E-csoport tippek és fogadási lehetőségek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Ebben a témában lehet beszélgetni a csoport mérkőzéseiről, fogadási lehetőségekről, valamint hasznos infókat is megoszthatunk egymással.

E-csoport fogadási lehetőségek:

Csoportgyőztes:

Spanyolország 1.93
Németország 2.18
Japán 12.00
Costa Rica 67.00

Továbbjut a csoportból:

Spanyolország 1.10
Németország 1.12
Japán 3.65
Costa Rica 12.50

Az utolsó helyen végez a csoportban:

Costa Rica 1.45
Japán 2.55
Németország 16.00
Spanyolország 21.00

A legtöbb gólt szerző csapat a csoportban:

Spanyolország 2.00
Németország 2.05
Japán 11.00
Costa Rica 28.00

Spanyolország – Costa Rica: Nem vittek csatárt magukkal!

Luis Enrique annyira bízik a középpályásokban, hogy igazi klasszikusnak mondható csatárt nem is vitt a világbajnokságra. Meg mintha a védelem sem érdekelné, csak a labdajáratós középpálya. Costa Rica, meg olyan costa ricás!

Németország – Japán: Támadók nélküli mérkőzés

Sérülések hátráltatják a németek dolgát, miközben japán ügyes, de erőtlen csapatnak tűnik. Így lesz ebből a mérkőzésből egy sötétben tapogatózás előzetesen, aztán egy unalmas másfél óra valójában? Meglátjuk, tippelj, kommentelj, olvass!

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a Bayern München és a német válogatott szélsője, Leroy Sané térdproblémák miatt kihagyja a válogatott keddi edzését, és a szerda délutáni, Japán elleni első világbajnoki mérkőzését.

Japán – Costa Rica: Lehetőség a továbbjutásra

Előzetesen úgy tűnt, csak szerencsével juthat tovább Japán válogatottja, most már viszont látszik, hogy tudásuknak köszönhetően múlták felül a németeket. Ezzel pedig megnyílt a lehetőség a továbbjutásra!

Spanyolország – Németország: Klasszikus rangadó a csoportkörben

Ilyen párosítás a kieséses szakaszban szokott többnyire bekövetkezni, de Spanyolország és Németország ezúttal már a csoportkörben találkoznak. Ellentétes módon kezdték a tornát, így aztán komoly tétje is van az összecsapásnak!

Costa Rica – Németország: Egyre száll a sok-sok gépmadár

Lobog a szélben a szélzsák, villognak egyre a lámpák, repülni hív a magas ég. Németországban már megy a rádiókban a Flugplatz, akarom mondani Reptér című szám, mert ez a világbajnokság nekik valószínűleg gyorsan véget ér. Costa Rica is nyerni jött, de mellényben megy haza.


Ki juthat tovább az E csoportból? Fogadási lehetőségekkel

December 1-jén a katari foci-vb E-csoportjának utolsó két mérkőzését rendezik. Lássuk kinek mennyi az esélye a továbbjutásra, s ehhez milyen produkciót kellene nyújtania.