem tudom miért!

Valakinek sikerült már eurót befizetnie eurós Skrill számlára ? Lehetőleg konverzió nélkül.

Sziasztok!A kérdésem továbbra is az lenne,amit feltettem egy hónappal ezelőtt,de nem kaptam érdemleges választ.Kiutalok egy kerek összeget skrill-ről és viber utalás érkezik kb 5%-al kevesebb.Valaki szokott még kifizetni banki utalással?Rákérdeztem a skrill-nél a szokásos semmitmondó válasz,hogy nem tudják mi lehet,kérdezzek rá a bankomnál...

Your withdrawal has been processed successfully as an international transfer. International transfers may be subject to additional charges as a result of currency conversion or intermediary bank fees.
 
When converting the amount, we use the exchange rate valid at the time of the transfer. For transactions involving currency conversion, we charge a fee. This fee is designed to protect both parties from the volatility and risk associated with foreign exchange markets.
 
In addition, if your bank account is denominated in a different currency, your bank would also perform a currency exchange using its own exchange rates. Upon request your bank officials can provide you with further details on the exchange in question - including information on their exchange rates, and any possible additional fees applied by them.
 
International bank transfers are usually processed via one or more partner banks, which may result in additional banking fees. Such fees are standard and are beyond our control as in this case we act as the payer and not a payment service provider. We cover the charges for the sending bank and only apply a €5.50 fee, which is our flat fee for withdrawals.

Idézetet írta: Maestro90 Dátum március 10, 2022, 21:34:46Sziasztok!A kérdésem továbbra is az lenne,amit feltettem egy hónappal ezelőtt,de nem kaptam érdemleges választ.Kiutalok egy kerek összeget skrill-ről és viber utalás érkezik kb 5%-al kevesebb.Valaki szokott még kifizetni banki utalással?Rákérdeztem a skrill-nél a szokásos semmitmondó válasz,hogy nem tudják mi lehet,kérdezzek rá a bankomnál...

S megkérdezted a bankot?

Skrillen adtak 100eurot 30napra cryptora, a profitot lehet megtartani max 50euroig.

Csekkoljtok.

Tesom is megkapta.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum április 01, 2022, 23:07:13Skrillen adtak 100eurot 30napra cryptora, a profitot lehet megtartani max 50euroig.

Csekkoljtok.

Tesom is megkapta.

Úgy tűnik nem ebből fogok meggazdagodni  ;D -3500 a "profit"  :) Te hogy állsz?

Ugyanigy, 1 2 napig voltam pluszban 700ftban, aztan azota a litecoin esett vagy 20%ot..

Hello!

Nektek működik a bankkártyás feltöltés? Nekem hibaüzenet ír ki már 2 napja.. semmi konkrétat..

Error
Sorry, something went wrong. Please
try again.
Error: Invalid response.