Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Foci fogadások => A témát indította: SPF Előzetes Dátum május 18, 2022, 07:58:14

Cím: Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum május 18, 2022, 07:58:14
Átigazolási fogadások 2022 nyarán

Ha van bármilyen meglátásod a témában, oszd meg velünk!

:beerchug:
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum május 18, 2022, 08:16:33
Fogadni is merhetsz rá, távozik Gareth Bale! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fogadni-is-merhetsz-ra-tavozik-gareth-bale)

Madridi sikerekhez nagyban hozzájárult, valamiért mégsem tudott megfelelően alkalmazkodni a közeghez, ezért mindig vitákkal és balhékkal volt körülvéve a walesi játékos a Realnál. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fogadni-is-merhetsz-ra-tavozik-gareth-bale)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum május 18, 2022, 09:48:57
Mbappé 1.22-es oddsért mehet Madridba (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mbappe-122-es-oddsert-mehet-madridba)

Gyorsan vége lehet a fogadási kínálatnak. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mbappe-122-es-oddsert-mehet-madridba)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum május 22, 2022, 00:06:27
Újabb magasságokba emelkedik a játékosok uralma? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ujabb-magassagokba-emelkedik-a-jatekosok-uralma-)

Sokan szidják a francia világsztárt, de vajon igazuk van?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ujabb-magassagokba-emelkedik-a-jatekosok-uralma-)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Infó Dátum május 26, 2022, 06:30:55
Labdarúgó NB I - Ricardo Moniz a Zalaegerszeg vezetőedzője

A Ferencváros korábbi trénere, a holland Ricardo Moniz lett a Zalaegerszeg élvonalbeli labdarúgócsapatának vezetőedzője.


"Ricardo Moniztól azt várjuk, hogy eredményes, közönségszórakoztató futballt játszó csapatot alakítson ki. Az a célunk, hogy az ő vezetése mellett odaérjünk az első öt pozíció egyikébe" - nyilatkozta a ZTE FC honlapján Végh Gábor klubtulajdonos.
   
Az 57 éves tréner dolgozott a Grasshoppers, a PSV Eindhoven, a Tottenham Hotspur és a Hamburger SV együttesénél is. Vezetőedzőként az első nagy sikerét 2012-ben aratta, amikor osztrák bajnok, majd kupagyőztes lett a Red Bull Salzburggal. Még ugyanabban az évben a Ferencváros edzőjévé nevezték ki és az idény végén Ligakupa-győzelmet ünnepelhetett a zöld-fehérekkel. Közel másfél év után távozott, majd megfordult Lengyelországban, Németországban, Angliában, Hollandiában, Dániában és Szlovákiában is. Legutóbb a német Hamburger SV ifjúsági csapatánál tevékenykedett egyéni edzőként.
   
Az előző idényben március 25-ig Waltner Róbert volt a Zalaegerszeg vezetőedzője. Lemondásakor a csapat a negyedik helyen állt, majd Molnár Balázs irányításával a nyolcadik pozícióba csúszott vissza.

forrás: MTI
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Infó Dátum május 26, 2022, 14:07:02
Labdarúgó NB I - Waltner Róbert lett a Paks vezetőedzője

Waltner Róbertet nevezték ki a labdarúgó OTP Bank Ligában hatodik helyen végzett Paksi FC vezetőedzőjének.


A Tolna megyei klub a honlapján csütörtökön emlékeztetett, hogy a játékosként hatszoros válogatott, magyar bajnok és gólkirály Waltner - aki játékosként megfordult az argentin Boca Juniorsnál, valamint Cipruson, az Egyesült Arab Emírségekben és Ausztriában is - hét éve edzősködik.
   
A 44 éves szakember korábban Kaposváron és Zalaegerszegen dolgozott az NB I-ben, utóbbi csapattal a negyedik helyen állt a mostani idényben, amikor márciusban váratlanul távozott.
   
"Izgatott vagyok és nagyon várom a kezdést, szeretnék már találkozni a csapattal. Boldog vagyok, hogy itt folytathatom a munkát. A Paks mindig is egy szimpatikus klub volt számomra. Haraszti Zsolt személye pedig döntő volt számomra, a tárgyalások során végig éreztem, nemcsak egy edzőt, engem szeretne" - mondta a Paks ügyvezetőjére utalva Waltner Róbert a szerződés aláírását követően.
   
A vezetőedző erőnléti és pályaedzője Ferenczi István lesz.
   
A csapatot eddig irányító Bognár György a szezon végén távozott a kupadöntős Pakstól, majd az élvonaltól búcsúzott MTK Budapest szakmai igazgatója lett.

forrás: MTI
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum május 31, 2022, 09:30:47
Neymart eladhatják, nagy szorzót nyerhetünk vele (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/neymart-eladhatjak-nagy-szorzot-nyerhetunk-vele)

Kevés klub tudná megfizetni az árát. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/neymart-eladhatjak-nagy-szorzot-nyerhetunk-vele)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: TiB Dátum június 03, 2022, 08:24:34
Valami változás biztosan lesz a Manchester Unitednél, már távozott is Pogba, Lingard és Mata. Még ha sokat is kritizálták őket, mondjuk egy Pogba meglehetősen kevés alázattal rendelkezik szerintem, akkor is meghatározó arcok voltak.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Pozzato Dátum június 11, 2022, 17:28:59
És akkor a Real Madrid elintézte a következő 10 évre a középpályás "gondjait", mivel érkezett Aurélien Tchouaméni. A Beast, aki nagyon durván tolta a francia ligában (érdemes videókat nézni a monacós játékáról), már válogatott, bele se merek gondolni, mire lesz képes a Camavinga - Tchouaméni páros ott középen... (Camavinga már idén a BL-ben is komoly tényező volt három párharcban, mindössze 19 évesen) Barcásként mondom, nem lesz egyszerű ellenük, ilyen kis Pedrikkel és Gavikkal. Franciák mellett ott lesz Valverde, előttük Vini és Rodrygo, mindössze Benzema utódját kell megtalálni és megint kész a Real... Ők tudtak építkezni a BL-győzelem után, Mi meg inkább leépültünk 2015 óta. Csodálatos.  ;D
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum június 13, 2022, 18:22:37
Fabrizio Romano csak a tutikat mondja! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fabrizio-romano-csak-a-tutikat-mondja)

Mané a németeknél, Lewandowski a spanyoloknál, hát mi folyik itt? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fabrizio-romano-csak-a-tutikat-mondja)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: NFCKR Dátum június 14, 2022, 07:47:25
Arra lennék kíváncsi, hogy most az NL-menetelésnek köszönhetően lecsapnak-e egy-két válogatott játékosunkra...
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum június 23, 2022, 12:11:23
Lewandowski a katalánok gólvágója lesz? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/lewandowski-a-katalanok-golvagoja-lesz)

München után Barcelona, életmódváltás. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/lewandowski-a-katalanok-golvagoja-lesz)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Infó Dátum június 23, 2022, 15:42:51
Dán védőt igazolt a Ferencváros futballcsapata

A bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapata dán középhátvédet szerződtetett.


A fradi.hu híre szerint a 30 éves Rasmus Thelander a klub népligeti központjában csütörtökön írta alá a megállapodást. A játékos az Aalborgtól, eddigi csapatánál az előző szezon végén lejárt a szerződése, így szabadon igazolható volt.
   
A belső védő profi karrierjének első klubja az Akademisk Boldklub volt, ahonnan 2012-ben szerződött az élvonalbeli Aalborg BK-hoz. Az aalborgiaknál 2012 és 2015, majd 2019 és 2022 között összesen 156 mérkőzésen szerepelt. A gárdával a 2013/2014-es idényben bajnokságot és kupát nyert, 2014-ben pedig az Európa-liga csoportkörében, majd az egyenes kieséses szakasz első körében is játszott.
   
A két dániai időszak között a görög Panathinaikoszban, a svájci Zürichben és a holland Vitesse-ben futballozott.
   
Rasmus Thelander a 2021/22-es szezonban a bajnokság mellett a Magyar Kupában is győztes Ferencváros negyedik nyári igazolása Adama Traoré, Mats Knoester és Xavier Mercier után.

forrás: MTI
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: lazanyja Dátum június 24, 2022, 22:34:18
Idézetet írta: NFCKR Dátum június 14, 2022, 07:47:25Arra lennék kíváncsi, hogy most az NL-menetelésnek köszönhetően lecsapnak-e egy-két válogatott játékosunkra...


