Sportingbet Kaszinó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Ha bármilyen kérdésetek van a Sportingbet Kaszinóval kapcsolatban azt feltehetitek ebben a témában.

Ugyanitt fogjuk közölni a kaszinó által felajánlott aktuális bónuszokat, hűségprogramokat stb.

Még nem rendelkezel számlával? Regisztrálj MOST!

Kaszinó őrülteknek egy kis finomság!!!

Próbálja ki az Aloha Roulette-t és legyen Ön a szerencsés nyertes, aki megnyeri a kétszemélyes VIP utat Hawaii-ba. A fődíj mellett 20 ingyenes pörgetést is nyerhet az Aloha Cluster Pays játékon, amikor a 22-es szám jön fel, miközben az Aloha Roulette asztalon játszik a promóciós időszakban.
1. rész – Szerencseszám 22
Kampány időszak

2016. március 22. kedd 10:00 órától március 27. éjfélig.
Szerencseszám 22

Bármely játékos, akinek aktív tétjük van, amikor a 22-es szám jön ki Aloha! Roulette asztalon, 20 ingyenes pörgetést kap az Aloha! Cluster Pays™ játékon másnap.
2. rész - Hawaii utazás sorsolás
Kampány időszak

2016. március 28. hétfő 00:01 órától április 4. éjfélig.
A díj

Egy különleges VIP utazás két fő részére Hawaii-ba €6,750 értékben (az utazás magában foglalja a szörfleckéket és a költőpénzt).
Hogyan nyerhet

Ha 10 játékmenet játszik az Aloha! Roulette asztalon a promóciós időszakon belül, az egy sorsjegyet biztosít Önnek a sorsolásba (egy jegy/játékos/nap; maximum 8 sorsjegy a promóciós időszakban).
Részvételi feltélek
Promóciós időszak:

    Az Aloha! Roulette - Szerencseszám 22 promóció hat napig fut 2016. március 22. kedd 10:00 órától március 27. éjfélig.
    Az Aloha! Roulette - Hawaii utazás sorsolás promóció 8 napig fut 2016. március 28. hétfő 00:01 órától április 4. éjfélig.

Működés:

    A 20 ingyenes pörgetés az Aloha! Cluster Pays™ játékon (asztali vagy mobil) azoknak a játékosoknak jár, akiknek aktív tétjük van az asztalon, amikor a 22-es szám jön ki.
    Egy játékos többször is megnyerheti a 20 ingyenes pörgetést a promóciós időszakban.
    Az ingyenes pörgetéseket a következő nap írjuk jóvá és 48 óráig érhetőek el.
    Az ingyenes pörgetések kizárólag a 'Aloha! Cluster Pays' játékon érhetőek el. Minden más játék a promócióból ki van zárva és a megforgatási követelményekbe sem számít bele.
    Az ingyenes pörgetésekkel szerzett nyeremény bónusznak számít, amit kivétel előtt meg kell forgatni 10x, beleértve a további nyereményeket is. A megforgatási követelmények csak az 'Aloha! Cluster Pays' játékon teljesíthetőek.

Aloha! Roulette - Hawaii utazás sorsolás:
A díj: VIP utazás két fő részére Hawaii-ba

    10 játékmenet az Aloha! Roulette asztalon a promóciós időszakon belül egy sorsjegyet biztosít Önnek a sorsolásba (egy jegy/játékos/nap; maximum 8 sorsjegy a promóciós időszakban).
    A sorsolás időpontja 2016. április 5. kedd.
    A győztessel legkésőbb április 6. szerdán felvesszük a kapcsolatot.
    Az 1:1 tétek nem vesznek részt a promócióban és az ingyenes pörgetések megszerzésében.
    A Sportingbet fenntartja a jogot a promóció bármikori módosítására, felfüggesztésére, törlésére.
    A Sportingbet általános szabályai érvényesek


Sziasztok! Egy tanulságos esetet szeretnék megosztani Veletek.
A Sportingbet Kaszinóban van egy olyan húsvéti promóció, miszerint Húsvét alkalmából naponta 5 ingyen pörgetést adnak a Wonky Wabbits játékban. Persze kipróbáltam, mindenféle nagyobb remény nélkül, Ti is tudjátok általában mennyit ad és hányszor kell megforgatni. Tegnap (vasárnap) az ingyenes pörgetések kb. 200 Ft-ot hoztak, ami gyorsan el is ment, maradt 40 Ft, ami semmire sem jó, mivel 60 Ft a pörgetés legkisebb téten és a pénz más játékban nem használható fel.
Ma ismét megpróbálkoztam, lementek az ingyen körök kicsit nagyobb sikerrel, kb 480 Ft állt a felhasználható összeg oldalon. Továbbpörgettem és másodjára beadott egy nagyobb nyereményt 2050 Ft értékben. Gondoltam ezzel eljátszom egy darabig. Nem így történt. A nyereményem nem írták jóvá, maradt a négyszáz-valahány Ft. Írtam az ügyfélszolgálatnak, ahol azt a választ kaptam, hogy a tegnapi 40 Ft került levonásra, de továbbítják az illetékeseknek az esetem.
Nem igazán értettem mi is van, belemélyedtem a részvételi feltételekbe, ahol ezt találtam:
"A promócióban megszerzett bónuszok csak az adott nap éjfélig (23:59 CET) érvényesek. Ha a megforgatás nem teljesült eddig az időpontig, akkor az összes ebből származó nyeremény törlésre kerül."
Tehát a maradék 40 Ft miatt töröltek minden nyereményt. Tudom nem világrengető összegek ezek, csak azért szerettem volna elmondani Nektek, hogy itt is a lényeg az "apró betűben" van, ennyi erővel nagyobb téten nagyobb összeg nyerése esetén is csak nézne az ember, hogy adtak is meg nem is. Meglepődnék ha jóváírnák, de ha megteszik beszámolok róla.
Köszi, hogy elolvastatok és hogy itt lehetek Köztetek.
További szép napot!  :cya:

Ez nem új. Pár éve jártam ugyanígy.

Idézetet írta: wolf75 Dátum március 28, 2016, 14:41:19

Nem igazán értettem mi is van, belemélyedtem a részvételi feltételekbe, ahol ezt találtam:
"A promócióban megszerzett bónuszok csak az adott nap éjfélig (23:59 CET) érvényesek. Ha a megforgatás nem teljesült eddig az időpontig, akkor az összes ebből származó nyeremény törlésre kerül."
Tehát a maradék 40 Ft miatt töröltek minden nyereményt.

Arra hivatkozhatsz, hogy a ma szerzett bónuszodnak ma éjfélig kéne érvényesnek lennie a saját szabályzatuk szerint is...

A tegnapról maradt 40 ft-ot már éjfélkor törölniük kellett volna.

Igen, eddig azt tapasztaltam, hogy éjfélkor törlik a megmaradt bónuszpénzt, így elvileg tiszta lappal kellett volna indulnom. Ebben az esetben viszont nem törölték, így teljesen felesleges volt a mai pörgetés, ugyanis ezek szerint bármennyit is nyerhettem volna nem írják jóvá. Eddig ilyennel nem találkoztam, ugyanis tényleg éjfélkor törölni szoktak. Persze e-mailt azóta sem kaptam a döntésükről.
Ennyit az ilyen ingyenes körökről, természetesen nem gondoltam, hogy innen gazdagodom meg, de azért mikor így záródik le marad tüske az emberben. Remélem más nem jár így.

Mai nap kaptam:
"Köszönjük megkeresését!
Ezúton értesítjük, hogy a hiányzó 2 050 forint nyereménye most manuálisan jóváírásra került egyenlegén. Kérjük vegye figyelembe, hogy hasonló eset megtörténhet mindig, amikor egy korábbi bónusza éppen lejár a kaszinóban.
Amennyiben további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal."

#7 március 01, 2017, 13:20:12, SPF Admin
50.000 Ft-os üdvözlő bónuszával vár téged a Sportingbet!

Új játékosait a Sportingbet kaszinó egy 50.000 Ft-os exkluzív üdvözlő bónusszal ajándékozza. Olvasd tovább!




Szerdai 25%-os extra nyeremény a Fruit Shop nyerőgépen a Sportingbetnél!


Tedd próbára szerencséd minden szerdán a Sportingbet Kaszinó Fruit Shop nyerőgépén és nyereményed 25%-kal fog növekedni akár 3000Ft-ig. Olvasd tovább!




Pénteki 50%-kos készpénz visszafizetés a Twin Spin nyerőgépen!

Minden pénteken a Twin Spin nyerőgépen ért veszteséged 50%-kát visszafizeti 3000Ft-ig a Sportingbet Kaszinó. Olvasd tovább!



#12 március 13, 2017, 09:41:40, Kaszinó Ajánlatok
Hétfői 50%-os extra nyeremény a Flowers nyerőgépen a Sportingbetnél!

Tedd próbára szerencséd minden hétfőn a Sportingbet Kaszinó Flowers nyerőgépén és nyereményed 50%-kal fog növekedni akár 3000Ft-ig. Olvasd tovább!



A Sportingbetnél 50%-kal több ingyenes pörgetést szerezhetsz októberben!

Serénykedj naponta a Sportingbet Kaszinóban és gyűjtsd az ezzel járó pontokat, hogy akár 150 ingyenes pörgetésben részesülj a kiválasztott játékokon az októberi hónapban.
Minden napi forduló 00:01-kor kezdődik, és 23:59-kor ér véget, az ingyenes pörgetéseket az adott napi forduló után automatikusan jóváírják. Olvasd tovább!



Özönlenek az ingyenes pörgetések a Sportingbetnél!

Játssz a Sportingbetnél 2017.11.27. és 2018.01.04. között naponta legalább 3.000Ft értékben a nyerőgépeken és vedd ki részed az 1.000.000 ingyenes pörgetésből.
Hogy könnyebben teljesítsd a feltételt, az ajánlat elején négy Jokert kapsz, amely négy olyan napon segít, amikor nem tettél eleget a a verseny követelményének. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek!