Tényleg hosszútávon gondolkodsz?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tényleg hosszútávon gondolkodsz?

Igen, szem előtt tartom a fogadásnál, tét kiválasztásnál és rosszabb időszakoknál is.
10 (71.4%)
Nem, tudom, hogy ez lenne a jó gondolkodás, de nem megy.
4 (28.6%)
Mi az a hosszú táv? Katinka?
0 (0%)

Összes szavazó: 12

Alap lenne, hogy nem ülsz fel a hullámokra

Ez nem szörf, ez sétahajókázás, rengeteg türelemmel, szóval adódik egy kérdés, amihez őszinteség kell!

Gondolsz a hosszútávra? Szavazz és írd le a véleményed!

Személy szerint TALÁN most már nyugodtabb szívvel tudnék rányomni az "IGEN"-re semmint a nem-re. Úgy érzem, hogy a legnagyobbat abban fejlődtem az utóbbi időben, hogy nem szeretnék mindenáron fogadni. Ha nincs meg az a "vérszag", vagy nevezzük ösztönnek pre-, vagy élő-fogadás esetén, akkor hagyom a fenébe az egészet. Nem hajt a tatár. Sűrűn találkozom azzal a kérdés-felelettel mostanság, hogy:
"- Tudod, hogyan lehet a leggyorsabban meggazdagodni?
- Úgy, hogy nem akarsz gyorsan meggazdagodni."

Én ezt az elvet követem mostanában, és eddig pazarul működik a dolog. Két hónap alatt lassan bankot duplázok, és idén a fogadásszámom átlaga nem éri el a napi 1-et! Nem hülyeség az a mondás, hogy "Lassan járj, tovább érsz!" Szóval nálam igen a válasz!

Tényleg hosszútávon gondolkodsz?

Bukod a fogadást, mi erősebb, a hosszabb táv vagy a pénz visszanyerése? Olvasd tovább


Sokan mondják, hogy hosszútávon gondolkodnak. Igyekeznek, nagyon akarják, de valójában nem képesek rá, mert hiányzik az egyik alapfeltétele, miszerint képesek a statisztikai gondolkodásra, vagyis arra, hogy elfogadják a véletlenszerű eredményeket. Mark Douglas szépen leírja, hogy mely tényeket kell teljes mértékben megértenünk és elfogadnunk:

"A probabilistic mind-set pertaining to trading consists of five fundamental truths. 1. Anything can happen. 2. You don't need to know what is going to happen next in order to make money. 3. There is a random distribution between wins and losses for any given set of variables that define an edge. 4. An edge is nothing more than an indication of a higher probability of one thing happening over another. 5. Every moment in the market is unique."
― Mark Douglas, Trading in the Zone: Master the Market with Confidence, Discipline, and a Winning Attitude