Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Feltűnt valakinek már, hogy Clayton mennyire formán kívül van - legalábbis a mutatókat illetően - ezen a tornán? Nagyon becsapós a dolog, mert a csoportban kétszer is nyert 5:0-ra, amiről azt gondolná az ember, hogy hengerel, holott nem.
Átlaga egyre rosszabb. Első csoportmeccs 92 felett, majd a második körben 89, Heta ellen 85. További döbbenet, hogy a csoportmeccseken egyetlen 180-at sem tudott dobni! Egyedül kiszállópontossága elfogadható kategória, bár az ő szintjén ez sem erős: 37,37%
Kíváncsi vagyok mit hoz Soutar ellen ma este, de 1.30-as szorzójában semmi érték sincs.

Na ilyet se lattam meg Claytontol, hogy igy elhajit egy nyilat, de Soutar nem birja a terhet egyelore, erdekes vegjatek lesz ez :D

Idézetet írta: peshark Dátum november 17, 2022, 21:55:09Na ilyet se lattam meg Claytontol, hogy igy elhajit egy nyilat, de Soutar nem birja a terhet egyelore, erdekes vegjatek lesz ez :D

El mentek neki otthonról, hogy kulcshellyzetben 1-et dobott  :D
Közben kiesett. Aspinall győzelem mehet a következő fordulóban. 1,4 körül remélem lesz az odds.

Rock odavert a második legben egy 9 nyilast!!!  :redchug:  :redchug:  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:

Ez a meccs tökéletes reklám volt a dartsnak. Brutális!

Gerwen végső győzelemre holnap tolok egy kis aprót!  :beerchug:

@robmiller : " Kérdés, hogy vajon az ilyen hosszú mérkőzésektől jó ideje elszokott Barneveld bírni fogja-e végig koncentrálva tartani a lépést a jelenlegi, klasszis szinten dobáló világelsővel? Szerintem nem igazán. "

Ez az este legfontosabb es mindent eldonto kerdese es sajnos en is a nem fele hajlok inkabb, de hatha rank cafol Barney es hoz vmi zsenialisat.

Idézetet írta: peshark Dátum november 18, 2022, 16:03:30@robmiller : " Kérdés, hogy vajon az ilyen hosszú mérkőzésektől jó ideje elszokott Barneveld bírni fogja-e végig koncentrálva tartani a lépést a jelenlegi, klasszis szinten dobáló világelsővel? Szerintem nem igazán. "

Ez az este legfontosabb es mindent eldonto kerdese es sajnos en is a nem fele hajlok inkabb, de hatha rank cafol Barney es hoz vmi zsenialisat.


Szerintem itt a szurkolói arány ma 99% - 1% Barneynak  :D

Aki él és mozog az neki szurkol  :great:

Nagyapoooo mit jatszottal, sirok

Ott vaaaaaan!!! Barney behúzta!!! Mit művelt 3-8 után  :redchug:  :redchug:  :redchug:

Én alapból nem hittem, hogy nyerhet, 8-3-as Price-előny után meg végképp. Nem tudom mi történt Barneyval, de hirtelen elkezdte a fénykorát idézni. Azt mondom, innen már nyerje is meg az egészet!

Idézetet írta: robmiller Dátum november 19, 2022, 06:00:39Én alapból nem hittem, hogy nyerhet, 8-3-as Price-előny után meg végképp. Nem tudom mi történt Barneyval, de hirtelen elkezdte a fénykorát idézni. Azt mondom, innen már nyerje is meg az egészet!

Igen, ilyen 3:8 meg hasonlo allasoknal adta eddig fel fejben es lett belole 5:16 meg hasonlok. Kellett nyilvan Price nehany hibaja a duplara, de Barney meg hozta a fontos szitukban amit kellett, nagyon orultem annak amit lattam.

Gerwen extra gyenge eddig a mai napon. 3-6, kiszálló 20%, 90 alatt az átlag...  :redchug:

Idézetet írta: gerry Dátum november 19, 2022, 22:23:46Gerwen extra gyenge eddig a mai napon. 3-6, kiszálló 20%, 90 alatt az átlag...  :redchug:

Én fogadási szempontból el is engedtem ezt a tornát az utolsó napra. Price és MVG is elszállt pedig nagyon úgy tűnt, hogy a forma alapján valamelyikük behúzza. De hát elég egy mentálisan gyengébb napot kifogni, és hullanak is, mint a legyek.
Innentől már csak Barneveld sikeréért szorítok.

Na Smith belejött nagyon. Másfél héttel a VB-cím megnyerése után most a Bahrain Darts Masterst húzta be.  ;D

Idézetet írta: robmiller Dátum január 13, 2023, 21:16:25Na Smith belejött nagyon. Másfél héttel a VB-cím megnyerése után most a Bahrain Darts Masterst húzta be.  ;D

Pont atkapcsoltam snooker szunetben es lattam komoly 3 leget a dontobol, valahogy ez a torna most kimaradt nekem, pedig meg Barney is volt.. ::) biztos megerdemelte ezt is Miska.. ;D