Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Wade-et beírtam guruba, szerintem az sima. Ross Smithen is gondolkodtam mára, viszont a napokban írt alá a Unicornhoz, akik ha csináltak neki egy új nyilat, akkor nem feltétlen lesz ugyanolyan magabiztos Ross, mint eddig. Nála sokkal nagyobb játékosoknak (pl. MvG) is okozott fejtörést az új nyíllal való megbirkózás, egyébként nagyon tetszene rá a dupla odds, ha nem pont a gyártóváltás után 2 nappal lennénk...

Chizzy egy laza t19 t18 bullal nyerte meg a donto leget, egesz jol indul ez a torna... :D

Ma kora délután nyilvánosságra hozták az idei Premier League mezőnyét! Ranglista helyezés alapján már jó ideje tudni lehetett, hogy Michael Smith, Peter Wright, Michael van Gerwen és Gerwyn Price ott lesz a sorozatban.
A maradék négy hely sorsáról ma döntött a PDC, s Jonny Clayton, Dimitri van den Bergh, Nathan Aspinall, illetve a Masters győztese Chris Dobey kapott meghívást. A torna csütörtöktől veszi kezdetét, s egészen május közepéig tart majd.
A lebonyolítási rendszer maradt a tavalyi szisztéma, miszerint minden egyes állomáson egyenes kieséses minitornát rendeznek, s minél tovább jut az illető adott napon, úgy növekszik kapott pontjainak száma az összetettben.

Engem egyébként leginkább Aspinall meghívása lepett meg. Azt hittem Noppert az UK Open megnyerésével bekerülhet, de még Rob Crosst is előbb vártam ide az utóbbi időben nyújtott teljesítménye alapján. Ezt leszámítva nem rossz mezőny ez. Lesz adok-kapok!  :beerchug:

#1788 január 30, 2023, 16:43:10, oakland23
Cross nem vállalta a PL-t idén, Asp pedig azért került be, mert a Target a szponzora.

Idézetet írta: oakland23 Dátum január 30, 2023, 16:31:23Cross nem vállalta a PL-t idén, Asp pedig azért került mert, mert a Target a szponzora.


Valamit az esti közvetítésben hallottam félfüllel Crossról, de pont akkor nem tudtam odafigyelni külső tényezők miatt.  ;D  Tudni esetleg miért nem vállalta?

Én is kapcsolgattam, ment a kézi döntő, Real, PSG, meg a darts, aztán ezt a négyet 'forgattam'. Okát nem tudom, gondolom picit sok lenne neki. Van három kis poronty, gondolom többet akar velük lenni. Pár darts-osnak ráment a a család, ő biztos nem akar ilyen lenni. De ez csak feltételezés részemről, igazi okot én sem tudom, ha volt róla szó, arról én is lemaradtam.

Valamit dumáltak még a Scott Williamsről, hogy állítólag együtt edzettek. És innen tértek rá, hogy valószìnűleg nem indulna az idei PL-ben, ha felkérnék...nem értettem a dolgot, hogy kapcsolódik a kettő.
Na végülis mindegy.

#1792 január 30, 2023, 19:53:32, peshark
Humphriest meg Ross Smitht lattam kicsit kiakadni Twitteren egyebkent jogosan, Asp ket nagy dontot tud felmutatni, szittyos Dimi meg semmit amugy, en ot nagyon nem ertem. Nyilvan a nepszerusites, ne legyen annyi brit stb, de akkor valaszthattak volna a Clayton-Asp duo helyett akar mast, mondjuk oket barki szerintem szivesebben nezi mint Dimitrit. Dobeyt nyilvan a Masters miatt nem hagytak ki ..

Nalam ez lett volna: Smith, MvG, Wright, Price, Dobey (ez a fix 5-ös kb), Humphries, Clayton, R Smith.

Szerk: Cross nem akarta vallalni, egyebkent a szezonban mutatott jateka alapjan nalam o azert befert volna Clayton helyett pl.

Darts Premier League: Az irodák alábecsülik a regnáló világbajnokot

Rögtön az első fordulóban sorra kerül a világbajnoki döntő visszavágója Smith és van Gerwen között. Olvasd tovább


Darts Premier League: Otthon csak nem fütyülik ki Price-ot

Gerwyn Price végre olyan helyszínen dobálhat, ahol talán nem utálják őt. Olvasd tovább


Darts Premier League: Peter Wrightnak ideje ébresztőt fújni

A skót klasszis eddig egy meccset sem tudott hozni az idei sorozatban. Olvasd tovább


Rég láttam Gerwent ennyire szétesve fejben. 1:1-nél még sikerült pakolni Aspinallt 2.25-ért. MVG testbeszéde mindent elárult.

Idézetet írta: robmiller Dátum február 16, 2023, 20:30:32Rég láttam Gerwent ennyire szétesve fejben. 1:1-nél még sikerült pakolni Aspinallt 2.25-ért. MVG testbeszéde mindent elárult.

Vegere azert nem volt egy setagalopp, de szerencsere kopasz a veget is elrontotta..

Idézetet írta: peshark Dátum február 16, 2023, 21:35:13Vegere azert nem volt egy setagalopp, de szerencsere kopasz a veget is elrontotta..

Évek után is le tudok döbbenni, hogy mennyire kiszámithatatlan adott játékos milyen napot fog ki. 1:1-nél az látszódott, hogy a holland totál szét van csúszva. Gyors bejátszottam Aspinallt, aki el is húzott 4:1-re. Ezt követően Gerwen beindult (170es big fish, tömeg stb) feljött 5:5-re. Na mondom, bukom a tétet, erre saját kezdésből érthetetlen módon megint 27, 42 stb.
Imádom a dartsot, de fogadási szempontból alig találok fogást rajta.  :redchug:

Darts Premier League: A statisztika segítségével tippelünk csütörtök estére

Három tippet ajánlunk a 180-ak piacáról, kettőt pedig a játékos-átlagok fogadási kínálatából. Olvasd tovább