H-csoport tippek és fogadási lehetőségek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




A házigazda Katar mellett a dél-amerikai Ecuador, a Sadio Manéval utazó Szenegál, valamint a 2018-as vb-t kihagyó Hollandia szerepel az A-csoportban.

Ebben a témában lehet beszélgetni a csoport mérkőzéseiről, fogadási lehetőségekről, valamint hasznos infókat is megoszthatunk egymással.

H-csoport fogadási lehetőségek:

Csoportgyőztes:

Portugália 1.74
Uruguay 2.85
Dél-Korea 12.50
Ghána 15.00

Továbbjut a csoportból:

Portugália 1.21
Uruguay 1.38
Dél-Korea 3.10
Ghána 3.55

Az utolsó helyen végez a csoportban:

Ghána 2.10
Dél-Korea 2.25
Uruguay 6.50
Portugália 14.00

A legtöbb gólt szerző csapat a csoportban:

Portugália 1.80
Uruguay 2.75
Dél-Korea 10.00
Ghána 10.00

Uruguay szerint Portugália erős, de ők is veszélyesek

Diego Alonso, Uruguay vezetőedzője azt állítja, hogy csapatának megvannak a kvalitásai ahhoz, hogy a dél-amerikaiak számára fontos mérkőzésen megállják a helyüket Cristiano Ronaldo Portugáliája ellen.

Ghána – Uruguay: Végre betalál az elit csatársor?

Uruguay úgy indult neki a vb-nek, hogy az egyik legerősebb keretük volt a mezőnyben, de Ghána ellen a továbbjutásért kell küzdeniük. Rendkívül gyenge teljesítményt nyújtottak, óriásit kéne javulniuk, hogy a lelkesen játszó afrikaiakat legyőzzék. Ghána a torna egyik legszórakoztatóbb játékát mutatja, amely gólokkal is párosul!

Dél-Korea – Portugália: Ronaldóék kiengedhetnek

Dél-Korea számára nagy lehetőség nyílt, hiszen Portugália továbbjutott, így közel sem biztos, hogy a legerősebb kezdőjével lép pályára. Ezt illene kihasználnia Paulo Bento együttesének, de hiába a fegyelmezett játék, eddig ebből nem profitált Dél-Korea. Ahhoz, hogy továbbjussanak, minimum nyerniük kéne, közben pedig figyelni Ghána meccsét is!

Ki juthat tovább a H csoportból? Fogadási lehetőségekkel

December 2-án a katari foci-vb H-csoportjának utolsó két mérkőzését rendezik. Lássuk kinek mennyi az esélye a továbbjutásra, s ehhez milyen produkciót kellene nyújtania.


Nem biztos, hogy Ronaldo pályára lép Dél-Korea ellen

Fernando Santos, Portugália edzője szerint Cristiano Ronaldo bevethetősége továbbra is kérdéses a H csoport pénteki, Dél-Korea elleni zárómérkőzésén.

Ghána szurkolói felbőszültek az összecsapás előtt

Ma Ghána első világbajnoki mérkőzését játssza Uruguay ellen 2010 óta, amikor Luis Suarez kézzel hárított a gólvonalon és az afrikai csapat kiesett a tornáról.

Szerintem Mohammed Kudus esetében akár nyerő is lehet az, hogy kétszeres pénzt adnak arra, hogy a srácnak legalább 1 kaput eltaláló lövése lesz (odds: 2.07, Unibet).
Mostanában Mohammed Kudus jó formában játszik és sokszor nem csak eltalálja a kaput, hanem gólt is szerez. Ghánának nem ártana legalább pontot szereznie az uruk ellen, ha tovább akar jutni. Igaz, erre az 1 pontra jó lehet a 0-0 is, de nem életbiztosítás arra játszani.
Az pedig már csak hab a tortán, hogy Ghána most fog játszani először Uruguay ellen 2010 óta, amikor Luis Suarez kézzel hárított a gólvonalon és az afrikai csapat kiesett a tornáról.
Továbbiak a www.sportfogadas.org vb-oldalán: https://focivb2022.com/ghana-szurkoloi-felboszultek-az-osszecsapas-elott/