Sportfogadas.org

Sportfogadás tudástár => Szavazófülke => A témát indította: SPF Előzetes Dátum február 28, 2022, 08:01:37

Szavazás
Kérdés: Hatással van a fogadásaidra a háborús konliktus?
Opció 1: Nincs, továbbra is ugyanúgy fogadok. szavazat: 20
Opció 2: Kicsit hatással van, kevesebb tippet játszok meg. szavazat: 5
Opció 3: Nem fogadok egy ideig, mert ijesztő a helyzet. szavazat: 0
Cím: Hatással van a fogadásaidra a háborús konliktus?
Írta: SPF Előzetes Dátum február 28, 2022, 08:01:37
Közel van a baj, hatással van az életünkre

Az ijedtség érdekes döntéseket eredményezhet, a fogadás is része lehet? A szomszédos háborús események miatt változott valami a fogadásaid kapcsán?
Cím: Re:Hatással van a fogadásaidra a háborús konliktus?
Írta: SPF Előzetes Dátum február 28, 2022, 09:06:15
Hatással van a fogadásaidra a háborús konfliktus? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/hatassal-van-a-fogadasaidra-a-haborus-konfliktus)

Reakciók sokasága alakulhat ki a jelenlegi világhelyzetre. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/hatassal-van-a-fogadasaidra-a-haborus-konfliktus)

Cím: Re:Hatással van a fogadásaidra a háborús konliktus?
Írta: robmiller Dátum március 02, 2022, 15:52:00
Én úgy érzem, hogy egyelőre nincs. Viszont észnél kell lenni, mert a helyzet érthető módon begyűrűzött a sportvilágba is, s egy ízben már tapasztaltam, igaz nem buktam rajta pénzt. Múlt hétvégén szombaton kockázatmentesen tettem tippet a ZTE-Kisvárda meccsre, ahol overt vártam. Nem mérlegeltem ökör módon, hogy a Kisvárdán a csapatnak egy része ukrán, de legalábbis keleti ország állampolgára. Révész meccs előtti nyilatkozatából világosodott meg előttem, hogy lehet elsietve dobtam fel a bónusz-fogadást. Orbitális 0:0 lett a vége. Persze nem csak emiatt, de azért az egyik csapatra igenis hatással volt a helyzet.
Úgyhogy az a tervem, hogy figyelem, hogy egy-egy csapatban, mennyi az ukránok, avagy oroszok száma, főként kulcsjátékosok terén. Ennél jobb ötletem nincs, hogy lehetne ebből a háborús szemszögből minimalizálni a kockázatot.