Sportingbull(shit), a Sportingbet és a Bwin utóda?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


,,Így a számlája a mai nappal (2022.09.29-én) zárolásra került. Önnek nem lesz lehetősége újra meg nyitnia a számláját.

A függőben lévő 3000 EUR összegű kifizetése és a 10748 EUR egyenlege hamarosan utalásra kerül majd a Skrill számlájára. "
Megoldódott. Azt már kinottem hogy a fogadások kimenetelen izguljak, ezek viszont nagyon kiborítanak. Köszi a biztatast.

Csak szimplan sokat nyertel, szabalyosan. Az ilyet nem szeretik.. ;D

Tudom alap, de korrekten kifizetnek es nem kamuznak be valami csalast ami ellen ugysem tudnal mit tenni.

Jott 800freebet + 200% 40k bonusz

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 17, 2022, 11:45:32Jott 800freebet + 200% 40k bonusz

Ugyanez nálam 33%-os bónusz 4k-ig, freebet nélkül  ;D  de hát, ha adnak, fogadd el  :redchug:

Idézetet írta: Carpeks Dátum november 17, 2022, 12:47:22Ugyanez nálam 33%-os bónusz 4k-ig, freebet nélkül  ;D  de hát, ha adnak, fogadd el  :redchug:
Nekem 22% os 20 K ig szintén freebet nélkül..


Mától van 11-es rúgó verseny. Nekem 25 pörit adott. A lényeget bemásolom.

Bajnokság szabályok

A verseny minden nap elölről kezdődik, és mind a 16 csapat véletlenszerűen kerül be a versenyrendszerbe. A csapatok büntetőpárbajban mérkőznek meg egymással. Az egyes büntetőpárbajok győztesei továbbjutnak a torna következő szakaszába, a vesztes csapatok kiesnek a tornáról.

Minden egyes büntetőpárbajban mindkét csapat öt lövést adhat le, a több sikeres rúgást végző csapat a győztes. A büntetők befejeződnek, amint az egyik csapat behozhatatlan előnyre tesz szert. Ha az öt lövéspár után is egyenlő az állás, a büntetők között további "hirtelen halál" fordulók következnek.

Egyes csapatok jobbak, mint mások, az egyes csapatok erejét a csillagok száma jelzi (1-5 csillag), minél több csillaggal rendelkezik a csapat, annál nehezebb legyőzni. Az egyes csapatok erőssége az eredményjelzőn jelenik meg.

Díjak

Ahhoz, hogy nyereményeink egyikének nyertese legyen, az Ügyfélnek a következőket kell teljesítenie:

- kiesik a versenyből a negyeddöntőben, és 800 Ft ingyenes fogadást nyer.
- kiesik a versenyből az elődöntőben, és 25 ingyenes pörgetést nyer a Hat Trick Hero nyerőgépes játékban.
- veszít a döntőben és nyer egy 2400 Ft-os ingyenes fogadást
- megnyeri a döntőt, és 4000 Ft-os ingyenes fogadást valamint 50 ingyenes pörgetést nyerhet a Hat Trick Hero nyerőgépes játékban

Bármely díj csak akkor nyerhető meg, ha az ügyfél teljes mértékben befejezi az adott versenyt - meg kell nyernie a versenyt, vagy ki kell esnie belőle.

Az ingyenes fogadások és az ingyenes pörgetések a következő nap reggelén kerülnek jóváírásra a nyerteseknek, és ugyanazon nap éjfélig érvényesek.

Az ingyenes fogadást egyetlen fogadásként vagy gyűjtőfogadásként lehet megtenni 1.50 vagy annál magasabb teljes nyereményszorzóval, és csak a fogadás nettó nyereményét írjuk jóvá az ügyfeleknek (az eredeti tét nélkül), miután a fogadás nyert.

Az ingyenes pörgetések csak a Hat Trick Hero nyerőgépes játékban használhatók fel kaszinónkban.
A promóció keretében nyert ingyenes pörgetésekből származó nyereményeket a Hat Trick Hero nyerőgépes játékban kell egyszer megforgatni, mielőtt azokat ki lehetne venni.

Az ingyenes pörgetések nyereményeire vonatkozó fogadási követelményt az ingyenes pörgetések jóváírását követő 24 órán belül kell teljesíteni. Ha a fogadási követelmény nem teljesül, az összes ingyenes pörgetésből származó nyereményt eltávolítjuk a számláról.

Emailben jött a freebet? Akkor engem kihagytak.

Úgy látszik, a vb elterelte a figyelmüket a szokásaikról, és nem jutott eszükbe, hogy ilyenkor szoktak Casino Challenge-et tartani  :-\

Nem csak itt nyult bele a vb a szokàsos promokba..kalendar sincs sehol..

Idézetet írta: TopSwagetti Dátum december 22, 2022, 18:12:46sziasztok

hasznalja meg itt valaki az oldalt, megbizhato?? rendesen megy a kifizetes tovabbra is?
elore is koszi :redchug:


A profilod szerint a kedvenc oldalad..   :wall:

Szia! Olvastam olyanokat, hogy teljesen random embereknek küldözgetnek freebeteket és befizetési bónuszokat, ráadásul mindenkinek más összegben. Felháborító, ráadásul sok olyan mérkőzés is megtalálható itt, ami máshol nem. Nen igazán értem miért...
Skrillre már 1000 Ft-tól lehet pénzt kikérni, ami ha jól emlékszem nagyon gyorsan megjött legutóbb. Ez is csak azért van, hogy minél előbb visszavegyék a pénzt.
Hát köszönöm szépen, de ebből nem kérek, inkább marad a papír alapú tippmix, ott legalább mindig kifizetnek azonnal egy meghatározott összegig. Neked is ezt tanácsolom, ha ennyire bizonytalan vagy.

Szerintem ez Gazember inkognitóban.  ;D

Lassan olyan lesz mint Ságvári Endre: 32 nevem volt....

Nézzetek rá a számlára, nekem jött belső üzi újévi befizetési bónusz 66% 20.000 Ft-ig. (Az úgy szerintem korrekt, de ahogy őket ismerjük, ez aligha azonos mindenkinél...)

Idézetet írta: oakland23 Dátum január 01, 2023, 09:44:24Nézzetek rá a számlára, nekem jött belső üzi újévi befizetési bónusz 66% 20.000 Ft-ig. (Az úgy szerintem korrekt, de ahogy őket ismerjük, ez aligha azonos mindenkinél...)

Igen, nem azonos. Az enyém jóval kevesebb!