Legutóbbi hozzászólások

81
Lecsó / Re:Csak egy kis politika...
Last post by vmlinuz - Tegnap - 16:44:25
Nehogymár összevesszetek ezen. :o:
82
Lecsó / Re:Csak egy kis politika...
Last post by Pozzato - Tegnap - 16:42:15
Idézetet írta: Sound Dátum Tegnap - 16:13:11Ne haragudj ez tipikus "Valóság tagadó" hozzászólás..
Te sem voltál ott én sem. Leírod a fikcióid, és hogy ki mennyire buta, hogy ezt nem veszi észre. OK!
Leírom, ami látható a felszínen és azt amit az ember mond miért hiteles, és mi benn az előremutatás az eddigi ellenzéki megmozdulásokhoz képest.

Aztán erre ideírsz egy irónikus katyvaszt (kb m1 szint - dolgozhatnál ott is...), amit én nem írtam, kvázi jelezve mekkora barom vagyok hiszen nem gondolkodom olyan "Valóság tagadó" módon mint Te!

Hát gratulálok, így tovább!

Rámutattam arra, hogy amit Te írtál, az szimpla fikció, de megteszem ezt lentebb is, ha szeretnéd. Te nem csináltál semmit, csak leírtad azt, amit a fejedben van kiszinezve az esetről. Mindezt úgy, hogy jól láthatóan Magyar Péter kapcsán még arra sem vetted a fáradtságot, hogy csak a minimumot hozzad, elolvasod a Wikipedia oldalát, ahogyan TiB linkelte. Szóval, amit írtál, az egy katyvasz és koholmány, semmi több. Ez az igazi M1-es újságírás barátom, amit Te csináltál. Amit írtál, az a TE valóságod, nem a való élet, hanem csak az, ami a fejedben létezik, hogy szerinted ez lehet Magyar Péter. Ezt ne állítsd be így: "Leírom, ami látható a felszínen" mert ez nem igaz.

Tessék pontokra szedve a hozzászólásod:
Idézetet írta: Sound Dátum Tegnap - 14:46:2410 évvel ezelőtt tömte a zsebeit Brüsszelben. Látta, hogy gáz van, de legyünk empatikusak egy kicsit: Minden magyar a szopóágon van!

Nem tömte a zsebeit, ugyanis apukaként volt otthon, lásd ezt a linket. Otthon volt a gyerekekkel, utána diplomáciai kapcsolatokat épített, ezeket maga Magyar Péter mondta, innentől az első pont amit írtál: feltételezés és fikció.

Idézetet írta: Sound Dátum Tegnap - 14:46:24Kussolsz és vársz, és készülsz! Tanulsz, fejleszted magad, figyelsz, fegyvereket és erőt gyűjtesz.

Ez egy feltételezés és fikció. Semmi sem támasztja alá, hogy ez így történt, mint ahogyan maga Magyar Péter is elmondta az első interjúban, hogy nem akar politikai pályára lépni.

Idézetet írta: Sound Dátum Tegnap - 14:46:24Magyar Péternek nagy igazsága van abban, hogy ezt az elmúlt 14 éveben bármelyik politikus megtehette volna. Benn a házban felvehetett volna beszélgetéseket, gyűjthetett volna bizonyítékokat bárki.

Bízom benne, hogy Te is tudod, ez így nem működik. Azonban, ha ennyire csodáljuk Pétert, akkor teszem fel, miért csak Varga Juditot hallgatta le, a saját nejét? Elmondása alapján jó barátja Gulyás Gergelynek, mint ahogyan Rogán Antallal is többször beszéltek. Ugyanígy megtehette volna, hogy lehallgatja Gulyást is releváns bizonyítékokért, nem? Nem furcsa  a lehallgatás kapcsán, hogy Judit pontosan emlékezett a szituációra több hónap távlatából? Elmondanám, hogy a memória nem így működik, hogy vacsorai kiragadott 2 perces beszélgetésre pontosan emlékszel, mikor és hogy történt, miként reagált.
83
Foci fogadások / Re:Foci Eb 2024
Last post by SPF Előzetes - Tegnap - 16:40:38
Foci EB 2024 gyakori kérdések

A 2024-es UEFA Európa-bajnokság Németországban kerül megrendezésre, június közepétől. Itt minden fontos információt megtalálhatsz az eseménnyel kapcsolatosan. Olvasd tovább

84
Lecsó / Re:Csak egy kis politika...
Last post by TiB - Tegnap - 16:39:30
Új szintre léptünk a témában.

(nem Rogán Antal, Polt Péter és a politika lesz a téma....)

