Sportfogadas.org

Online fogadóirodák => Még több fogadóiroda => A témát indította: Betman91 Dátum április 08, 2022, 12:28:05

Cím: Stake (régi)
Írta: Betman91 Dátum április 08, 2022, 12:28:05
Ez egy crypto iroda/kaszinó. A kérdésem az lenne valaki játszik e itt, vagy valamilyen más crypto irodánál. Én személy szerint itt jelen vagyok, viszont az esport amire fogadni szoktam azon nem enged nyerni 30 dollárnál többet. Ami számomra elég fura, hiszen 1 hete regisztráltam rá. Másik meg az, hogy lehet látni ilyen nagy téteket amit raknak az emberek, és valakinek engedett 8000 dollárt rakni arra amin nekem nem enged 30 dollárt nyerni. :D Csak a sablon szöveget kaptam a supporttól, hogy fogadjak és majd változik a tét, de ezt mindenki tudja, hogy nem így van. Mondjuk azt se értem, hogy egy crypto irodánál mi értelme van egy ilyen korlátnak, amikor nem is vagy muszáj azonosítani magad és úgy is kifizetnek. Bár lehet azért nem is enged többel játszani mert nem vagyok azonosítva.
Egyébként maga az oldal tetszik. Én Binanceról fizettem be, az meg is érkezett a számlámra 5 percen belül. A kifizetésnek meg talán annyi sem kellett.
Szóval végül is lényegében az érdekelne, hogy van e valakinek tapasztalata arról, hogy a tétet tudom e növelni idővel vagy sem?
Cím: Re:Stake
Írta: flamman Dátum április 08, 2022, 12:40:48
Játszani nem játszok náluk, de elég tréfásnak tartottam, amikor láttam 1-2 videót, streamert, akik ezer dolláros alapon pörgetnek itt naphosszat, turbo pörgetéssel percek alatt elmegy 1-2 millió dollárocska (újratöltés, stb.), de néha 5-10 milliós nyereményeket kipörgetnek :)
Cím: Re:Stake
Írta: Betman91 Dátum április 08, 2022, 14:10:55
Általában akik kaszinót streamelnek, azok szponzorált pénzel játszanak és nem sajáttal. Sok ilyen magyar streamer is van aki kap mondjuk hetente 1-szer vagy 2-szer 1000 dolláros egyenleget és azzal játszik. Ugyan úgy van neki rajta wager, és ha sikerül neki megforgatnia, akkor övé a pénz. Az, hogy hány százaléka, meg hogy mennyit kap meg belőle, az nyilván megegyezéstől függ.
Cím: Re:Stake
Írta: MessiÁs Dátum április 08, 2022, 23:41:57
Egy másik topikban kifejtettem a véleményem a crypto kaszinókról. Röviden.

Nincs kyc(van de nem szükséges,nem kötelező), nincs önkitiltás, Curacaoba vannak bejegyezve,offshore oldalak.
Összejátszanak a streamerekkel. Ök azt állítják hogy valódi pénzzel játszanak, de közben valóban odavissza utalgatjak egymás között az eth-et főként. Először is az iroda küld pénzt a játékosnak a saját walletjába aki ezt befizeti ugyanoda ahonnan kapta, de a nézők csak azt látják hogy valóban befizet és a saját walletjából. Ha nyer kiutalja, meg is kapja, amit visszautal ugyanoda ahonnan kapta. Mutogatják a kifizetéseket bizonyítékként de igazából a felszín alatt a néző nem látja mi megy. Csk azt hogy mennyit nyer és meg is kapja. De igazából az a pénz sose lesz a streameré, ők affiliateből és egyedi szponzorszerződésből keresnek.

Legjpbb példa SPINLFE-ék, régen Daskelele, tavaly még 5eurón pörgettek, max 10en, 1000ért is tirkán vettek bónuszokat, aztán átkerültek az egyik crypto oldalra és naponta 100ks bonushuntokat csinálnak, meg 10ks bónuszokat vesznek..  :bash:  :bash:

A legeslegnagyobb kókler az Roshtein és Ayezee és persze a Nelkes csávók.
Cím: Re:Stake
Írta: Betman91 Dátum április 09, 2022, 19:05:52
Biztos van sok igazság abban amit írsz. Bár azért elég idegesítő, hogy egy frissen regisztrált játékost nem engednek 30 dollárnál nagyobb téten játszani. Feltételezem az azonosítás hiánya miatt. Viszont így, hogy nincs azonosítás így végtelen számú számlát létre lehet hozni. Mindegy majd csinálok egy olyan számlát ahova bankkártyával fizetek be és megcsinálom az azonosítást aztán majd kiderül mi van.
Cím: Re:Stake
Írta: spursBSB Dátum április 10, 2022, 23:52:31
Stake-ről jókat írnak, megbízható és kifizet viszonylag sokat, bár én nem próbáltam, mert kicsi az élő kínálat.

Sportsbet.io , Nitrogensports.eu, Playbetr egész jó.
Cím: Re:Stake
Írta: Betman91 Dátum április 11, 2022, 01:08:00
Nem is a kifizetéssel van a gond, hanem magával a rakható tét nagyságával. Binancera nekem is megérkezett a pénz 5 percen belül, úgy, hogy nem is vagyok azonosítva.