Tippjáték Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Az mekkora lett volna, ha az össz-nyeremény szááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááányolvanezer Forint  ;D

(Bár biztos van az a pénznem, amibe a átváltjuk, kb 180-ra jön ki)

Amúgy viccet félretéve: KÖSZÖNJÜK! 

Idézetet írta: oakland23 Dátum december 09, 2022, 09:26:57Az mekkora lett volna, ha az össz-nyeremény szááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááányolvanezer Forint  ;D

(Bár biztos van az a pénznem, amibe a átváltjuk, kb 180-ra jön ki)

Amúgy viccet félretéve: KÖSZÖNJÜK! 

Szót fogadtunk. Megváltoztattuk a nyereményeket!

Mostantól a nyereményalap: 29820 + 180 forint!

Idézetet írta: Milán Dátum március 06, 2014, 11:41:37Korábbi tippjáték játékosoknak elmagyaráznám röviden, hogy milyen újításon is eset át valóban a tippjáték, s hogy mi várható.

Weboldalunk legrégebbi játékára már régóta ráfért egy kis újítás, s személyes véleményem, hogy a korábbi verzió már elavult.

Sokkal pörgősebb játékot szeretnénk létrehozni, minél több játékosnak megadván az esélyt a nyereményszerzésre.
A havi játék az sok esetben "unalmassá" vált, főleg a hónap második felében.
Jelen esetben viszont rövid távú tippversenyeket is rendezhetünk, pl. egy adott teniszversenyre, vagy akár egy focibajnokság fordulójára.

Konkrétan egyetlen egy verseny van előre meghatározva, a havi tippverseny, a többi viszont folyamatosan kerül fel. Emiatt is, majdnem lehetetlen meghatározni, hogy egy adott hónapban mekkora az össznyeremény, s nincs egy kiemelt szponzor sem.
Ami biztos, hogy márciusra eddig így mutat a pénztárcánk:
10.000 HUF Skrillen
100€ Betclic
100€ Bet365

Minden egyes tippversenynek külön nyereményalapja van, illetve különböző szponzora, így a feltételek is változóak.
A nyereményeket a legtöbb esetben heti szinten írják jóvá (pl. betclic, bet365)

A továbbiakban más fogadóirodákkal is tárgyalunk, hogy minél több, színvonalas tippversenyt rendezzünk.

Lehet jönni javaslatokkal, hogy milyen tippversenyeken szerepelnétek szívesen.

Egyúttal várjuk véleményeiteket is az új játékrendszerrel kapcsolatban.
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 06, 2014, 14:41:20Maximalizálva van a napi tippszám? Nem látom a szabályzatban sehol
Szeretném megkérdrzni hogy mit tehetek ha egy csaló miatt nem férek hozzá a Skrill számlámhoz. Németül nem tudok annyit hogy újat csináljak. Azóta szinte nem is járszok nálatok mert hiába us nyernék nem tudom átvenni a dìjam. Van valami ötleted ötletetek?

Idézetet írta: kuciboy Dátum január 16, 2023, 09:30:37Szeretném megkérdrzni hogy mit tehetek ha egy csaló miatt nem férek hozzá a Skrill számlámhoz. Németül nem tudok annyit hogy újat csináljak. Azóta szinte nem is járszok nálatok mert hiába us nyernék nem tudom átvenni a dìjam. Van valami ötleted ötletetek?

Nem németül kell tudni, hanem angolul.

Szerintem írnod kell nekik egy e-mailt ahol konkrétan leírod, hogy mi történt. Két út merülhet fel: sikerül visszaszerezned a régi számlád, vagy nyitnod kell egy újat.

A Juventus Torino meccs tippem rosszul lett kiertekelve.

Köszönöm

Bocsi, nem láttam, hogy a félidőre tettem

Nem tudom, hol is kéne jelezni, de a tippjátékok meghaltak, nem lehet tippet beküldeni, se guru, se tippjáték, valami gond adódott valahol. @Admin

Idézetet írta: oakland23 Dátum március 12, 2023, 17:41:38Nem tudom, hol is kéne jelezni, de a tippjátékok meghaltak, nem lehet tippet beküldeni, se guru, se tippjáték, valami gond adódott valahol. @Admin

Köszi a jelentést, ellenőrizni fogjuk, remélhetőleg hamarosan megjavul.

Javitva, de lehetnek fura ajánlatok a rendszerben.

Tisztelt Játékosok!

Tájékoztatlak benneteket, hogy ma az NB III. Keleti csoportjában a DVSC II a  Tiszafüred együttesét fogadja. A listában helytelenül a Tiszaújváros szerepel. Tisza-, Tisza, de nem mindegy.
Az esetlegesen ide beküldött tippek "push"-ként lesznek kiértékelve minden játéknál.

Várda64

Jégkorong szurkolók, és hokira fogadók/tippelők FIGYELEM!

A 2023-as világbajnokság alkalmából egy extra tippversenyt indítottunk, az összdíjazás pedig 35 000 Ft.

Top 5 hely nyereményben részesül.

További részletek: Hoki VB 2023 Tippjáték

50 000 Ft összdíjazású verseny indul a május 28-án kezdődő Roland Garros alkalmából. Legjobb 8 játékos nyereményben részesül. Kár lenne kihagyni.

Roland Garros Tippjáték 2023

Péntek hajnal (június 2.) rendezik az idei NBA-döntő első felvonását, mi pedig egy extra tippjátékkal készültünk számotokra, amely a teljes sorozatra vonatkozik.

Az össznyeremény: 30 000 Ft
Nyereményben részesül: Top 3

Hol lehet tippelni? Itt -> NBA-döntő Tippjáték 2023

Sziasztok,

Havi szinten rengeteg tipp érkezik be rendszerünkbe, és higgyétek el, hogy nem egy leányálom a tippek feldolgozása. Minden tiszteletünk barátunk előtt aki ezt elvégzi.

Történt a feldolgozásnál egy tévedés, ami a Svájc - Románia Eb-selejtezős meccset illeti, és amit csak most jeleztek felénk.

A hibát javítottuk, a pontok újra lettek kalkulálva.

Arra kérünk benneteket kedves játékosok, hogy a fair play nevében akkor is jelezzétek a téves feldolgozást amikor ideiglenes előnyötök származik belőle. Tudjuk, hogy sok a tipp, meg lehet, hogy észre sem vettétek, de ha igen akkor cselekedjetek.

Érintett játékosok: @F1Kacsa @Suvi @Rwilla @Lampard77

Köszönjük.  :ok:

50 000 Ft összdíjazású verseny indul a július 3-án kezdődő Wimbledon alkalmából. Legjobb 8 játékos nyereményben részesül. Kár lenne kihagyni.

Wimbledon Tippjáték 2023