Az EB után lecsaptak rájuk?  ??? Nem. Akkor is mindenki várta. Most se valószínű.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Sound Dátum június 27, 2022, 11:49:23
Most néztem az Unibetnél 1,6-on áll, hogy Lewa megy a Barcába!
Ugye úgy áll, hogy a 25 millát visszadobta a bayern és bekért 50-et, viszont a lengyel nem akar a bajoroknál játszani tovább. A dortmundi tranzakció is valami hasonló volt anno...

Szerintetek megéri az 1,6? Nagyon gondolkodom rajta...szaksajtó?
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: oakland23 Dátum június 27, 2022, 13:56:32
Ilyen szorzón nem éri meg. (Szerintem) Bár én kíváncsi lennék azért rá, mert ha belegondolok, hogy minimum annyira jól érzi a focit, mint Ferran, de kb. sokkal jobb hatékonysággal dolgozik, hát nem feltétlenül lenne hátrányára a csapatnak.

De ha én eredményekben gondolkodnék, hátulról építkeznék, és összeraknám minden áron a Koundé-Araujó duót középre. Ott kezdődne minden... Persze ez álom, a Barca inkább vesz három játékost előre :D -szóval akár Lewa is lehet az egyik.

1.60-ért én nem kérném.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Pozzato Dátum június 27, 2022, 15:21:33
Mindenben megegyeztek, de csak a játékossal. Ez ugyanígy érvényes Koundé és Raphinha esetében is, hogy a játékosok elkötelezték magukat a Barcelona felé, de a klubokkal nem tudtak megállapodni. A Barcelona jelenleg fizetésképtelen, viszont ez változni fog, de csak a következő hetekben. A Barça-tulajdonrészek eladásából minimum 600 millió euróra tesz szert, viszont ez nem egyszerű folyamat:

"Az eszközök, a tulajdonok eladása egy hosszadalmas folyamat: először tendereztetik azokat, a bejövő ajánlatokat kiértékelik, kihirdetik a győztest, a szerződést közösen elkészítik, elfogadják, azt aláírják, és végül az eurómilliók megérkeznek a Barcelona kincstárába. A Barcelona ugyanezen okból nem tud konkrét ajánlatot tenni új játékosoknak, mert nem ismert a rendelkezésre álló pénz mennyisége sem."

Itt most minden egyetlen dolgon fog múlni: mennyire türelmesek a játékosok és a csapataik. Ha kivárják azt a következő 1-2 hetet, akkor valószínűleg a Barcelona elhozza majd Lewát, Koundét és megkockáztatom, még Raphinhát is. A gond viszont az, hogy vannak türelmetlen eladók, illetve a játékosoknak se mindegy, mikor és hol kezdik meg az alapozást. Erre az 1.60-ra érdemes úgy tekinteni, mint egy biztos tipp (Lewa elmondta, nem akar máshol játszani, csak Barcelonában), viszont van egy komoly változó (gazdasági helyzet), ha nem lesz meg mégsem a pénz, akkor viszont ez az 1.60 semmit sem ért. A bajorok kemény tárgyalók - ahogyan most már a barcások is -, szóval lehet még menni fog az adok-kapok, aztán megérkezik a pénz, majd a Barca 40-45-ért elhozza a lengyelt.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Sound Dátum június 27, 2022, 21:21:23
Akkor függ a Barca, mint az Újpest Taszártól  :D
Pozz - egyébként meggyőztél!!!

Rakom, mert menni akar, a németek meg most kaphatnak érte pénzt, kár hogy nem svábok, csak bajorok...
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Sound Dátum június 27, 2022, 21:23:44
B+!!!!

Leesett délelőtt óta 1,40-re!!!
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Pozzato Dátum június 27, 2022, 22:20:43
Idézetet írta: Sound Dátum június 27, 2022, 21:23:44Leesett délelőtt óta 1,40-re!!!

Annyiért már lehet tényleg nincs benne érték, akkor inkább Koundé 1.90-ért, de én inkább behúznék egy Neymar távozást. A brazil mérges az elnökre, elnök nem feltétlen akarja már a brazilt, ráadásul elkezdték az elmúlt napokban kínálgatni (Juventus, Barcelona, Chelsea, MU), felmérik a piacot, mert elvileg nem szerepel a tervek között. Meglepődtem, de Mbappé tényleg komolyan gondolja a PSG-projektet.

Galtier (Nice edzője) meg is állapodott a PSG-vel, gyakorlatilag 10 nap alatt lerendeztek mindent (Galtier viszonya megromlott a Nice vezetőségével), elküldték Pochettinót, hoztak egy minőségi új edzőt, Luis Campos érkezett a sportigazgatónak, aki a világ legjobbja (okkal akarta a Real Madrid és szinte mindenki...), rendkívül hatékony és precíz ember, gyorsan dolgozik. A többi sztárcsapat elől elvileg elhozták apróért Vitinhát, illetve most már Renato Sanches a következő cél.

Megszabadulnának szinte mindenkitől, akik a "bulikák" miatt nem illenek a csapatba: Neymar, Paredes és Icardi, de Draxler is mehet. Szóval én nem lennék meglepve, ha a következő hetekben Neymar a PL-be menne (6.00 és 12.00), de azon se, ha a Barcelona az esetleg beeső temérdek pénzből visszahozná valami okos deal keretében, illetve ott van még a Juventus-szál is (nekik mondjuk nem tudom, honnan lenne pénzük, Barcának is szülnie kell  ;D ).

Az pedig a többi sztárcsapatnak nem jó, ha a PSG tényleg komolyan veszi, fegyelem és rend, mert akkor egy masszív középpályával, tudatos felkészítéssel, illetve minőségi edzői stábbal gondot okozhatnának a többieknek a BL-ben.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum június 30, 2022, 09:19:01
Neymar megsértődött, hisztizik, talán átigazol (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/neymar-megsertodott-hisztizik-talan-atigazol)

Nehéz a botrányhősök élete. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/neymar-megsertodott-hisztizik-talan-atigazol)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum július 05, 2022, 07:50:14
Ronaldo klubhűsége múltba vész, irány a Chelsea! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ronaldo-klubhusege-multba-vesz-irany-a-chelsea)

Manchester United, nem vagy elég jó CR-nek. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ronaldo-klubhusege-multba-vesz-irany-a-chelsea)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Pozzato Dátum július 05, 2022, 11:39:35
Nem feltétlenül értem a Barcelonát, hiszen Lewandowski mellett felmerült Neymar és Ronaldo igazolása is az elmúlt napokban. Mindkettőt ügynökei ajánlották be, én továbbra is azt mondom, egyik játékosra sincsen szükség, de ha mindenképp akarnak hozni egy nyugdíjas legendát, akkor Dombi Tibi legyen az.

Laportának ez mániája, hogy legendát, sztárt igazolni, ha nem jött össze Haaland, akkor valaki öregebb mozdíthatót. Elhozták Aubát, aki szerintem jó szezont tolt, megfelelő alapozással jövőre simán hozhatna egy 25 gólos szezont, ha egészséges tud maradni. Idén 99 percenként szerzett gólt egy általa idegenben rendszerben (és bajnokságban), minimális edzettséggel, akkor, ha 35 meccsen pályára tudna lépni, hasonló teljesítménnyel - bár kétségtelen, hogy öregszik -, akkor az simán 25 gólos szezon (persze, ezek csak számok). Ha meccsenként 70 perceket bírna, jönne mellé Depay, meg is lennénk. Nem kell ide Lewa, Ronaldo és Neymar, nekünk következő szezonban nem BL-t kell nyerni, hanem valahogy a bajnokságban kéne megszorongatni a Madridot. Ilyen kerettel meg azért a BL-ben is befigyelne egy negyeddöntő.

Sokkal fontosabb lenne, hogy Dembélét megtartsák, vele Auba is jó, motiválják egymást, amikor ketten a pályán voltak, akkor a megszerezhető pontok 75%-át begyűjtötte a csapat, ez az arány az elmúlt négy évben bajnoki címet ért az aktuális csapatnak... Nem kell ide Bernardo Silva, esetleg még Raphinha és Koundé, akkor meg is lenne a keret, de félő, hogy most kaptak 200 milliót Laportáék, aztán rárepülnek még Icardira is, hogy a retro feeling meglegyen... Jelenleg rohadt messze vagyunk a BL-győztes szinttől, azt pedig nem azzal kell elérni, hogy 34-35 éves játékosokat lekötünk 2-3 évekre.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum július 05, 2022, 11:55:00
Merre utaznak a srácok idén nyáron? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/merre-utaznak-a-sracok-iden-nyaron)

Extra profitra vadászunk mi is! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/merre-utaznak-a-sracok-iden-nyaron)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Infó Dátum július 12, 2022, 05:10:26
Ádám Martin a Koreai Köztársaságba igazolt

A dél-koreai Ulszan Hyundai csapatába igazolt Ádám Martin, a labdarúgó OTP Bank Liga előző szezonjának gólkirálya.


Eddigi klubja, a Paksi FC a honlapján emlékeztet, hogy a támadó 2020 nyarán érkezett Kaposvárról, első szezonjában nyolc gólt szerzett, majd a 2021/22-es idényben már 32 meccsen 31-szer volt eredményes, ráadásul mind a 11 ellenfélnek betalált. Remek teljesítményének köszönhetően a nemzeti együttesbe is behívót kapott.
   
"Nagyon sokat köszönhetek Paksnak, a legjobb döntés volt karrierem során, hogy két éve ide igazoltam. Egy ilyen tavalyi szezon után azonban jött egy olyan szakmai lehetőség, amivel ilyenkor élni kell. Kiváló bajnokság jó csapatánál próbálhatok tovább fejlődni, de mindig meleg szívvel fogok visszagondolni Paksra. Mindent hálásan köszönök a klub valamennyi munkatársának és a szurkolóknak egyaránt" - fogalmazott a 27 éves Ádám Martin.
   
Papp Gábor, a játékos ügynöke az M1 aktuális csatornának hétfőn elmondta: Európából olyan írásos ajánlat nem érkezett a futballistáért, amely mind szakmailag, mind anyagilag versenyezni tudott volna a dél-koreaiak ajánlatával.   
   
"Az Ulszan Dél-Koreán belül az egyik legerősebb klub, minden évben dobogón van. Ha minden jól megy, idén is bajnoki címmel zárja a szezont, ebben már próbál nekik segíteni Martin is" - fogalmazott Papp Gábor, hozzátéve, hogy egyelőre még intézik a vízumot Ádámnak, aki a tervek szerint a hét végén, vagy a jövő hét elején utazik majd a Távol-Keletre.
   
A cél az, hogy a csatár stabil kezdő legyen új csapatában, és a bajnoki cím megszerzése után az ázsiai Bajnokok Ligájában is jól teljesítsen - hangsúlyozta a menedzser. Papp Gábor kiemelte, hogy a dél-koreai gyors, fizikális bajnokság, csupa olyan képességet igényel, amelyben Ádám Martinnak fejlődnie kell ahhoz, hogy még többet játszhasson a válogatottban - ez volt a fő szempont a klubválasztásnál.
   
A játékosügynök az üzlet anyagi részleteit nem közölte, mint ahogy azt sem, hogy Ádám Martin mennyi időre írt alá. Annyit azonban megjegyzett, hogy ha a futballista egy naptári éven belül 15-20 gólt tudna szerezni a dél-koreai élvonalban, az szerinte jövő ilyenkor lehetőséget teremtene számára egy újabb szintlépésre.
   
A dél-koreai bajnokságban listavezető Ulszannak már van egy magyar játékosa a korábbi zalaegerszegi Koszta Márk személyében.

forrás: MTI
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum július 13, 2022, 09:07:51
Mata visszatérhet Valenciába, Lingard nem kell senkinek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mata-visszaterhet-valenciaba-lingard-nem-kell-senkinek)

Ingyen igazolható játékosok sorsa. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mata-visszaterhet-valenciaba-lingard-nem-kell-senkinek)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Pozzato Dátum július 13, 2022, 23:17:50
Idézetet írta: Pozzato Dátum június 27, 2022, 15:21:33Ha kivárják azt a következő 1-2 hetet, akkor valószínűleg a Barcelona elhozza majd Lewát, Koundét és megkockáztatom, még Raphinhát is.
Raphinhával megegyeztek, hivatalos bejelentés közeleg, Dembélé marad, mindössze a Koundé transzfer van vissza, amire egyre nagyobb az esély így, hogy az egyetlen rivális Chelsea leigazolta Koulibalyt, ráadásul Koundé elmondta, csak a Barcába akar igazolni, mindenben megállapodott velük. Lewandowskit én nem feltétlenül erőltetném, Laportáék végül okosak voltak, nem ültek fel erre a Neymar-féle bandwagonra újból, Ronaldo igazolása szerintem erős lett volna (mind Barca, mind Ronaldo-drukkerek részéről), én bízom benne, hogy Lewa sem jön. Nonszensz 60 millió egy 34 éves játékosért, felét esetleg megéri, esetleg (becsülöm, hogy mindeképp a Barcába akart jönni). Elvileg így De Jong is marad, szóval nagyjából kész a következő évi csapat. Ezzel talán versenyben lehetnek a bajnoki címért, esetleg egy BL-negyeddöntő, de inkább nyolcaddöntő.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum július 14, 2022, 14:54:53
Ronaldo elhagyná a Manchester Unitedet, de nem kell senkinek? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ronaldo-elhagyna-a-manchester-unitedet-de-nem-kell-senkinek)

Újabb visszautasítás, a Bayern és PSG után a Chelsea-nek sem kell. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ronaldo-elhagyna-a-manchester-unitedet-de-nem-kell-senkinek)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Pozzato Dátum július 16, 2022, 00:58:08
Idézetet írta: Sound Dátum június 27, 2022, 21:21:23Akkor függ a Barca, mint az Újpest Taszártól  :D
Pozz - egyébként meggyőztél!!!

Rakom, mert menni akar, a németek meg most kaphatnak érte pénzt, kár hogy nem svábok, csak bajorok...

Ezek 1.40-1.60 körüli szorzók tényleg simán jöttek, csak várni kellett pár hetet, ahogy gondoltuk.

Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
·
30 min
Robert Lewandowski will sign the contract with Barcelona during the weekend, already agreed since last February. Bayern will receive €50m add ons included. 🚨🇵🇱 #FCB

Lewandowski didn't want to discuss with Chelsea or PSG despite many approaches: only Barcelona, like Raphinha.


Véleményem szerint ennyit nem ér, de az én véleményem itt nem oszt, nem szoroz.  ;D Valószínűleg Koundé lesz a következő, rá ilyen 1.90 környéke volt pár hete.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Sound Dátum július 16, 2022, 09:28:50
Egyébként én 1,40-en is tettem Lewát anno.
40%-os fix befektetésnek tünt, s nem tudtam ott hagyni.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum július 18, 2022, 09:42:07
Egyetlen parkoló autó elég volt egy újabb Ronaldo átigazolási hírhez (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/egyetlen-parkolo-auto-eleg-volt-egy-ujabb-ronaldo-atigazolasi-hirhez)

Vajon a Sporting is elutasítja? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/egyetlen-parkolo-auto-eleg-volt-egy-ujabb-ronaldo-atigazolasi-hirhez)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: TiB Dátum július 22, 2022, 07:38:20
Csóri Ronaldo, nem jut ki a zsákutcából. Azért nekem meglepő, hogy ekkora marketingerő nem kell senkinek, nyilván itt a senki az topklub.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: oakland23 Dátum július 22, 2022, 09:03:09
Nem igazán értem a PSG-t, miért nem viszi el. Azért megnéznék egy idényt, amikor CR és Messi egy csapatban ugyanazért a célokért küzd.  :ok: Neymar Jr helyén pl elférne szerintem. De persze ez nem ennyire egyszerű, csak szimplán én kiváncsi lennék rá. Mert ugye mikor, ha nem most, hisz azért jócskán benne vannak a korban...
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: TiB Dátum július 22, 2022, 10:10:08
Ezt is én is megnézném, meg biztos hogy brutál PR-t lehetne felhúzni. Két ekkora legendát egy csapatban, én rámennék a PSG helyében. Én simán feltolnám Messit, Ronaldót és Neymart is, hadd szóljon :D az is lehet Mbappénak fáj a dolog, és beleszólt.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Admin Dátum július 22, 2022, 10:58:01
Idézetet írta: oakland23 Dátum július 22, 2022, 09:03:09Nem igazán értem a PSG-t, miért nem viszi el. Azért megnéznék egy idényt, amikor CR és Messi egy csapatban ugyanazért a célokért küzd.  :ok: Neymar Jr helyén pl elférne szerintem. De persze ez nem ennyire egyszerű, csak szimplán én kiváncsi lennék rá. Mert ugye mikor, ha nem most, hisz azért jócskán benne vannak a korban...

Nem fér meg egy szemeten két kakas. Sőt, itt már több. :))
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 02, 2022, 18:29:18
A visszalépés megmenthetné a karrierjét (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/a-visszalepes-megmenthetne-a-karrierjet)

Az átigazolási időszak érdemi része lezajlott, hiszen lassan kezdődnek a bajnokság, egyetlen nagy kérdőjel maradt.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/a-visszalepes-megmenthetne-a-karrierjet)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 04, 2022, 18:14:30
Komoly tranzakció készülődik Londonban, amiből még profitálhatunk is? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/komoly-tranzakcio-keszulodik-londonban-amibol-meg-profitalhatunk-is)

Bernardo Silva irányt váltana, ami kapcsán egy nagy szorzó is "beeshet".  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/komoly-tranzakcio-keszulodik-londonban-amibol-meg-profitalhatunk-is)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 30, 2022, 22:15:05
Senkinek sem kell Cristiano Ronaldo? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/senkinek-sem-kell-cristiano-ronaldo)

Könnyedén lehet, hogy a világklasszis támadó egy életre leírta magát, de a nápolyiak segítenének a portugál zseninek? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/senkinek-sem-kell-cristiano-ronaldo)

Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: lazanyja Dátum augusztus 30, 2022, 23:32:38
Szalai Attiláról nincs friss hír? 7végén mindenhol azt írták, orvosi és aláírás vár rá a Brightonnál. Ezután hétfőn kezdett török bajnokin. Marad ott?
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Pozzato Dátum augusztus 31, 2022, 19:35:37
Idézetet írta: lazanyja Dátum augusztus 30, 2022, 23:32:38Szalai Attiláról nincs friss hír? 7végén mindenhol azt írták, orvosi és aláírás vár rá a Brightonnál. Ezután hétfőn kezdett török bajnokin. Marad ott?

A Szalai-sztori szerintem nagyon érdekes. Őt már eladták pár éve az Atlético Madridnak is - kiderült aztán, ordas nagy átverés az egész -, majd a Brightonnal írt alá, egy napja meg a Zenittel, kiderült, utóbbi kamu, de szerintem a Brighton is az volt. Jöttek olyan hírek, hogy már Szalai utódját is megtalálták (Rodrigo Becao), de ezek csak ilyen Blikk-szerű török felületeken voltak hírek, amiket átvett a többi média is. Ja és akkor még olyanról nem is beszélve, hogy Szalai kapcsán felmerült a West Ham is, mint komoly kérő.

Amit én gondolok: török csapatok próbálják az árat feljebb vinni, de a kutya sem hajlando 10-15 millió eurót adni érte. A török kluboknál komoly válság volt az elmúlt években (és még most is...), próbálnak mindenkiből pénzt csinálni - főleg most, hogy a török gazdaság eléggé rossz helyzetben van. Az inflációs adatokról egy hónapja beszéltek (akkor 80-90% volt az országban), befektetők most annyira nem erőlteték a csapatokba való pénzöntést.

Próbáltak 1-10 millió euró közötti hiánnyal kijönni az átigazolási időszakból, de volt olyan is, akik mindenáron a profitra törekedtek. Igyekeznek elkerülni az óriási aláírási pénzzel érkező sztárokat. Az érem másik oldala, hogy ami van kis érték, próbálják áron felül eladni. Egy-két PL-klubot sikerült már behülyíteni (Cenk Tosun-eset), de most azért jobban figyelnek egy fokkal az angolok.