TIPPMIX

San Diego - Bakersfield /hoki/ - 1X2 + Gólszám 5,5: Vendég és több     3,75
Syracuse - Rochester /hoki/ - 1X2 + Gólszám 5,5: Hazai és több     3,65
Buffalo - Ottawa /hoki/ - 1X2 + Gólszám 5,5: Hazai és több     3,15
Michalovce - Zvolen /hoki/ - 1X2 + Gólszám 5,5: Hazai és több     2,61
Davos - Lausanne /hoki/ - 1X2: Davos      2,28
Csíkszereda - FTC /hoki/ - 1X2: FTC      2,20
Cardiff - Belfast /hoki/ - 1X2 + Gólszám 5,5: Hazai és több     3,30

Super Heinz + 7/3
Alaptét: 10 Ft
Eredő odds: 15831,55
Max nyeremény: 158315 Ft

Fogadás ára 1200+350 = 1550 Ft
86
Lecsó / Re:Csak egy kis politika...
Last post by csabax - Tegnap - 16:13:54
Idézetet írta: csabax Dátum Tegnap - 15:13:54Szerintetek akkor hazudott Varga Judit vagy most hazudik Varga Judit?

Varga Judit, 2020. január:
"Én az anyaságot, a hagyományosnak mondható női feladatokat mindig úgy élhettem meg Péterrel, mintha egy nyitott ajtajú kalitkám lenne: tudtam, hogy ha szeretnék kiteljesedni más területen is, akkor kirepülhetek. Péter sosem várta el tőlem, hogy feladjak bármit is abból, aki én vagyok. Ha zárva lett volna a kalitka ajtaja, akkor nem biztos, hogy annyira jól éreztem volna magam benne, így viszont mindig szívesen repültem vissza."

Varga Judit, 2024. március:
,,Nem hagyhatom, hogy a lelkünket kétszer is megölje egy súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő, gonosz ember. Egyszer a folyamatos bántalmazás során, másodszor pedig a múlt elfedését célzó hazugságaival. Tartozom ezzel sok-sok olyan embernek is, aki hasonló helyzetben él, és még nem találta meg a kiutat."
Uhhh, ezek lemaradtak:

- Link 1:

Nyitott kalitkában – interjú Varga Judittal és Magyar Péterrel
https://kepmas.hu/hu/nyitott-kalitkaban-interju-varga-judittal-es-magyar-peterrel


- Link 2:

Varga Judit: ,,Ez a hangfelvétel a haza megmentésével kufárkodó, ezt hamisan a zászlajára tűző ember végtelen romlottságáról szól"
https://444.hu/2024/03/26/varga-judit-ez-a-hangfelvetel-a-haza-megmentesevel-kufarkodo-ezt-hamisan-a-zaszlajara-tuzo-ember-vegtelen-romlottsagarol-szol
87
Lecsó / Re:Csak egy kis politika...
Last post by Sound - Tegnap - 16:13:11
Idézetet írta: Pozzato Dátum Tegnap - 15:45:23;D  ;D  ;D  ;D

Ezen mondjuk jót nevettem!

Ezek alapján, van egy ember, aki 20 éven át a karámon belül van, jól él, majd kiteszik őt, vár a megfelelő pillanatra, majd kitör.

Igazad van, tényleg hihető, főleg az első része annak amit írtál, hogy 20 évig valaki jól él, szopatja a népet, röhög ő is a többiekkel, aztán amint lefő a leves, rájön, készülni kell, tudatosan és okosan. Ez a Péter nagyon bölcs gyerek lehet, már a felvétel idején tudta, annak a levesnek lőttek, érezte, hogy majd sokkal később fel kell használni. Az a menő az egész dologban, hogy Pétert minden bizonnyal megfigyelték, de szerencsére senki sem jött rá, hogy a csávó így készül, le a kalappal előtte. Daniel Craig meg a többi bohóc James Bond, meg az orosz ügynökök is elbújhatnak, ez a csávó kenterbe vert mindenkit. Aha, persze.  ;D

Mindezt úgy, hogy az orosz titkosszolgálat a spájzban van itt nálunk, de őket is megvezetve, meg a mindent látó Rogán - Pintér párost is, ez a gyerek így fel tudott készülni. Zseniális.

Tegyük hozzá, hogy az orosz titkosszolgálat szanaszét szivatta Nyugatot az elmúlt évtizedekben, rajtuk kívül még Kína is itt van nálunk, de Péter mindenkit megrajzolt, esküszöm, kéne róla egy filmet forgatni.

Ne haragudj ez tipikus "Valóság tagadó" hozzászólás..
Te sem voltál ott én sem. Leírod a fikcióid, és hogy ki mennyire buta, hogy ezt nem veszi észre. OK!
Leírom, ami látható a felszínen és azt amit az ember mond miért hiteles, és mi benn az előremutatás az eddigi ellenzéki megmozdulásokhoz képest.

Aztán erre ideírsz egy irónikus katyvaszt (kb m1 szint - dolgozhatnál ott is...), amit én nem írtam, kvázi jelezve mekkora barom vagyok hiszen nem gondolkodom olyan "Valóság tagadó" módon mint Te!

Hát gratulálok, így tovább!
88
Lecsó / Re:Csak egy kis politika...
Last post by Pozzato - Tegnap - 16:10:28
Idézetet írta: Sound Dátum Tegnap - 15:47:56amiket Pozz írsz azt te írod...
én nem írtam ilyeneket.

Ez a csávó vagy egy géniusz, aki 43 éves koráig rejtőzködött és hirtelen a felszínre tört, vagy valami rohadtul nem stimmel a sztorijában. A Fideszhez volt hűséges két évtizeden át, EU-ban is Varga Judit és Áder János mellett "dolgozott", hidd el, ha tényleg olyan fából faragták, akkor már ott úgy érzi, nekem innen lépnem kell. Miért nem lépett ki?

"Én ezt nem éltem meg áldozatként, a házasság csapatjáték, és egyébként is Belgiumban a játszótéren nagyjából ugyanannyi édesapával találkoztam, mint édesanyával, úgyhogy ott ez nem volt kirívó." - mondta egy 2020-as interjúban Magyar Péter.

Ehelyett ezek után még több helyre bekerült, mely a NER-hez köthető. Megtehette volna, hogy figyelj ide visszautasítom, viszont ő csak harácsolt, ez is kell, az is kell. A Diákhitel Központ vezetőjeként azt mondta 2021-ben:  "Azt látom, hogy soha ilyen jó nem volt fiatalnak lenni Magyarországon, talán az Európai Unióban sem"

Igen, ez pont egy olyan személy, aki tudatosan készül arra, hogy megdöntse a rendszert. A brüsszeli évekről továbbá ezt mondta még Magyar:
"Egyébként brüsszeli tartózkodásunk alatt született meg a két kisebbik fiunk, ekkor újra Judit lépett egyet hátra, miközben én lépkedtem előre a diplomáciai ranglétrán."


Megsúgom Sound:
Ennek a Magyar Péternek 2024 januárig seggében nem volt a kilépés az árnyékból, semmire nem készült tudatosan, mint ahogyan az az eddigi beszédeiből és interjúiból is látszik. Tehát nincs itt semmi látnivaló és tök egyértelmű a szituáció:
- a csávó vagy hirtelen felindulásból tett mindent és a felszarvazott és kirúgott férj esete áll fent, akinek nem maradt semmije és most kockáztat, 19-re húzott lapott
- vagy pedig a Fidesz játszadozik.

Ennyi.
89
SPF Race to 10 / Re:SPF Race to 10 - edzőbá
Last post by edzőbá - Tegnap - 16:07:42
5. tipp

Labdarúgás, 2024.03.28. 02:20
Millonarios - Independiente
Tipp: Gólok száma - 1. félidő 0.5 felett
Odds: 1.53
Iroda: Unibet
90
SPF Race to 10 / Re:SPF Race to 10 - edzőbá
Last post by edzőbá - Tegnap - 16:03:19
4. tipp

Labdarúgás, 2024.03.27. 19:00
Chemie Leipzig - Energie Cottbus
Tipp: Chemie Leipzig góljai 0.5 felett
Odds: 1.50
Iroda: Unibet