Betfair Bullion és egyéb lóverseny rendszerek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A Betfair Bullion egy lóverseny stratégiát áruló oldal. Elsőre teljesen kamunak tűnik, de a különböző teszt oldalakat megnézve nem tűnik annyira átverésnek.

A tesztelések: http://www.cash-master.com/blog/betfair-bullion-week1/ http://www.cash-master.com/blog/betfair-bullion-week1/

Itt van egy fórum. Itt kap hideget meleget! http://uk-betting-tips.co.uk/showthread.php/26697-Betfair-Bullion

Mi a véleményetek?

Valamint van még egy rendszer a Betfair ATM: http://www.bettingsystemtruths.com/?s=%22betfair+atm%22 http://www.cash-master.com/blog/betfair-atm-19/

Vajon fizetnének ezeknek a tesztoldalaknak, hogy csak jó eredményeket írjanak ki? Viszont akkor meg elveszítené a hitelességét a tesztelő weboldal!

Előre is köszi a véleményeket! :)

Senki nem találkozott még ezekkel az oldalakkal?

Szia!

Én találkoztam velük, jó ideig ilyen rendszerekkel foglalkoztam, csak áttértem tradelésre, így abba maradt. Elvileg működhetnek, gyakorlatban nem tapasztaltam. De mindenképpen több rendszertesztelő oldalt nézzél meg, és ha a többség jó eredménnyel zár, akkor érdemes hozzáfogni. Az oldalak kapnak utánuk pénzt, biztosan affiliate linkek mutatnak át az eladói oldalakra. De ha valamilyen rendszerre szükséged van, írd meg, rengeteget összegyűjtöttem és hátha meg van amit szeretnél. De csak játékpénzzel állj neki.

Az egyetlen system amiről egybehangzóan pozitív kritikákat olvastam az az All by the book, amely a Betfair és a fogadóirodák közti árrések kihasználására épül, ha jól tudom, hátránya az, hogy sok számlát kell fenntartanod és ügyelned kell, hogy nehogy lekorlátozzanak. Bővebben olvashatsz erről pl. itt http://www.bettingsystemtruths.com/

Egyébként meg minek ezekért pénzt fizetni, kockáztatni, bajlódni, amikor millió más lehetőség van a Betfairen, legyne szó akármilyen sportról? :)

Igen, az is meg van, és valóban sok számla kell hozzá. Pozitív lehet a mérleg, de nekem igen macerásnak tűnik. Igazából ezek voltak azok amikhez hozzáférhettem, és szolgáltak némi információval. Nem véletlen léptem tovább rajtuk, mert ahogy mondod is, a Betfairen korlátlanok a lehetőségek.