bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Másnál is szarozik ma a bet365? Tenném meg a fogadást, erre írja, hogy sajnos hiba történt, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Arról már nem beszélve, hogy kiléptet folyton, de ehhez hozzá lehetünk szokva...

Ez a fantasy sport mennyire uj dolog? Nekem kimaradt egy par het hasznalat itt, ugyhogy en csak most szembesultem ezzel a jatekkal, azt viszont latom, hogy eleg sokan csatlakoztak.

azt tudom, hogy előző héten már volt, előtte én sem nagyon figyeltem fel rá, szóval valószínűleg meglehetősen új. Simán lehet, hogy mostanában időzítették, hisz a bajnokságok is mostanában kezdődtek.

Sziasztok.
Revolut kártyáról lehet befizetni az oldalra? Illetve ugyanerre a kártyára lehet kikérni a pénzt?
Előre is köszi a segítséget


Valaki nyomja a bet365 poker alkalmazásban a Premium League-et? Ha igen, tudna segíteni, hogy itt kell játszani a pokerrel is, hogy érvényesek legyenek a tippek? És azt szeretném még megtudni, hogy itt csak akkor lehet megnyerni az 1000 eurot, ha mindegyik meccset eltalálod? Ha a Tottenham marad, akkor 10/9 lenne a helyes tipp.

Nálatok megy az oldal? ???

Dolgozok, de telóról megy.

Nálam megy gépről is és nem is volt ma gond vele.

Sziasztok!

Nálatok sem akar ma működni a bet365 oldala? Be tudok lépni, de az események, illetve a kínálat egyszerűen nem jelenik meg.

nekem csak mozilla firefox böngészőnél halott (de ott már hetek óta), google chrome-mal megy, ill mobilon is jó

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 11, 2022, 13:30:37nekem csak mozilla firefox böngészőnél halott (de ott már hetek óta), google chrome-mal megy, ill mobilon is jó

Köszi oak! Időközben nálam is jó lett, ahogy újraindítottam a Chrome-ot teljesen. :beerchug:

Sziasztok!
Ha Unicredit banknál nyitok számlát+kártyát igényelek elfogadja a bet?
Köszönöm

Valoszinuleg igen, de keredezd meg hogy allnak a gamblinghez.

Mekkora nagy balf*sz banda lett ez a fogadóiroda is. Tegnap amerikai focira fogadtam, 5 perccel a vége előtt hogy lesz hosszabitas. 26 odds. Nem sokkal, 500 ft-al ment. Be is jött.. Meg is kaptam a nyereményem. Aztan most egy órája visszavették az egeszet. Vesztesnek jelzi a tippet, de hogy miert azt nem értem.. (Élőben néztem a meccset, aztan biztos hogy volt hosszabbitas.)