Snooker 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában



Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: március 1., 10:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: május 9., 10:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: június 22., 10:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: augusztus 9., 10:00CET

Ma indul az új snooker szezon! :great:

Na csak el tudtak csabitani Pestre a mestert... ::)

2023. március 4-én Magyarországra érkezik a snooker élő legendája, a sportág legeredményesebb és legnépszerűbb játékosa, Ronnie O'Sullivan. A Rakéta becenévre hallgató angol klasszis ellenfele a snooker Mesterek Tornájának 2018-as bajnoka, a hatszoros pontszerző győztes északír, Mark Allen lesz.

:great:  :great:  :great:

Na mindenki kosse fel a gatyat.. nagyon kivancsi leszek a Bingham - Trump meccs oddsaira, de az egyedul a tetet befolyasolja a gurus elemzesemhez... Bingham eszmeletlen mindket eddigi meccsen, Trump meg docog kemenyen, ez akar komoly lehetoseg is lehet ha kap egy jo oddsot Sztyui...

Idézetet írta: peshark Dátum január 13, 2023, 22:10:57Na mindenki kosse fel a gatyat.. nagyon kivancsi leszek a Bingham - Trump meccs oddsaira, de az egyedul a tetet befolyasolja a gurus elemzesemhez... Bingham eszmeletlen mindket eddigi meccsen, Trump meg docog kemenyen, ez akar komoly lehetoseg is lehet ha kap egy jo oddsot Sztyui...

Trump szar, Bingham meg annal is sokkal szarabb, mekkora formaeses egy napon belul...

World Grand Prix: Ronnie O'Sullivan megvédi a címét?

Ronnie útja ki van kövezve a döntőig, esetleg valaki megint megtréfálhatja a sportág legendáját? Olvasd tovább


Wow :o:  :topbet_125:

Fiatal magyar tehetségért is izgulhatunk a hamarosan kezdődő snooker-világbajnokságon

Alig múlt tizenhat éves, máris ígéretes pályafutás előtt áll a magyar snookeres, Révész Bulcsú.

A fiatal sportoló nyolcévesen kezdett el snookerezni, idén márciusban pedig első magyarként megnyerte a tizennyolc éven aluliak Európa-bajnokságát. A tornagyőzelemnek köszönhetően kvalifikálta magát a hamarosan kezdődő snooker-világbajnokság selejtezőjére. A fiatal tehetség olyan versenyzők ellen áll majd asztalhoz, akik évtizedek óta meghatározó szereplői a sportágnak.

Révész Bulcsú a selejtező első körében a 36 éves angol Jamie O'Neillal mérkőzik. A játékos "amolyan ingázó a profi és az amatőr lét között. Négyszer harcolta ki a profi státuszt, de egyszer sem tudott huzamosabb ideig megragadni a mezőnyben" – írja az Eurosport. Ha Révész győz a 10 nyert frame-ig tartó összecsapáson, akkor egy sokkal nehezebb ellenfél várja Andy Hicks személyében, míg a főtáblára jutásért a 2006-os világbajnok skóttal, Graeme Dott-tal kellene megküzdenie.

Révész Bulcsú mérkőzése április 3-án lesz, az első szakaszt hétfőn 11 órakor, a másodikat aznap este 8 órakor játsszák.

Idézetet írta: Latzka Dátum március 31, 2023, 17:59:58Révész Bulcsú mérkőzése április 3-án lesz, az első szakaszt hétfőn 11 órakor, a másodikat aznap este 8 órakor játsszák.

Na visszaterek egy kicsit kozetek... :D

Volt mar szerencsem jo nehanyszor latni Bulcsut jatszani eloben is, nagyon ugyes es tehetseges, de ez a selejtezo meg tul nagy falat lesz neki szerintem. Tegyuk hozza azt is, hogy az ifi EB gyozelem azert jelentett kijutast, mert a kinai jatekosokat eltiltottak es ugy dontott a WST, hogy igy tolti fel a mezonyt. Ne legyen igazam es jusson minel tovabb, de azert ez nagyon mas kavehaz, mint ahol eddig szerepelt.. :)

Köszi a háttérinformációt :ok: Elvárás nincs, hiszen pofátlanul fiatal :) Ez egyfajta megelőlegezett jutalomjáték, ami azért egy nagyon jó dolog, mert snooker kapcsán még nem nagyon hallottam soha magyar szereplésről.

Szép teljesítmény volt ez, főleg a 0-5 utáni zárkózás, két 50+os break... :)

Holnap indul a VB, ettol jobban nehezen lehetne osszefoglalni az elejet: https://www.eurosport.hu/snooker/world-championship/2022-2023/vilagbajnoksag-menetrend-eredmenyek_sto9560975/story.shtml

Ha lesznek tippjeim, guruban indoklassal fogom irni oket.. :ok: