Fizetős tippadók

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerinted van értelme tippekért fizetni?

Nincs, egyedül is el tudom bukni a pénzem.
74 (77.9%)
Van, mert jó tippeket adnak.
21 (22.1%)

Összes szavazó: 91

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 17, 2020, 11:37:00
Ugyanolyan arcú Lacny, Olivér és Juan elégedett az okfogadással, ami egy több nyelven futó, talán mexikóiak által üzemeltetett dolog, legalábbis az ottani oldaluk indulását láttam a legkorábbinak. Ugyanazok a képek, ugyanaz a weboldal, ugyanazok a cikkek, ettől még lehetnek jó tippjeik, ezt nem tudom, de minimum gyanús ez a franchise megoldás :D

ez a sport&tip is kezd lefőni, már nagyon azok se reklámozzák, akik eddig igen, és a fészen nézve is full bukta az egész, háborognak is rendesen az előfizetők ;D

Idézetet írta: csabax Dátum június 04, 2021, 14:49:17
Zajlik az élet.

Eljárást indított a GVH a Sport&Tip és több sportfogadást reklámozó celeb ellen
"Kiemelték: a sportfogadások piaca felélénkülhet a közelgő labdarúgó-Európa-bajnokság kapcsán, így az ehhez kötődő, kifogásolható gyakorlat az elkövetkező időszakban különösen sok fogyasztót érinthet."
https://24.hu/fn/gazdasag/2021/06/04/gvh-sportfogadas-celebek/

Hát...amit ilyen "arcok"reklámoznak...

Háát... elvileg csunya dolog, gyakorlatilag meg az lesz hogy az ,,ugyfelem tevedesbe volt vezetve ugy mint az a sok sok egyszeru ember akiknek most szopisztem". Igy azutan hogy nem tudjak bizonyitani a szandekot - mer nem bizony, igy semmi bajuk nem esik... A legjobb esetben a tippado ceget hurcolhatjak birosagokon, de azok se hulyek... az a sok love mar jo helyen van. Es lehet a ceg tulajdonosai is... valahol Curaca-on rohognek coctaillel a kezukben, es az atvert nep virtualisan megnyalhatja a makkot...

sziasztok! kérdésem az lenne ,hogy van valakinek tapasztalata  a tippmixtippek1x2 nevű csapattal?
fizetős tippadók ,több csoportjuk van
pl  bluechips,timeout,pénzmágnes   stb

köszönöm

Tapasztalat nincs, csak tanács: helyesírással foglalkozni kell, és akkor hitelesebb lesz, amit csináltok. Már amennyire az ilyen oldalaknak van hitele...


#98 augusztus 15, 2021, 12:16:22, tippes
....nekem sincs velük tapasztalatom,
kétséges a hitelességük,
ezért merészeltem itt kérdezni...

...egyébként köszönöm a jóindulatú válaszodat,amit veteránként nyilván megengedhetsz magadnak...

hajrá!

Tényleg jó tanácsként szántam! Én csípem az ilyen srácokat, akit le lehet húzni, le is kell! Bár való igaz, egyre lényegtelenebb, hogy a focicsapatot épp egybe vagy külön írjátok. Szóval hajrá, én szurkolok.  :ok:

#100 augusztus 16, 2021, 20:45:42, Admin
Megtörténhet, hogy csupán a véletlen műve, vagy nem.

Idézetet írta: DeedPool Dátum augusztus 08, 2020, 21:48:55
Sziasztok! Tud valaki valamit a tippmixtippek1x2 prémiumjairól? (Pénzmágnes, Bázis.. .stb). Az ingyen tippjei szépen jönnek és belátom a pénzmágnsese aszteltenisz tippjei is szépen jönnek (ha igaz) amit amúgy kipróbáltam én is és egész könnyi az asztalteniszt kiismerni. A profil képe amit rendre rá tesz a szelvényeire védjegy ként azt tudom hogy egy külföldi oldalról nyulta le (google képkereső forevor). De a tippjei attól még jöhetnek, de az ár amit elkér ezekért a prémium tippekért... Próbáltam szétnézni a neten, de sehol sem találtam róla buktatót, vagy vélmenyényt avagy nem találtam olyan embert aki tag volna (emailba kapják a tippeket).

Idézetet írta: tippes Dátum augusztus 15, 2021, 10:34:30
sziasztok! kérdésem az lenne ,hogy van valakinek tapasztalata  a tippmixtippek1x2 nevű csapattal?
fizetős tippadók ,több csoportjuk van
pl  bluechips,timeout,pénzmágnes   stb

köszönöm

Tavalyi év azért nem volt szar. A prémium tipp előfizetők egészen jól hoztak a kasszába. 37,000 USD bevétel 2020-ra.

Sziasztok. Nem tudom nem találtam helyet ahova írhatnám és témába vágó lenne ezért feltenném itt a kérdést ha esetleg maradhat köszönöm. Nos 1 éve kb keresgettem olyan helyeket ahol lehetne követni tipstereket akár ingyen is akár előfizetni rájuk. akkor annó találtam valami appot a telefonra ahol lehetett bárkinek tippeket adni voltak free és voltak előfizethető tipsterek. Hasonló mint a blogabet de nem tudom mi lehetett a neve. Nem tudja esetleg közületek valaki? Mindenkinek aki tippelt vissza lehetett nézni a tippjeit statisztikáit ROI-t mindent. ennek az appnak a nevére lennék kíváncsi. Köszönöm a segítséget előre is.

Idézetet írta: saviola8321 Dátum július 07, 2022, 16:42:33Sziasztok. Nem tudom nem találtam helyet ahova írhatnám és témába vágó lenne ezért feltenném itt a kérdést ha esetleg maradhat köszönöm. Nos 1 éve kb keresgettem olyan helyeket ahol lehetne követni tipstereket akár ingyen is akár előfizetni rájuk. akkor annó találtam valami appot a telefonra ahol lehetett bárkinek tippeket adni voltak free és voltak előfizethető tipsterek. Hasonló mint a blogabet de nem tudom mi lehetett a neve. Nem tudja esetleg közületek valaki? Mindenkinek aki tippelt vissza lehetett nézni a tippjeit statisztikáit ROI-t mindent. ennek az appnak a nevére lennék kíváncsi. Köszönöm a segítséget előre is.
Közbe megtaláltam TIPSTERTUBE a neve az alkalmazásnak. Nem tudom valaki találkozott e már a nevével vagy ismeri e közelebbről. Sajnos úgy tűnik megszűnt vagy nem tudom mi lehet de leszedem az alkalmazást és csak tölt valamint szerver hibát ír ki. Tud valaki valamit esetleg róla?

#103 július 20, 2023, 16:55:03, vmlinuz
...szégyen ide,szégyen oda...

kérdezném,hogy valakinek volt már dolga a profitippek[pont]eu   bagázzsal ?

olyan neveken, email címeken futnak még, hogy

tipptanácsadó[pont]hu
awsporteu[at]gmail.com
betmakershu[at]gmail.com
dpecserhukft[at]gmail.com