A Fener is valószínűleg ezért fordult az oroszokhoz, mert egyrészt ott a politikai szál (Putyin - Erdogan, most éppenséggel jó a kapcsolat), így lehetett volna kisebb "okoskodást" csinálni, de elvileg Szalai mondta vissza a szerződést... Ennek valószínűleg sokan nem örültek a két oldalon.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: lazanyja Dátum augusztus 31, 2022, 22:07:50
Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 31, 2022, 19:35:37A Szalai-sztori szerintem nagyon érdekes. Őt már eladták pár éve az Atlético Madridnak is - kiderült aztán, ordas nagy átverés az egész -, majd a Brightonnal írt alá, egy napja meg a Zenittel, kiderült, utóbbi kamu, de szerintem a Brighton is az volt. Jöttek olyan hírek, hogy már Szalai utódját is megtalálták (Rodrigo Becao), de ezek csak ilyen Blikk-szerű török felületeken voltak hírek, amiket átvett a többi média is. Ja és akkor még olyanról nem is beszélve, hogy Szalai kapcsán felmerült a West Ham is, mint komoly kérő.

Amit én gondolok: török csapatok próbálják az árat feljebb vinni, de a kutya sem hajlando 10-15 millió eurót adni érte. A török kluboknál komoly válság volt az elmúlt években (és még most is...), próbálnak mindenkiből pénzt csinálni - főleg most, hogy a török gazdaság eléggé rossz helyzetben van. Az inflációs adatokról egy hónapja beszéltek (akkor 80-90% volt az országban), befektetők most annyira nem erőlteték a csapatokba való pénzöntést.

Próbáltak 1-10 millió euró közötti hiánnyal kijönni az átigazolási időszakból, de volt olyan is, akik mindenáron a profitra törekedtek. Igyekeznek elkerülni az óriási aláírási pénzzel érkező sztárokat. Az érem másik oldala, hogy ami van kis érték, próbálják áron felül eladni. Egy-két PL-klubot sikerült már behülyíteni (Cenk Tosun-eset), de most azért jobban figyelnek egy fokkal az angolok.

A Fener is valószínűleg ezért fordult az oroszokhoz, mert egyrészt ott a politikai szál (Putyin - Erdogan, most éppenséggel jó a kapcsolat), így lehetett volna kisebb "okoskodást" csinálni, de elvileg Szalai mondta vissza a szerződést... Ennek valószínűleg sokan nem örültek a két oldalon.

Igen, ma meglepve olvastam, hogy a Zenit akarja leigazolni. Totál megértem, ha ő mondta vissza. Zenit nem indulhat nemzetközi kupákban, ki tudja meddig... Fenerrel meg európa liga, ami azért nem rossz.
Nem tudhatjuk, milyen folytatása lesz, ha tényleg megállapodtak és Szalai mondta le.
Nem lenne reális, ha kitennék a keretből vagy "csak" mellőznék, mert csökkenne az értéke és mindenképp el akarják adni minél nagyobb haszonnal. ( 2.8 millióért vették... )

De hogy Angliából miért jöttek olyan hírek, hogy a Brighton biztos, előtte meg, hogy a West Ham emelte az első alacsony ajánlatát értékelhetőre, nemigen tudjuk meg.

Véleményem szerint szerint egy játékosnak se szabadna fiatalon 4-5 éves szerződést aláírnia, de tudom, nem ők döntik el.
Cím: Re:Átigazolási fogadások - 2022 nyár
Írta: Pozzato Dátum szeptember 01, 2022, 21:46:48
Laporta bejelentette, hogy valami nagy meglepetés lesz még ma a Barcánál. Jorge Mendes megérkezett elvileg Barcelonába, csak reménykedni tudok, hogy nem Cristiano Ronaldo lesz az... Mendes ügyfelei között van még Bernardo Silva, Rafael Leao, Fabinho és Ruben Neves is. Mondjuk egyiket se látnám szívesen, de nem én vagyok az elnök.